הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה בדדליפט

למה דדליפט טאץ' אנד גו? בכל מקרה, אצל שניכם המוט לא עולה בקו ישר [אצל החבר יותר טוב], המוט רחוק מידי, הישבן לא אחורה מספיק, הסטאפ אפ לא נכון, וכמה חזרות?

• פותח/ת השרשור
למה דדליפט טאץ' אנד גו? בכל מקרה, אצל שניכם המוט לא עולה בקו ישר [אצל החבר יותר טוב], המוט רחוק מידי, הישבן לא אחורה מספיק, הסטאפ אפ לא נכון, וכמה חזרות?
אני 8-10 חזרות
מה זה דדליפט טאץ אנד גו? יש לך סירטון רגיל שמסביר איך עושים דדליפט רגיל? ולא את הזה של ריפטו
אחד שעושים 8 חזרות וזה טוב

אני 8-10 חזרות
מה זה דדליפט טאץ אנד גו? יש לך סירטון רגיל שמסביר איך עושים דדליפט רגיל? ולא את הזה של ריפטו
אחד שעושים 8 חזרות וזה טוב
טאץ' אנד גו, אתה יורד עם המוט, נוגע ברצפה וישר עולה.
בדדליפט קלאסי כל חזרה היא מהרצפה, אתה עושה חזרה, מוריד, מסדר סטאפ אפ ומרים שוב וכו', חשוב לשמור על זמני מנוחה בין חזרה לחזרה אחרת זה כבר סינגלים.
ולמה 8 חזרות? אין צורך ביותר מ5.

• פותח/ת השרשור
טאץ' אנד גו, אתה יורד עם המוט, נוגע ברצפה וישר עולה.
בדדליפט קלאסי כל חזרה היא מהרצפה, אתה עושה חזרה, מוריד, מסדר סטאפ אפ ומרים שוב וכו', חשוב לשמור על זמני מנוחה בין חזרה לחזרה אחרת זה כבר סינגלים.
ולמה 8 חזרות? אין צורך ביותר מ5.
אני לא עובד כוח
ויש לך סרטון שמראה?

• פותח/ת השרשור
אין קשר, ויותר חזרות> יותר סיכוי לקלקול טכניקה.

נראלי שהבנתי.. לפני שאני מעלה לתת מכה כזאת עם התחת להוציא אותו החוצה ולא לגעת עם המוט בברכיים כאילו ישר להעלות
נכון?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראלי שהבנתי.. לפני שאני מעלה לתת מכה כזאת עם התחת להוציא אותו החוצה ולא לגעת עם המוט בברכיים כאילו ישר להעלות
נכון?
אתה מתחיל במצב של עמידה, כאשר המוט במרחק 1 ס"מ מהרגל, והוא מעל אמצע כף הרגל.
תופס עם הידיים את המוט באחיזה טיפה רחבה מהרגליים ללא לכופף ברכיים או רגליים [הגב לא יהיה ישר], לאחר מכן "דוחף" את הברכיים קדימה עד נגיעה של השוק במוט עצמו, שואף עמוק ומרים חזה על מנת ליצור גב ישר, ומושך בקו ישר כאשר לאורך כל ההרמה [יותר נכון רוב הזמן] המוט נוגע ברגליים.

• פותח/ת השרשור
אתה מתחיל במצב של עמידה, כאשר המוט במרחק 1 ס"מ מהרגל, והוא מעל אמצע כף הרגל.
תופס עם הידיים את המוט באחיזה טיפה רחבה מהרגליים ללא לכופף ברכיים או רגליים [הגב לא יהיה ישר], לאחר מכן "דוחף" את הברכיים קדימה עד נגיעה של השוק במוט עצמו, שואף עמוק ומרים חזה על מנת ליצור גב ישר, ומושך בקו ישר כאשר לאורך כל ההרמה [יותר נכון רוב הזמן] המוט נוגע ברגליים.
במה שצילמתי המוט נגע ברגליים כל החזרות לא?

במה שצילמתי המוט נגע ברגליים כל החזרות לא?
לא בשוקיים [איפה שהתאומים רק מקדימה]..
בכל מקרה, הבעיה העיקרית היא שהמוט בתחילת התרגיל נמצא רחוק מהרגל, ולא מעל אמצע כף הרגל ובמרחק המתאים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית