הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה א.ש? ושווה להתחיל כבר דלת פחמימות?

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
אני כבר איזה חודש בחיטוב אחרי SS וירדתי רק משהו כמו 2.5 קילו :( למראת שאני מקפיד להצמד לתפריט ואני בזמן האחרון (בשבוע האחרון שבו קמעט ולא ירדתי מסיבה כלשהי) אני בגרעון של 500-600...
שווה אולי לעבור לדלת פחמימות בגרעון של 600-700?
אנה תמונה להערכת א.ש:

בשבועיים האחרונים ירדתי בכלל משהו כמו פחות מקילו... ומה שמוזר אחותי שבאה מהצבא שלא ראיתי אותה שבועיים אמרה לי יש שרואים שהרזתי...
נתונים: 178 81.6 גיל 16
סיימתי SS עם משקלים ממש נמוכים אבל אין מה לעשות, עשיתי הכל נכון וזה מה שהגעתי אליו: בנץ' 75 פרס 50 סקווט 110 דדליפט 120

ומה אתם אומרים ישאר עלי קצת בשר אחרי החיטוב? הנה נגיד סתם תמונה לפני איזה 10 ימים עשיתי אותה בשביל להשוות מה יהיה אחרי חיטוב:

אתה על כ18 א.ש ולא רואים הבדל משמעותי.

אתה יכול לרדת עוד ואז להתחיל מאזן חיובי.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לרדת עוד ואז להתחיל מאזן חיובי.
כן אבל הכוונה מה לשנות? כי אני לא ממש יורד במשקל כבר... ואני רוצה להגיע לאיזה 12-14% ישאר עלי בשר?!
אה והנה הרכבתי תפריט עם גרעון של 700, ומתחת ל150 גרם פחמימה אני חושב שזה נחשב לדל פחמימה אז פעם בכמה זמן העמסה?
הפעם חישבתי כל פרט ופרט קטן...
tafrit 7 hahi tov.jpg

חיטוב לא אמור להיות כיף(למרות שלא אמור להיות סבל גם), אבל אירובי גם עוזר להעיף מלא נוזלים ואתה נראה הרבה יותר יבש ומרגיש יותר סבבה ולא כמו פח זבל מה גם שבאירובי קליל(נגיד 30-40 דקות ריצה קלילה) אתה שורף 300-500 קלוריות זה אינדיבידואלי תלוי במשקל גוף דופק ועוד דברים טכניים.
מה הבעיה? ככה אירובי בכיף שלך בסביבות ה150 דקות בשבוע קלילות זה נחמד...
או שאם אתה לא נהנה מעצימות בינונית-נמוכה ל40 דקות נגיד ומשעמם לך\לא כיף לך(אני אישית מעדיף את זה) אתה יכול לעשות HIIT שיש לזה עוד הרבה יתרונות אבל אותי זה רוצח ואני לא יכול לזוז אחרי זה.

נערך לאחרונה:
תתחיל לעשות אירובי או אינטרוואלים. באיזו התאוששות אתה מפחד לפגוע? למרות שזה אפשרי להתקדם בחיטוב ההתקדמות לרוב לא תיהיה מאוד משמעותית, וגם אם כן אז לחתוך קלוריות מהתפריט גם לא בדיוק תורם להתאוששות. לאירובי ואינטרוואלים יש יתרונות נוספים בעוד שיש רק חסרונות בלהרעיב את עצמך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תתחיל לעשות אירובי או אינטרוואלים. באיזו התאוששות אתה מפחד לפגוע? למרות שזה אפשרי להתקדם בחיטוב ההתקדמות לרוב לא תיהיה מאוד משמעותית, וגם אם כן אז לחתוך קלוריות מהתפריט גם לא בדיוק תורם להתאוששות. לאירובי ואינטרוואלים יש יתרונות נוספים בעוד שיש רק חסרונות בלהרעיב את עצמך.
אני מתכוון לזה שזה לא יכול לפגוע לי במשקלים אם אני אתחיל לרוץ? וגם זה לוקח זמן ואין לי אותו ממש :( זה ממ יועיל אם במקום זה אני ארוץ פשוט? כי כמו שאמרתי אני מעדיף לאכול פחות,לא ממש אוהב לרוץ,לא רוצה שאני ארד במשקלים, וזה לוקח זמן ויש לי ממש קצת זמן אני בי''א...

אתה לא צריך דל פחמימה - אם תשמור על מאזן קלורי שלילי אתה תוריד ולא אתה לא חייב אירורבי.

תתאמןו כבד בחיטוב ושמור על משקלי עבודה.

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך דל פחמימה - אם תשמור על מאזן קלורי שלילי אתה תוריד ולא אתה לא חייב אירורבי.

תתאמןו כבד בחיטוב ושמור על משקלי עבודה.
טוב תודה אחי, עוד נאט אני מזמין קריאטין וקופאין אז זה כנראה יעזור... אז מה אתה אומר סבבה להיות ב-700? וגם יצא לי 100 פחמימה במקרה לא כי רציתי משהו שמתקרב לדל פחמימה... וכל כמה זמן לעשות העמסה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית