הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי 4 חודשים חוזר לאימונים

lifton

משתמש מתחיל
83
0
נק' מוניטין:
12
83
0
אהלן חברים אני סופסוף פותח את האשכול הזה ,אני חוזר להתאמן אחרי יותר מ4 חודשים בלי תזונה ואימונים ירדתי מ100 קילו ל86 מלא מסת שריר הלכה לי , אבל כרגע אני מלא מוטיבציה לחזור ולהפציץ עד הקיץ הבא במסה .
מחר אני עושה אימון ראשון התחלתי היום עם קריאטין ורציתי לדעת אם יש המלצות לשבוע הראשון של האימונים אחרי תקופה ארוכה שלא התאמנתי .
לפני ההפסקה הייתי על משקלי עבודה סבבה :
דדליפט 205
סקווט 135
בנץ חלש 105
חשוב לחזור למשקלים האלה ולעבור אותם אני יודע שזה יקח זמן .

תודה .

תתחיל בקטן ותתקדם לאט לאט - דדליפט 140, סקוואט 100 ובנץ' 70-80...יכול להיות שתצטרך להוריד אפילו יותר בתור התחלה, אבל אלה נראים לי כמו מקומות טובים לפחות לנסות לאימון הראשון.

• פותח/ת השרשור
תתחיל בקטן ותתקדם לאט לאט - דדליפט 140, סקוואט 100 ובנץ' 70-80...יכול להיות שתצטרך להוריד אפילו יותר בתור התחלה, אבל אלה נראים לי כמו מקומות טובים לפחות לנסות לאימון הראשון.

ואני ממשיך AB כמו שעשיתי פעם לפני ההפסקה

• פותח/ת השרשור
עוד שאלה בלי קשר ממש לנושא..פשוט במקום לפתוח עוד אשכול

נגיד ואני שותה אלכוהול פעם פעמיים גג בסופי שבוע (לא בירה-קצת יותר רציניים)..יש בעיה ? , זאת אומרת לפעמים יוצא שאני בכלל לא שותה, אבל נגיד ושתיתי יש משהו שכדאי לעשות כדי "לנקות" את הגוף יום למחרת? לצרוך יותר פחמימות אולי?

(לא יוצא לי בכלל לשתות ויום למחרת להתאמן, רק יומיים אחרי)

הגוף מנקה את עצמו ונפטר מהרעל (אלכוהול) מהר.

אין שום בעיה בתנאים שתארת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית