הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 120 קילו סט שלישי (p.r) + כמה שאלות להמשך הדרך ב SS

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
תעבירו ל 40 שניות.

1. קודם כל זה היה הסט השלישי, ביקשתי מהילד ההוא לזוז אבל הוא נתקע לי באמצע :\ ממה שאתם מבינים(אם בכלל facepalm) איך הטכניקה? הרגשתי מעולה,אימון ראשון בלי כאבים בכלל ובלי שום עומס על הזוקפי גב(כולל בנץ' ודדליפט).
2. עד עכשיו התקדמתי בסקוואט מ 60 קילו ל 120 קילו, אימון לפני עשיתי 115 עם 4 דקות מנוחה והיה יחסית קשה, היום עשיתי 120 קילו עם 6-7 דקות מנוחה והיה לי ממש קל.
מה עדיף, להמשיך עם הקפיצות של ה5 והזמני מנוחה הארוכים יחסית, או שלקצץ את ההתקדמות ל 2.5 ובנתיים להשאר עם פחות מנוחה?
אני חודש ושבוע בתוכנית, שוקל כרגע 93-94 קילו, גובה 1.82.
3. דדליפט אני עולה ב 7.5 קילו מ80 עד ל 127.5(עכשיו העלתי ב 10 בטעות), לא היה לי קושי מיוחד מבחינת הרגליים, אבל האחיזה שלי הרגישה קצת פחות טובה, זה הזמן לעבור למשולבת? או שעדיף רצועות?
4. שאלה שמזמן רציתי לשאול ולא רציתי סתם לפתוח אשכול.
איך כדאי לעשות ריסט במתח?
אם אני באמצע האימון עם הנעליים(והרבה נוזלים) שוקל 95-96 קילו, ואני שם על עצמי עוד 12.5 לדוגמא, זה יוצא בערך 107.5 קילו, איך לעשות ריסט למשקל הזה?
5. עליתי מ 88 קילו(שבועיים עם קריאטין) ל 93-94 בחודש ושבוע(השלמתי את החודש של הקריאטין והוספתי עוד נוזלים כי אני אוכל הרבה) איך זה? מלוכלך מידי?

תודה חברים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה לא יושב אחורה בכלל, זה לא סקוואט.
תנוח כמה שאתה צריך בשביל להשלים את הסטים, שים לב שאם תנוח יותר מידי זה רק יפגע בך כי תתקרר.
אין עדיף, זה בחירה שלך. אין שום דבר רע ברצועות רק כך בחשבון שלא תשפר את האחיזה.

• פותח/ת השרשור
אתה לא יושב אחורה בכלל, זה לא סקוואט.
תנוח כמה שאתה צריך בשביל להשלים את הסטים, שים לב שאם תנוח יותר מידי זה רק יפגע בך כי תתקרר.
אין עדיף, זה בחירה שלך. אין שום דבר רע ברצועות רק כך בחשבון שלא תשפר את האחיזה.

כאן הוא גם לא יושב אחורה...

אגב כשכן הייתי יושב אחורה היה לי באק וינק מטורף וזה העמיס לי על הגב.

מבחינת היכולת להרים משקל גבוה יותר יש עדיפות לרצועות או לאחיזה משולבת?

ואני אשמח לעוד תגובות בקשר לשאר השאלות, ותגובות של עוד אנשים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בסרטון ששמת יש חזרות יותר טובות ופחות טובות. חסר לו עומק והוא גולש עם הבירכיים בחלק מהחזרות.

הכאבים בגב זה מחוסר גמישות של ההמסטרינג. אפשר לעבוד על הגמישות ולנסות להקשית את הגב יותר חזק.

עם האחיזה היא מה שמגבילה אותך בדדלפיט אז הם רצועות תוכל להרים יותר. אתה יודע להשתמש ברצועות כמו שצריך?

• פותח/ת השרשור
בסרטון ששמת יש חזרות יותר טובות ופחות טובות. חסר לו עומק והוא גולש עם הבירכיים בחלק מהחזרות.

הכאבים בגב זה מחוסר גמישות של ההמסטרינג. אפשר לעבוד על הגמישות ולנסות להקשית את הגב יותר חזק.

עם האחיזה היא מה שמגבילה אותך בדדלפיט אז הם רצועות תוכל להרים יותר. אתה יודע להשתמש ברצועות כמו שצריך?
לא כ"כ הבנתי את החלק של הגמישות, מה שאני יודע זה שהוצאתי את התחת אחורה אז היה לי עומס על הגב ועכשיו אין, מה גם שזה נראה כאילו אני עושה גוד מורנינג..
בקשר לרצועות אני רק בהתחלה של האימונים ובמיוחד של המשקלים...
אף פעם לא השתמשתי ברצועות כי עד עכשיו לא הייתה לי בעיה באחיזה, עכשיו אני מרגיש שהאחיזה נעשתה קשה ואני הולך להוסיף עוד 5 קילו אימון הבא מה שאומר שכבר באימון הקרוב או הזה אחריו אני כנראה כבר לא אצליח להרים את המשקל באחיזה רגילה.
אז האם כדאי לקנות או שלעבור למשולבת?

הbutt twink זה בגלל שההמסטרינג לא יכול להמתח יותר ואז כול האגן מסתובב קדימה. אתה רוצה למתוח את ההמסטרינג ליותר ממה שהוא יכול (אתה יורד יותר עמוק בסקוואט) כדי שתוכל לרדת יותר עמוק האגן מסתובב קדימה על מנת לפצות על האי-גמישות של ההמסטרינג.

אין פה כדאי ולא כדאי זה עניין של בחירה שלך והגדרת מטרות.
אם אתה רוצה להמשיך ולחזק את האחיזה שלך תעבור למשולבת.
אם אתה לא רוצה לקחת את הסיכון שהאחיזה תגביל אותך תעבור לרצועות.

• פותח/ת השרשור
הbutt twink זה בגלל שההמסטרינג לא יכול להמתח יותר ואז כול האגן מסתובב קדימה. אתה רוצה למתוח את ההמסטרינג ליותר ממה שהוא יכול (אתה יורד יותר עמוק בסקוואט) כדי שתוכל לרדת יותר עמוק האגן מסתובב קדימה על מנת לפצות על האי-גמישות של ההמסטרינג.

אין פה כדאי ולא כדאי זה עניין של בחירה שלך והגדרת מטרות.
אם אתה רוצה להמשיך ולחזק את האחיזה שלך תעבור למשולבת.
אם אתה לא רוצה לקחת את הסיכון שהאחיזה תגביל אותך תעבור לרצועות.

במידה ואין לי גמישות מספקת אז עדיף באט וינק על מה שאני עושה עכשיו?
בכל מקרה עכשיו אני מרגיש חזק את הרגליים עובדות ואין לי כאבים בגב....
מה אני "מפסיד" אם אני לא ארד ככ אחורה עם התחת אלא יותר למטה?

באט וינק הוא לא נורא במידה והוא לא מוגזם.
אם אתה רוצה לעשות low bar אתה צריך ללכת עם התחת אחורה.
זה גורם לך ליותר מתח במהסטרינג ואפשרות להשתמש בhip drive שזה מתבטא ביותר משקל שאתה מסוגל להרים.

אתה יכול לבצע high bar או front sqaut ואז יושבים אחורה על התחת.

• פותח/ת השרשור
זה גורם לך ליותר מתח במהסטרינג ואפשרות להשתמש בhip drive שזה מתבטא ביותר משקל שאתה מסוגל להרים.

אני לא יודע אם הוא מוגזם, מה שאני יודע זה שכשעשיתי את זה היו לי כאבי גב(בזוקפים) ועכשיו כמעט ואין...

• פותח/ת השרשור

איך עכשיו?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
^^ לדעתי, על הפנים, אתה "צונח" כמוני, לא שובר מקביל ואני לא רואה ישיבה אחורה כלל, אלא דחיפה של הברכיים.

• פותח/ת השרשור
^^ לדעתי, על הפנים, אתה "צונח" כמוני, לא שובר מקביל ואני לא רואה ישיבה אחורה כלל, אלא דחיפה של הברכיים.

זה היה הרבה יותר טוב.

אני מציע שבאימונים הבאים תרד לאט יותר, תתרכז בטכניקה ותמשיך לשפר: לשבור מקביל, לקחת את הישבן עוד קצת אחורה.

בכל מקרה, שיפור יפה.

בעיקרון נפצעתי בגב לפני כמעט חצי שנה, אני חושב שזה היה בגלל שלקחתי יותר מידי את התחת אחורה וזה העמיס לי על הגב התחתון.
בגלל זה אני לא לוקח כ"כ הרבה אחורה עם התחת, ועובדה שאני לא מרגיש כאבים כמו פעם...
מבחינת הנפילה, כן שמתי לב שנפלתי, אני אעבוד על זה, פשוט המשקל הזה חדש לי ואני מפחד שהכל יקרוס עליי אז אני כנראה קצת ממהר עם זה.
כנ"ל לגבי השבירת מקביל...
בכל מקרה אני אמשיך לעדכן ואני אשמח לעוד תגובות

צפה בסרטון הזה כמה פעמים שצריך עד שתבין על מה מדובר:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חחח בהתחלה כמעט אשכרה צעקתי לילד בסרטון "טוב זוז כבר!!@#$!@", במהלך הסרטון כבר רציתי להרביץ לו!LOL

• פותח/ת השרשור
חחח בהתחלה כמעט אשכרה צעקתי לילד בסרטון "טוב זוז כבר!!@#$!@", במהלך הסרטון כבר רציתי להרביץ לו!LOL

תשים לב שאני אמרתי לו לזוז והצבעתי לו תעמוד כאן, והוא באמת נעמד איפה שצריך אבל בדיוק שהתחלתי הוא נעמד בדיוק מולי!!! איזה קרצייה...
שוקיסט!!!
אגב תשים לב שהעלתי סרטון חדש של 127.5 אתה מוזמן לתת ביקורת

צפה בסרטון הזה כמה פעמים שצריך עד שתבין על מה מדובר:

אני חושב שריפ חייב לעשות לזה סירטון חדש, קצת קשה להבין איך לתקן, וקשה בסירטון הזה להבין מה הטעם בלתקן את זה, הרי אחרי זה בכל החזרות הוא לא שובר מקביל, ובset 3 זה גבולי..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית