הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פוליטיקה 2013 מי אתם מצביעים.

• פותח/ת השרשור
בושה זה כשהמדינה בכלל נותנת זכות הצבעה לילדים עילגים שרושמים בשגיאות כתיב ומעיזים לומר על אנשים אחרים שהם "אפילו לא סיימו תיכון כמו שצריך".

אבל אין מה לעשות, ככה זה ואתה וחבריך תלכו להצביע. רק בבקשה, תפסיק לצטט אותי, את stardust או כל אחד אחר פה שבחר לא ללקק את החור של התחת של ביבי תוך כדי התעלמות מוחלטת מהמציאות, ולכתוב לנו הודעות חסרות תוכן בשפה עילגת. ואנחנו נפסיק לצטט אותך. תודה.

מה לגבי להגיד לעצמך שאם כל האזרחים יאמינו בגישה של "מי שמשקר לי ומזיין אותי מאבד את האמון שלי בו" יהיה פה יותר טוב? וליישם את זה בעצמך?

אוי קפוץ לי ילד מסכן השפה העילגת שלי זה בעיה, זה לקות, בכל שאר התחומים אני יכול לעשות לך בית ספר..
ואני בטוח ב100% שהתעודת בגרות שלי עוברת את שלך בחצי.....

אתה אומר שיאיר לפיד מתמודד שראוי לבחור בו ואני מתעלם מהמציאות? אתה מודע למי הוא בכלל פונה? ואיזה קהל ידע? מה בכלל הרכב של במפלגה שלו?
איזה ידע יש לו בפוליטיקה? מה הוא תרם ועשה למדינה שלך? יאללה ילד מושתן שחשוב שהוא מבין משהוא. 581459_362045633881207_817440577_n.jpg
6 תמונות שגורמת לסיכום , של יאיר לפיד, ושל החלומות שלך.

קבצים מצורפים

• 2cec496e-e939-4b51-93ad-0e846d967f41.jpg
    2cec496e-e939-4b51-93ad-0e846d967f41.jpg
    KB 27.3 · צפיות: 88
  • 2012418_22325111109.jpg
    2012418_22325111109.jpg
    KB 27.7 · צפיות: 112
  • עוד-יאיר-לפיד.jpg
    עוד-יאיר-לפיד.jpg
    KB 20.7 · צפיות: 168
  • 525903_364405350311902_318945883_n.jpg
    525903_364405350311902_318945883_n.jpg
    KB 25.4 · צפיות: 113
  • 577159_362877783797992_2005147372_n.jpg
    577159_362877783797992_2005147372_n.jpg
    KB 26.6 · צפיות: 109
נערך לאחרונה:
מה לגבי להגיד לעצמך שאם כל האזרחים יאמינו בגישה של "מי שמשקר לי ומזיין אותי מאבד את האמון שלי בו" יהיה פה יותר טוב? וליישם את זה בעצמך?

מיישם את זה בעצמי. אני הצטרפתי לתנועה הליברלית החדשה ומקווה שכשיהיה מספיק כוח גם נשפיע בפוליטיקה.
כרגע, הדבר הכי ראציונאלי לעשות זה לבחור בליכוד שהיא הבחירה הכי פחות גרועה מההיצע הדפוק.

וואו. בדרך כלל זה מספיק להפנות את תשומת הלב לכך שמדובר באתר שמאל תעמולתי. אבל הכתבה הזאת היא יותר מבדיחה, אני לא יודע על מה היא מצביעה יותר... על האינטיליגנציה של הכותב או על האינטילגנציה שהכותב מייחס לקוראים.

• פותח/ת השרשור
בושה זה כשהמדינה בכלל נותנת זכות הצבעה לילדים עילגים שרושמים בשגיאות כתיב ומעיזים לומר על אנשים אחרים שהם "אפילו לא סיימו תיכון כמו שצריך".

אבל אין מה לעשות, ככה זה ואתה וחבריך תלכו להצביע. רק בבקשה, תפסיק לצטט אותי, את stardust או כל אחד אחר פה שבחר לא ללקק את החור של התחת של ביבי תוך כדי התעלמות מוחלטת מהמציאות, ולכתוב לנו הודעות חסרות תוכן בשפה עילגת. ואנחנו נפסיק לצטט אותך. תודה.

בוא תרא את הסרטון ותנחש מי ביננו צריך להתעורר ומהר,
יא פוץ מדבר על זה שאני עילג, אני חיי בשקר, אני מרחם עלייך, תצחק על השגיאות כתיב שלי,
אני צוחק על הטיפשות שלך זה בסדר...
אתה מדבר על "ההודעות חסרות התוכן" שלי? אתה בכלל לא יודע למה אתה בוחר ביאיר לפיד,
לא הבאת נימוק אחד, שמצדיק בחירה שכזאת, שלא דבר שאתה מתעלם מהמציאות ואז מאשים אותי בכך,
אתה בוחר בו כי אתה אפס בדיוק כמוהו, או שיש לך נימוק אחר שיצדיק אני ישמח לשמוע.

"ליאיר לפיד אין תעודת בגרות
אין לו שום נסיון ביטחוני או צבאי
אין לו שום ידע כלכלי
אין לו שום נסיון בניהול
אין לו שום ידע או נסיון דיפלומטי
אין לו שום רקע של פעילות חברתית"

אני כמעט בטוח ב100% שאתה פשוט נדלקת עליו.

אתה אומר שאני עילג? בוא נעמיד חוק לראק על התעודות בגרות שלנו , נרא למי יש 99 באזרחות, בציון הסופי,
מי סיים עם ממצוע של 90 בבגרות ללא בונוסים.
מושתן צחק על השגיאות כתיב שלי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הכי טוב לא להצביע לאף אחד שום דבר לא ישתנה כולם שקרנים ,אבל אם כבר להצביע אז ליכוד וביבי אין אופצייה יותר טובה ,יש עיתונאית מצחיקה,ועיתנואי שחי בסרט ,אנשים צריכים להבין אנחנו לא שוייץ רק מנהיג מרקע ביטחוני .

אני חושב שאצביע לליכוד, בתקווה שתהיה ממשלת אחדות עם קדימה ולא נסחט ע"י הדתיים יתר על המידה.

אני חושב שאצביע לליכוד, בתקווה שתהיה ממשלת אחדות עם קדימה ולא נסחט ע"י הדתיים יתר על המידה.

קדימה? בוקר טוב, הם ייעלמו בבחירות האלה ככל הנראה.
הממשלה כנראה תהיה עם ליכוד+ישראל ביתנו+קאנצלר לפיד+קיקיוניים

בוא תרא את הסרטון ותנחש מי ביננו צריך להתעורר ומהר,
יא פוץ מדבר על זה שאני עילג, אני חיי בשקר, אני מרחם עלייך, תצחק על השגיאות כתיב שלי,
אני צוחק על הטיפשות שלך זה בסדר...
אתה מדבר על "ההודעות חסרות התוכן" שלי? אתה בכלל לא יודע למה אתה בוחר ביאיר לפיד,
לא הבאת נימוק אחד, שמצדיק בחירה שכזאת, שלא דבר שאתה מתעלם מהמציאות ואז מאשים אותי בכך,
אתה בוחר בו כי אתה אפס בדיוק כמוהו, או שיש לך נימוק אחר שיצדיק אני ישמח לשמוע.

"ליאיר לפיד אין תעודת בגרות
אין לו שום נסיון ביטחוני או צבאי
אין לו שום ידע כלכלי
אין לו שום נסיון בניהול
אין לו שום ידע או נסיון דיפלומטי
אין לו שום רקע של פעילות חברתית"

אני כמעט בטוח ב100% שאתה פשוט נדלקת עליו.

אתה אומר שאני עילג? בוא נעמיד חוק לראק על התעודות בגרות שלנו , נרא למי יש 99 באזרחות, בציון הסופי,
מי סיים עם ממצוע של 90 בבגרות ללא בונוסים.
מושתן צחק על השגיאות כתיב שלי.

אה נו, עכשיו הכל ברור - אתה עוד ילד שלא מבין כלום בכלכלה או בזכויות שמגיעות לו, שעבר את השטיפת מוח של מה שנקרא "שיעורי אזרחות" ויתן לביבי להמשיך לחרבן עליו.

חשבתי שאתה ילד בן 13 או משהו כזה, עכשיו אני מבין שאתה סתם ילד מוזר שהיו לו שאיפות מאוד מוזרות (99 באזרחות WTF, ועוד איכשהו הגעת למסקנה שהציון שלך באזרחות הופך אותך לגאון ולגבר).

תמשיך לחרוש על מקצועות חסרי תועלת אחי!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה האלטרנטיבה שלך? גם אני לא מאושר שכל המפלגות הדתיות תופסות את הממשלה בביצים, אבל מה כבר יש להצביע תאכלס? זה או זה או פתק לבן.

מן הסתם, גם אני באותה דילמה והכל פתוח. כרגע מבחינתי עדיף להצביע ללפיד.

מה האלטרנטיבה שלך? גם אני לא מאושר שכל המפלגות הדתיות תופסות את הממשלה בביצים, אבל מה כבר יש להצביע תאכלס? זה או זה או פתק לבן.

להתחיל להכניס כוח חדש לשלטון.

בהחלט בעייתי. כבר רשמתי מה צריך לעשות, וזה לקחת אחריות ולרוץ לשם.

מן הסתם, גם אני באותה דילמה והכל פתוח. כרגע מבחינתי עדיף להצביע ללפיד.

הוא עדיף בהרבה על סטאלינוביץ'.
אני לאחרונה מאוד התרשמתי מנפתלי בנט הן מבחינה ערכית וגם מבחינה כלכלית. מקווה שיעמוד במילותיו.

הנקודה היא שביבי בקדנציה נוספת זה מצב לא תקין.
אם פייגלין יזכה בפריימריז אני אצביע לליכוד.

מי זה נפתלי בנט ומה הוא? בויקיפדיה רשום שהוא במפלגה דתית.

הוא כביכול מועמד מעולה: תומך בביטול חוק החמץ, דה-קרימיניליזציה של קנאביס, הפרטת הקרקעות, ביטול גיוס חובה, תמיכה בסרבנות מצפונית (מימן ומשמאל) וכו'. מצד שני לך תדע אם הוא ירצה גם לסקול גייז, או למחות את זכר עמלק.

הוא כביכול מועמד מעולה: תומך בביטול חוק החמץ, דה-קרימיניליזציה של קנאביס, הפרטת הקרקעות, ביטול גיוס חובה, תמיכה בסרבנות מצפונית (מימן ומשמאל) וכו'. מצד שני לך תדע אם הוא ירצה גם לסקול גייז, או למחות את זכר עמלק.

יסקול גייז? אתה רציני?
כל דתי נהיה טרוריסט? בוא תרגיע.

מן הסתם הוא יעשה גם דברים שאני לא אוהב כמו להעביר כסף להתנחלויות ולהעיף זרים. אין מה לעשות. אין מועמד מושלם.

ציוני-דתי, שירת בסיירת מטכ"ל כקצין גם אם אני זוכר נכון, עשה אקזיט יפה, היה ראש מועצת יו"ש ונראה לי היה עוזר פרלמנטרי של נתניהו או ראש הלשכה שלו.
תקרא קצת עליו, מבחינת ההתבטאויות שלו הוא מראה תמיכה בשוק תחרותי והרבה דברים מעניינים. מקווה שיגרום למפלגה שלו להפוך לימין מדיני וגם להפסיק עם הסוציאליזם שלהם.
http://www.facebook.com/BennettNaftali

בינתיים לא שמעתי מפייגלין התבטאויות כאלה. דווקא הוא עושה רושם כבן אדם עם ערכים והוא לא מפחד לחזור עליהם בכל מקום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית