הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצות על מאמנים

backtotrain

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום רב,

אני חוזר להתאמן אחרי כמה שנים שלא התאמנתי.
בעבר עסקתי בצורה חובבנית בעולם הפאוור ליפטינג (היה לי מאמן תותח) הגעתי למשקלים די יפים והצלחתי למרות הרבה דברים לעמוד ביעדים שקבעתי לעצמי בזמנו, אמנם לא בכולם אבל זה היה מצוין מבחינתי. ואז יצא לי תקופה לא להתאמן ושחזרתי במקרה פגשתי מאמנת תותחית שלימדה אותי קצת תרגילים מעולם ההנפות. די נדלקתי על זה כי זה היה עוד סט של יכולות שלא היה לי, טכניקה שזכורה לי די טוב. לפני חודשיים במילואים יצא לי לעשות אימון עם חברים שמתאמנים קרוספיט, הטכניקה שלי הייתה יותר טובה משלהם גם שעבר המון זמן, בכל מיני תרגילים.

בכל מקרה אני רוצה לנסות לשלב עולם של משקולות (גם powerlifting וגם weightlifting) עם קליסטניקס, לא בהכרח לחפש להגיע לשיאים אלא להגיע למגוון רחב של יכולות אישיות.
חשבתי לחפש אולי מאמן או מאמנת שיוכלו לעזור לי לשלב ביניהם עם תכניות אימונים שיתאימו לי. או לשלב מאמנים ואדע לסנכרן את זה יחד איתם.

אני פחות מחפש ייעוץ תזונתי ויותר בכיוון של ייעוץ לעולם האימונים.
אז אשמח להמלצות על מאמנים או מקומות שיכולים להתאים לי בעיניכם. אני מאיזור קרית אונו. אני לא מחפש אחר קרוספיט, אז בבקשה לא להמליץ לי על זה.

תודה רבה לעוזרים

אני יודע לשלב את הדברים שאתה רוצה מבחינת תוכנית אימונים מתאימה לך ולכל המטרות שאתה מציב לעצמך. הבעיה זה הטכניקה, ככל שההרמה דורשת יותר מיומנות טכנית כמו ב weightlifting, והניסיון והמיומנות שלך בהם נמוכים יותר, תצטרך לדעתי מאמן שתעבוד איתו אישית לפחות פעם בשבוע.

אני חייב אבל להזכיר כאן את חוק הברווז.
הברווז שוחה, עף והולך על הקרקע, מדובר בעוף מבורך כשרונות. יש לו את היתרונות של ציפור, של דג, ושל הולכי הקרקע. אבל את כל שלושת הדברים האלו הוא עושה גרוע יותר מהחברים שלו. הוא לא יכול לשחות ברמה של דג, או לרוץ כמו חתול, או אפילו לעוף כמו ציפור רגיל.
ככל שתתפזר עם המטרות שלך, תהיה ממוצע ופחות טוב מהמיומנים בכל הדברים האלו שאתה תעשה.

תחשוב טוב טוב אם אתה מוכן להשתפר בכך היעדים שלך כדי להיות סביר בכולם.

אם אתה מחפש תוכנית, אשמח לעזור לך עם זה, אבל אני חושב שאלה חייב ליווי אישי לטכניקה וזה אני לא עושה לוויטליפטינג ספציפית, כי זה נורא טכני.

אם אתה עדיין רוצה, יש לי מאמן מעולה לדברים שאתה רוצה באזור פתח תקווה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית