הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קורס מאמנים

• פותח/ת השרשור Cover
  • פורסם בתאריך

Cover

משתמש מתחיל
165
1
נק' מוניטין:
1
165
1
היי,

אני מתגייס במרץ, רציתי לעשות קורס מאמנים כי הבנתי שהוא בערך 3 חודשים, הבעיה היא שבווינגייט אמרו לי שאין להם קורס שנגמר לפני מרץ.

הבנתי שאפשר לעשות בעוד מקומות את הקורס, איפה??

השאלה היא כשאני מחפש עבודה או משהו בסגנון, מתייחסים לעובדה שעשיתי את הקורס ב X ולא בווינגייט???

עדיף לחכות לאחרי הצבא ולעשות בווינגייט או שזה לא קריטי ?

תודה והמשך יום נעים 😃

לעניות דעתי המקום לא משנה כי מנהלי חד"כ רציניים יודעים שהקרוס מאוד רדוד - לא משנה איפה הוא נערך.
תעשה אותו איפה שנוח לך.

איפה אתה גר?
יש לך את שיאים, מכללת זינמן, ביה"ס למקצועות ספורט, קורסים של גו אקטיב (נקרא בי-אקטיב), מכללת גבעת וושינגטון וזה בערך כל מה שאני מכיר.

• פותח/ת השרשור
לעניות דעתי המקום לא משנה כי מנהלי חד"כ רציניים יודעים שהקרוס מאוד רדוד - לא משנה איפה הוא נערך.
תעשה אותו איפה שנוח לך.

מעולה!, תודה רבה לך על העזרה.
החשש שלי היה שזה בעצם כמו להשוואת תעודה מהטכניון לתעודה במכללה כלשהי, ואז בריאיון עבודה זה מינוס, למרות שהידע מהקורס הוא רדוד מאוד...
אשמח לשמוע אנשים שמגבים אותך, לא רוצה לעשות טעות ;)

איפה אתה גר?
יש לך את שיאים, מכללת זינמן, ביה"ס למקצועות ספורט, קורסים של גו אקטיב (נקרא בי-אקטיב), מכללת גבעת וושינגטון וזה בערך כל מה שאני מכיר.

אני גר בהוד-השרון.
תודה רבה על העזרה, אני אבדוק במקומות שאמרת, אגב אתה מסכים עם מי שהגיב מעלייך ?

שוב תודה על העזרה.

עריכה:

בדקתי בהרבה מקומות, ונראה כאילו אין מקום אחד שיש בו קורס שנגמר לפני מרץ ><", יכול להיות שאני כזה חסר מזל?

ובשום מקום אין קורס מרוכז :(

נערך לאחרונה:
הקורסים של גו-אקטיב זה מה שנקרא היום "הג'ימנסיה", אין יותר "בי".

בתעשייה מחפשים:
1. חבר'ה עם תעודה.
2. יחסי אנוש מצויינים.
3. גמישים בשעות עבודה.
4. פלג גוף עליון גדול - יתרון גדול.
5. רגלי תרנגולת - לא משנה.

זה הכל.
(אני עובד עם מדריכים מווינגייט, קיי, גו אקטיב / הג'ימנסיה / B-education)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית