הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן לפני מסה

orel_v

משתמש מתחיל
176
2
נק' מוניטין:
2
176
2
IMG_20121016_084852.jpg IMG_20121016_084904.jpg

אחרי הורדה של בערך 17 קילו ב 4 חודשים - כרגע שוקל 73~, צד ימין רפוי, שמאל מכווץ.
גובה בערך 175-180.
על כמה אחוז שומן אני עומד בערך? הגיע הזמן להירשם לחדר כושר ולהתחיל מסה או להמשיך להוריד עוד קצת?
עריכה: יש קצת מסה יחסית לאחד שהתאמן רק במאזן שלילי 4 חודשים?
CYMERA_20121007_125832.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מקפיץ.. עזרה בבקשה
על כמה אחוזים אני עומד בערך והאם כדאי להתחיל מסה או למשוך עוד קצת בחיטוב?

1.75-1.80 זה טווח גדול מידי תנסה לדעת במדויק אבל בעיקרון זה נירא כמו 15%~

• פותח/ת השרשור
האמת שיצא לי מכל החורים החיטוב הזה.. 4 חודשים בלי לשנות תוכנית אימונים (מתאמן בבית.. אין יותר מידי אופציות) ומידי פעם גיוון בתזונה חירפנו אותי.
יש מצב שהתאורה בתמונה לא משהו וזה נראה אחרת? ברגיל יש לי התחלה של קוביות והכל קצת יותר בולט.
בכל מקרה אני יתחיל עוד שבוע שבועיים מסה, לעלות בהדרגה את המאזן הקלורי מהתקופה שאני מתחיל את המסה או מעכשיו?

האמת שיצא לי מכל החורים החיטוב הזה.. 4 חודשים בלי לשנות תוכנית אימונים (מתאמן בבית.. אין יותר מידי אופציות) ומידי פעם גיוון בתזונה חירפנו אותי.
יש מצב שהתאורה בתמונה לא משהו וזה נראה אחרת? ברגיל יש לי התחלה של קוביות והכל קצת יותר בולט.
בכל מקרה אני יתחיל עוד שבוע שבועיים מסה, לעלות בהדרגה את המאזן הקלורי מהתקופה שאני מתחיל את המסה או מעכשיו?
צא לניטראלי ואז תתחיל מסה.

צפה בקובץ המצורף 9444צפה בקובץ המצורף 9445

אחרי הורדה של בערך 17 קילו ב 4 חודשים - כרגע שוקל 73~, צד ימין רפוי, שמאל מכווץ.
גובה בערך 175-180.
על כמה אחוז שומן אני עומד בערך? הגיע הזמן להירשם לחדר כושר ולהתחיל מסה או להמשיך להוריד עוד קצת?
עריכה: יש קצת מסה יחסית לאחד שהתאמן רק במאזן שלילי 4 חודשים?
צפה בקובץ המצורף 9446

16% לדעתי תרד עד 11-13% ומסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית