ייעוץ שימוש באפדרין במקביל לשימוש ב"נוסידקס"

• פותח/ת השרשור OmriF
  • פורסם בתאריך

OmriF

משתמש פעיל
570
0
נק' מוניטין:
46
570
0
צהריים טובים לכולם.

דיי הצטננתי בימים האחרונים ולכן ניגשתי היום לרופאת המשפחה לקבל מרשם לתרופה. היא נתנה לי מרשם לתרופה נוסידקס. לאחר שרכשתי אותה ראיתי ברכיבים שבכל טבליה יש: Pseudoephedrine (as HCI) 25 MG - ישר ידעתי שזה מוכר לי. עכשיו היא אמרה לי לקחת פעמיים ביום. מיותר לציין שאני משתמש גם באפדרין יונקסו 30 מ"ג, לכן חשבתי מיד שיש פה סכנה שזה מתנגש. כמובן שלא הרמתי טלפון אליה כדי לשאול אותה מכיוון שהייתי מסתכן במעצר.

את מנת הבוקר שלי לקחתי לפני שעתיים, האם מסוכן לעשות שימוש במקביל עם הנוסידקס?

צינון צינון, אבל לא רוצה לבקר היום במיון.

אין שום בעיה שהם התנגשו, זה עוד גירסא של אפדרין.
רק תיזהר שלא תגיע למינון גבוה של אפדרין, עקב השילוב של שניהם.

תיראה גם אצלי בחיטוב גם קרה דבר דומה והיצטננתי וגם במקביל נתנו לי תרופה עם פאוספדרין אני פשוט וויתרתי על התרופה והמשכתי עם האפדרין ופשוט זה עבר מעצמו.הרי במקור האפדרין נועד לטיפול באסטמה ודרכי נשימה.

צהריים טובים לכולם.

דיי הצטננתי בימים האחרונים ולכן ניגשתי היום לרופאת המשפחה לקבל מרשם לתרופה. היא נתנה לי מרשם לתרופה נוסידקס. לאחר שרכשתי אותה ראיתי ברכיבים שבכל טבליה יש: Pseudoephedrine (as HCI) 25 MG - ישר ידעתי שזה מוכר לי. עכשיו היא אמרה לי לקחת פעמיים ביום. מיותר לציין שאני משתמש גם באפדרין יונקסו 30 מ"ג, לכן חשבתי מיד שיש פה סכנה שזה מתנגש. כמובן שלא הרמתי טלפון אליה כדי לשאול אותה מכיוון שהייתי מסתכן במעצר.

ענקק 😆

צהריים טובים לכולם.

חחחחחחחחחחחח אתה רציני?

1. לא יעצרו אותך כי יש חסיון רפואי וגם כי המשטרה לא שמה על זה וגם כי מותר להחזיק חומר לשימוש אישי בארץ
2. אם אתה לא מרגיש טוב ואתה מצונן תפסיק עם האפדרין עד שתבריא
3. זה לא HCI זה HCL
4. החומר הוא דומה רק שהתפקיד של הפסאדו הוא לפתוח את הסינפונות בלבד (יש לו את התכונות של האפדרין הרגיל רק שצריך כמויות דיי מסחריות כדי להרגיש את זה)

למידע נוסף:
http://infomed.co.il/drug1.asp?dID=225

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית