עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש מה ללמוד לזה בכלל?
לכל מי שהאנגלית לא ברמת שפת אם כדאי מאוד ללמוד ל-TOEFL (אפשר גם מספר), וגם לאלה עם שפת אם כדאי לעשות סימולציות (החיבורים בדרך כלל גומרים את רוב האנשים).יש מה ללמוד לזה בכלל?
לכל מי שהאנגלית לא ברמת שפת אם כדאי מאוד ללמוד ל-TOEFL (אפשר גם מספר), וגם לאלה עם שפת אם כדאי לעשות סימולציות (החיבורים בדרך כלל גומרים את רוב האנשים).
וסימולציות וספרים זה משהו שאפשר להשיג בחינם?
והציון לא משנה. הוא צריך להיות מעל 100.
בארה"ב ככל שהאוניברסיטה חשובה יותר והמקצוע שאתה רוצה מבוקש יותר, ככה הם מרשים לעצמם להיות קטנוניים. ברוב הפעמים ששמעתי מחברים הם התעקשו גם על נקודה.יש לך מושג אם אוניברסיטאות מתפשרות על הציון?? אם למשל מוסד לימודי דורש 80 בטופל, הם יתקטננו אם תקבל 75?
מתי מגיעים הציונים ואיך הם מועברים לאוניב'? צריך לבקש את כל האוניב' המבוקשות?
אז אני מבין שקודם כדאי להסגר טוב טוב על מוסדות, להרשם, ורק אז לעשות את המבחן?
אני הבנתי מאנשים שאם עברת פסיכומטרי זה לא אמור להיות בעיה כי פסיכומטרי זה המון זמן ומתיש וזה גם סוג של מבחן שמתיש אותך
עשית פסיכומטרי? ולא אמרתי שפסיכומטרי קשה - הוא מתיש אבל עם כמה סימולציות מתרגלים... תכלס אותה שיטה אפשר ליישם גם לטופל (אימונים=סימולציות)רק שפסיכומטרי הרבה יותר קל, אין לך שם חיבור או קטעי דיבור ושמיעה, זאת לא השוואה נכונה.
לגבי נושא ההתשה אני עכשיו מתחיל עוד סבב של פליאו, שלא תהיה נפילת סוכר באמצע המבחן