הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פוליטיקה 2013 מי אתם מצביעים.

אני לא יודע למי אצביע כרגע, אבל הכיוון הוא מפלגת אור. זה תלוי בסיכויים שלהם להכנס לכנסת, לפי סקרים קרובים למועד הבחירות, וגם תלוי בהסכם העודפים שיהיה או לא יהיה להם.
אם לא, נראה לי מרצ אבל גם זה לא ודאי. הרבה יותר קל להגיד למי אני לא אצביע P:

יסקול גייז? אתה רציני?
כל דתי נהיה טרוריסט? בוא תרגיע.

מן הסתם הוא יעשה גם דברים שאני לא אוהב כמו להעביר כסף להתנחלויות ולהעיף זרים. אין מה לעשות. אין מועמד מושלם.
ככל הנראה שיש לי במצטבר עשרות אלפי שעות שהות במחיצת דתיים (בעבר הרחוק כאחד מהם). אולי תופתע לשמוע, אך גם דתיים מתונים ומאירי פנים יכולים לקשקש משהו על "עולם אידיאלי" שיהרגו בו הומואים, אם תדחוק אותם לפינה. בכל מקרה זו הייתה רק דוגמה, אפשר למצוא ציטוט שלו שבו הוא מתייחס ספציפית ללהט"בים וטוען שאין לו שום דבר נגדם (אלא רק נגד מצעד הגאווה, שהוא "
מבקש לאכוף על רשות הרבים את ההומוסקסואליות כתרבות").
הנקודה היא שהאיש מאמין בספר הספרים כאמת אלוהית שנמסרה לעם ישראל, והאמת הזו יכולה להיות כואבת.

תודה על הדיון חברים החכמתי קצת, אוהב את הדיונים האלה, רק בLBS יהיו כאלו דיונים:193ek:
בכל אופן המסקנה המתבקשת שתמיד מגיעים אליה היא שישראל חרא אבל יש אלטרנטיבה רק לאנשים מאוד ספציפיים ולכן צריך לאכול חרא או:suicide:

יסקול גייז? אתה רציני?
כל דתי נהיה טרוריסט? בוא תרגיע.

מן הסתם הוא יעשה גם דברים שאני לא אוהב כמו להעביר כסף להתנחלויות ולהעיף זרים. אין מה לעשות. אין מועמד מושלם.

רק רגע, אתה נהנה מג'ונגל הקופים שהולך כאן?

ג'ונגל הקופים? מה כוונתך?
טעות שלי ספארי.
1363774-5.jpg

הבחור אמר שהוא לא אוהב להעיף זרים, אז רציתי לדעת אם גם הוא נהנה לטייל בספארי שנהיה באזורים רבים בארץ.

אני לא יודע למי אצביע כרגע, אבל הכיוון הוא מפלגת אור. זה תלוי בסיכויים שלהם להכנס לכנסת, לפי סקרים קרובים למועד הבחירות, וגם תלוי בהסכם העודפים שיהיה או לא יהיה להם.
אם לא, נראה לי מרצ אבל גם זה לא ודאי. הרבה יותר קל להגיד למי אני לא אצביע P:

גם אני רציתי אבל הם כנראה לא יעברו את אחוז החסימה וזה יהיה קול לפח.

ככל הנראה שיש לי במצטבר עשרות אלפי שעות שהות במחיצת דתיים (בעבר הרחוק כאחד מהם). אולי תופתע לשמוע, אך גם דתיים מתונים ומאירי פנים יכולים לקשקש משהו על "עולם אידיאלי" שיהרגו בו הומואים, אם תדחוק אותם לפינה. בכל מקרה זו הייתה רק דוגמה, אפשר למצוא ציטוט שלו שבו הוא מתייחס ספציפית ללהט"בים וטוען שאין לו שום דבר נגדם (אלא רק נגד מצעד הגאווה, שהוא "
מבקש לאכוף על רשות הרבים את ההומוסקסואליות כתרבות").
הנקודה היא שהאיש מאמין בספר הספרים כאמת אלוהית שנמסרה לעם ישראל, והאמת הזו יכולה להיות כואבת.

אבל הוא לא, הוא מאמין בחירות האדם כאמת אלוהית.

רק רגע, אתה נהנה מג'ונגל הקופים שהולך כאן?

לא נהנה. אני מדבר על מצב שבו זרים הם כבר לא בני אדם ורוצחים של סודנים או ערבים יזכו לעונש מופחת - משהו שקורה בממשלות ימין קיצוני.

מן הסתם, גם אני באותה דילמה והכל פתוח. כרגע מבחינתי עדיף להצביע ללפיד.
יאיר לפיד? ברור אחי, אני כבר רץ להצביע לאקדמאי המדהים שלא מפרסם אפילו את חברי המפלגה! הולך אחריו בעיניים עצומות מלךךך!11

לא נהנה. אני מדבר על מצב שבו זרים הם כבר לא בני אדם ורוצחים של סודנים או ערבים יזכו לעונש מופחת - משהו שקורה בממשלות ימין קיצוני.

כן הא ,כי בתי המשפט הם ממש ימנים קיצוניים ולא מתחשבים פה בארץ...
אם כבר אז ההפך ,הענישה פה קלה מידי ובית המשפט העליון שהוא ארגון לא דמוקרטי שלא נבחר על ידי הציבור מתערב בהחלטות הגוף הנבחר מעבר לצורך ומטה אותן בצורה שלפעמים גורמת נזק לציבור.

לא שאני אומר שלא צריך שבית המשפט יהיה מעורב בחלק מההחלטות ,אבל אני חושב שצריך היה להגדיר טוב יותר את הגבולות בין הרשויות כאן. אגב ,חלק לא קטן מהבעיות שנדונו בנושא הזה היו נפתרות אם היתה למדינה חוקה (שכוללת ההפרדה בין דת למדינה והפרדת רשויות).

נערך לאחרונה:
אתה רוצה שעבריין יעמוד בראש המדינה, יפה.

בשנת 1997 הורשע פייגלין על פעילותו בתנועת "זו ארצנו" בעבירת המרדה ובפרסום דבר המרדה ונשפט ל-18 חודשי מאסר, מתוכם שישה חודשים בפועל. בנוסף הופעל נגדו באופן חופף המאסר על תנאי לשישה חודשים שהיה תלוי נגדו. פייגלין ריצה את העונש בעבודות שירות, ולאחר מכן הקים את תנועת מנהיגות יהודית.

נראה לי שיש חלאות הרבה יותר גדולים מפייגלין שיושבים כבר שנים על גבי שנים בכנסת.

איך אפשר בכלל לחשוב לבחור בביבי הכושל הזה?

ראש מוסד וראש שב"כ אומרים לכם שהבנאדם הזוי ומשיחי , ההתערבות חסרת האחריות שלו בבחירות בארה"ב שיכולה לעשות לנו נזק נוראי , שלא לדבר על פרשת נתן אשל ועל כל מה שהולך בלשכה ההזויה שלו.

לא ברור לי למה אנשים בכלל חושבים להצביע לו, הוא האופציה הגרועה ביותר לדעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית