הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך מאמנים מתייחסים למתאמנים מתחילים ?

Rebecca26

משתמש מתחיל
19
2
נק' מוניטין:
8
19
2
היי לכולם אני יחסית חדשה פה 😃 לא פעם אני נתקלת אצל מאמנים ומאמנות (לפחות מהנסיון שלי איתי) לא ממש מתייחסים למתאמנים חדשים או שמדברים שטויות /מזלזלים /תפריט לא תואם ..וגם המחירים לפעמים ממש יקרים ולא שווים את זה .נתקלתי על מאמן שנתן לי תפריט של 1100 קלוריות (המטרה שלי הייתה מסת שריר ,אני 1.60 שוקלת 49 ) ועוד טוען שיש לי רגליים וידיים "שמנות" ..כמובן שברחתי .מאמן במקום אחר - היה נחמד אבל היה עסוק בטלפון או מדבר עם אנשים אחרים וכל שנייה אומר לי תעשי מהר מהר הלכתי משם .מאמנת 3 גם מקום אחר - התחילה להגיד לי שהיא מאוד רוצה לעזור והיא כאן בשביל כל דבר ,כל פעם שרציתי עזרה דפקה לי פרצוף ...בגללם אני הפסקתי את עיניין הכושר ואף אחד לא מוכן לעזור לי 😑
טוב כמה שאלות : 1.איך לזהות מאמן טוב ולא סתם חרטא?
2.מאיזה מחיר נורמלי אפשר לשלם למאמן ?
3.מה אתם לא ממליצים לעשות למתאמן מתחיל ?

איך לזהות מאמן טוב ולא סתם חרטא?
שאלת המיליון דולר... לדעתי את צריכה לשים לב אם יש תיאום ציפיות בהתחלה, להיזהר מכל מיני הבטחות שנשמעות טוב מדי גם יכול לעזור.
לגבי התוכן, הרבה מאמנים מעלים חרטא אבל כדי להבדיל בין חרטא למשהו נכון את צריכה להתחיל ללמוד לבד קצת.
לצערי לפעמים באמת צריך להיכוות כמה פעמים כדי להבין מה את לא מחפשת.

תקלתי על מאמן שנתן לי תפריט של 1100 קלוריות (המטרה שלי הייתה מסת שריר ,אני 1.60 שוקלת 49 ) ועוד טוען שיש לי רגליים וידיים "שמנות" ..כמובן שברחתי .מאמן במקום אחר - היה נחמד אבל היה עסוק בטלפון או מדבר עם אנשים אחרים וכל שנייה אומר לי תעשי מהר מהר הלכתי משם .מאמנת 3 גם מקום אחר - התחילה להגיד לי שהיא מאוד רוצה לעזור והיא כאן בשביל כל דבר ,כל פעם שרציתי עזרה דפקה לי פרצוף
אכן נשמע רע

בגללם אני הפסקתי את עיניין הכושר ואף אחד לא מוכן לעזור לי 😑
מה עם להמשיך לבד עם דברים שאת כן יודעת לעשות?

.מאיזה מחיר נורמלי אפשר לשלם למאמן ?
יש טווח יחסית רחב, ממה שאני זוכר זה נע סביב 200 לאימון

לא לשבור לו את הצורה כל אימון רק כדי שירגיש שהוא התאמן כמו שצריך, למשל. אבל זה נכון לכל מתאמן, לא רק מתחיל.

ככל שהמאמן משתמש במושגים אבסולוטים הוא כנראה יותר חרטטן, צריך שיהיו תוצאות עליו או על מתאמנים שלו בעיני לפחות ובגדול את יכולה לקבל פה המלצות למאמנים אני מאמין, תרשמי את מטרותייך מאיפה וטווח מחיר וכנראה יהיו כמה המלצות.

ארשום לך בקצרה:
1) רואים איך הוא מאמן מתאמנים אחרים ויודעים עד כמה הוא טוב/חרטא.
ולא מתאמנים אצל כל אחד שמפרסם באינטרנט, "טוב שם משמן טוב" פרסום של פה לאוזן שווה הון לעומת פרסום באינטרנט.
ממליץ לך ללכת למכוני כושר ולשאול על מי הם ממליצים, את יכולה לקחת מאמנים ספציפיים שלא קשורים להנהלת המכון, וככה לבחור אדם ניטרלי. את יכולה גם לבקש מאותו מאמן לראות אותו מאמן את אחד המתאמנים שלו, מאמן טוב לא יסרב להצעה כזו, והכי חשוב שתשאלי לאחר מכן את השאלות על הטלפון או כל בעיה שנתקלת במאמנים אחרים את המתאמן הנ''ל.
את יכולנ גם לשאול אנשים ולקבל המלצות.
2) זה משתנה, לפעמים אפשר להסתדר עם מאמנים טובים על המחיר. תלוי כמה זמן את רוצה חיזוק.
3) הייתי ממליץ לך ללכת למכון כושר (חדר כושר) ולבקש שיבנו לך תוכנית בסיסית להתחלה. בלי תרגילים מסובכים מידי, בו זמנית תקראי באינטרנט על אימונים לנשים ועל תרגילים מומלצים, תקראי על תזונה ועל חשיבות של ויטמינים או פירות למיניהן. תצברי יידע כללי שידריך אותך.
ולבסוף תוכלי לקחת מאמן אחרי שהחלטת שהבנת לאיזה עולם את רוצה להיכנס.
אני חושב שזה עולם נרחב וצריך קודם לראות שזה מתאים, ולאחר מכן לקחת מאמן פרטי.
יידע באינטרנט יש בשפע, את יכולה לקרוא פה בפורום שהוא פשוט מלא ביידע של אנשים מקצועיים, לעקוב אחרי תגובות של אנשים פה. ובכללי לצבור יידע מהאינטרנט.

אם את מאזור המרכז יכול לנסות להפנות אותך למאמן אישי בחולון, והוא אחד התותחים שפגשתי.
שיהיה המון בהצלחה!!!

ארשום לך בקצרה:
1) רואים איך הוא מאמן מתאמנים אחרים ויודעים עד כמה הוא טוב/חרטא.
ולא מתאמנים אצל כל אחד שמפרסם באינטרנט, "טוב שם משמן טוב" פרסום של פה לאוזן שווה הון לעומת פרסום באינטרנט.
ממליץ לך ללכת למכוני כושר ולשאול על מי הם ממליצים, את יכולה לקחת מאמנים ספציפיים שלא קשורים להנהלת המכון, וככה לבחור אדם ניטרלי. את יכולה גם לבקש מאותו מאמן לראות אותו מאמן את אחד המתאמנים שלו, מאמן טוב לא יסרב להצעה כזו, והכי חשוב שתשאלי לאחר מכן את השאלות על הטלפון או כל בעיה שנתקלת במאמנים אחרים את המתאמן הנ''ל.
את יכולנ גם לשאול אנשים ולקבל המלצות.
2) זה משתנה, לפעמים אפשר להסתדר עם מאמנים טובים על המחיר. תלוי כמה זמן את רוצה חיזוק.
3) הייתי ממליץ לך ללכת למכון כושר (חדר כושר) ולבקש שיבנו לך תוכנית בסיסית להתחלה. בלי תרגילים מסובכים מידי, בו זמנית תקראי באינטרנט על אימונים לנשים ועל תרגילים מומלצים, תקראי על תזונה ועל חשיבות של ויטמינים או פירות למיניהן. תצברי יידע כללי שידריך אותך.
ולבסוף תוכלי לקחת מאמן אחרי שהחלטת שהבנת לאיזה עולם את רוצה להיכנס.
אני חושב שזה עולם נרחב וצריך קודם לראות שזה מתאים, ולאחר מכן לקחת מאמן פרטי.
יידע באינטרנט יש בשפע, את יכולה לקרוא פה בפורום שהוא פשוט מלא ביידע של אנשים מקצועיים, לעקוב אחרי תגובות של אנשים פה. ובכללי לצבור יידע מהאינטרנט.

אם את מאזור המרכז יכול לנסות להפנות אותך למאמן אישי בחולון, והוא אחד התותחים שפגשתי.
שיהיה המון בהצלחה!!!
אני יוצא פה קטנוני בטירוף אבל זה נושא שחורה לי
מה זה אימון לנשים?

אני יוצא פה קטנוני בטירוף אבל זה נושא שחורה לי
מה זה אימון לנשים?
אני חושב שהכי גדול בתחום הזה הוא ברט קונטררס (או שלא אבל הוא מספיק טוב), תעבור על סרטונים שלו ביוטיוב ועל התוכניות שלו (אתה יכול למצוא הורדות חינם ברשת או פוסטים של נשים ולהבין את הקונספט). יש גם ספרים אם זה מאוד מעניין אותך. בגדול נשים מתמקדות יותר ברגליים, ישבן ובטן בדרך כלל ונותנות לאזורים האלה נפח גבוה יותר.

אני חושב שהכי גדול בתחום הזה הוא ברט קונטררס (או שלא אבל הוא מספיק טוב), תעבור על סרטונים שלו ביוטיוב ועל התוכניות שלו (אתה יכול למצוא הורדות חינם ברשת או פוסטים של נשים ולהבין את הקונספט). יש גם ספרים אם זה מאוד מעניין אותך. בגדול נשים מתמקדות יותר ברגליים, ישבן ובטן בדרך כלל ונותנות לאזורים האלה נפח גבוה יותר.
לא מכיר את הבחור אבל כל אחד ומה שהוא רוצה וצריך כדי לשפר פרופורציות.
להגיד נשים (רגליים-ישבן-בטן) זה לא נכון.
אומנם הרוב יעדיפו לדאוג לחלק הזה,זה לא הופך את זה לקונצנזוס.

אין הבדל בין אימוני גברים לנשים, יש הבדל בהעדפות ואת זה כל מאמן צריך לעשות התאמות בנוגע לעניין.

כמו להגיד שגברים מתמקדים ביד קדמית וחזה
מי שיודעת מה היא עושה מאמנת את כל הגוף

לא מכיר את הבחור אבל כל אחד ומה שהוא רוצה וצריך כדי לשפר פרופורציות.
להגיד נשים (רגליים-ישבן-בטן) זה לא נכון.
אומנם הרוב יעדיפו לדאוג לחלק הזה,זה לא הופך את זה לקונצנזוס.
בגלל זה כתבתי בגדול, ובזה גם ממוקד רוב המידע ברשת על התחום. אני מסכים איתך.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אין הבדל בין אימוני גברים לנשים, יש הבדל בהעדפות ואת זה כל מאמן צריך לעשות התאמות בנוגע לעניין.
כמו שכתבתי לאור, אם אתה הולך פוליטיקלי קורקט האמירה שלך נכונה, אבל אם אני נכנס אליה, ההעדפות שציינת אצל רוב הנשים יהיו השרירים האלו והם יקבלו דגש גדול יותר, אני חושב שתחום אימוני הנשים כן סובב סביב השרירים האלה, אני אפילו חושב שזה הסטנדרט וההעדפה של רוב הנשים ומי שמתאמנת באופן שווה על הגוף היא החריגה. אפשר להתפלסף ולהתחכם ולהגיד שאין הבדל.

כמו להגיד שגברים מתמקדים ביד קדמית וחזה
מי שיודעת מה היא עושה מאמנת את כל הגוף
איתך אני בכלל לא מסכים, ואני חושב שלא נכנסת לשום עומק בתחום אימוני הנשים וגם את המינימום של לקרוא בפורומים שנוגעים בזה ברדיט למשל ולראות את ההעדפות של נשים לא עשית. אני חושב שאתה טועה, ולכל אחת יש את הרצונות שלה וכל אחת מתאימה את האימון לצרכים שלה, כן גם אלו שיודעות

נערך לאחרונה:
איתך אני בכלל לא מסכים, ואני חושב שלא נכנסת לשום עומק בתחום אימוני הנשים וגם את המינימום של לקרוא בפורומים שנוגעים בזה ברדיט למשל ולראות את ההעדפות של נשים לא עשית. אני חושב שאתה טועה, ולכל אחת יש את הרצונות שלה וכל אחת מתא
אז אני טועה כי נשים מתאימות את האימונים שלהם לפי הרצונות שלהן וכי לא בדקתי מה נשים כותבות ברדיט?
גם הגבר הממוצע במכון עושה כפול נפח לפלג גוף עליון ממה שהוא עושה לרגליים. אז זה תחום אימוני הגברים?

בגלל זה כתבתי בגדול, ובזה גם ממוקד רוב המידע ברשת על התחום. אני מסכים איתך.

כמו שכתבתי לאור, אם אתה הולך פוליטיקלי קורקט האמירה שלך נכונה, אבל אם אני נכנס אליה, ההעדפות שציינת אצל רוב הנשים יהיו השרירים האלו והם יקבלו דגש גדול יותר, אני חושב שתחום אימוני הנשים כן סובב סביב השרירים האלה, אני אפילו חושב שזה הסטנדרט וההעדפה של רוב הנשים ומי שמתאמנת באופן שווה על הגוף היא החריגה. אפשר להתפלסף ולהתחכם ולהגיד שאין הבדל.

איתך אני בכלל לא מסכים, ואני חושב שלא נכנסת לשום עומק בתחום אימוני הנשים וגם את המינימום של לקרוא בפורומים שנוגעים בזה ברדיט למשל ולראות את ההעדפות של נשים לא עשית. אני חושב שאתה טועה, ולכל אחת יש את הרצונות שלה וכל אחת מתאימה את האימון לצרכים שלה, כן גם אלו שיודעות
ממתי לדבר עובדות זה פוליטיקלי קורקט תרוב זה ההפך.
לא צריך להיות מאמן נשים, צריך להיות מאמן. זה הכל כל דיון מעבר הוא מיותר אלא אם תביא אשכרה איזה רפרנס שיש הבדל *חוץ* מהעדפה האישית.

אז אני טועה כי נשים מתאימות את האימונים שלהם לפי הרצונות שלהן וכי לא בדקתי מה נשים כותבות ברדיט?
גם הגבר הממוצע במכון עושה כפול נפח לפלג גוף עליון ממה שהוא עושה לרגליים. אז זה תחום אימוני הגברים?
לגבי הנשים, כן, כי זה גורף, רדיט היה סתם דוגמא שהחלטת עוד פעם להתעכב עליה.

לגבי הגברים, אתה טוען שלמטרות היפרטרופיה גבר צריך לעשות אותו נפח לרגליים ולכל פלג הגוף העליון? זה באמת כבר חוסר ידע בסיסי, אני פשוט לא מסכים עם שום אמירה שלך.

אימוני גברים זה לא תחום כי האוכלוסייה הגברית שמתאמנת יותר גדולה וכן הרזולוציות של התחום נכנסות הרבה יותר לעומק, אני מבין את האמירה הזו ואת ההתפלספות על המונח אימוני נשים, אבל אתה מבין למה הכוונה.

ממתי לדבר עובדות זה פוליטיקלי קורקט תרוב זה ההפך.
לא צריך להיות מאמן נשים, צריך להיות מאמן. זה הכל כל דיון מעבר הוא מיותר אלא אם תביא אשכרה איזה רפרנס שיש הבדל *חוץ* מהעדפה האישית.
ההבדל הוא העדפה אישית גורפת, ולכן יש הרבה מידע ברשת שקיים בהתאם להעדפה הגורפת הזו. שאלת מה זה אימוני נשים, נתתי לך רפרנס לקריאה ממה שאני הבנתי כשראיתי את ההגדרה שנכתבה "אימוני נשים", אם מטרת השאלה שלך הייתה סתם לצאת קטנוני ולרדות בהגדרה זה משהו אחר, אני באתי לתרום ממקום אותנטי, אותי אישית הנושא של "אימוני נשים" עניין מאוד וקראתי עליו. אם אתה רוצה להמשיך את הדיון אתה מוזמן לבצע חיפוש פשוט ולקרוא כמה שעות על הנושא ואחר כך להמשיך.

נערך לאחרונה:
לגבי הנשים, כן, כי זה גורף, רדיט היה סתם דוגמא שהחלטת עוד פעם להתעכב עליה.
1. זה ממש אבל ממש לא גורף, אתה מזבל את המוח
2. אתה אמרת שהמינמום זה ללכת לרדיט ולקרוא פוסטים, מה אתה רוצה?
לגבי הגברים, אתה טוען שלמטרות היפרטרופיה גבר צריך לעשות אותו נפח לרגליים ולכל פלג הגוף העליון? זה באמת כבר ידע בסיסי, אני פשוט לא מסכים עם שום אמירה שלך.
איך ממה שכתבתי זה מה שהסקת??? איך אתה יכול לא להסכים עם אמירה שלא נאמרה בכלל?
תקרא את מה שכתבתי פעם נוספת

אימוני גברים זה לא תחום כי האוכלוסייה הגברית שמתאמנת יותר גדולה וכן הרזולוציות של התחום נכנסות הרבה יותר לעומק
שמע, בכנות, אין לי מושג מה אתה רוצה
אימוני גברים זה לא תחום, ואימוני נשים זה לא תחום, כי לא קיימת הפרדה מגדרית בין אימונים

יש נשים, שמתעדפות לתת דגש לישבן, כמו שיש גברים שמתעדפים לתת דגש ליד קדמית.
בתור מאמן אתה לא תתן לאישה 20 סטים שבועיים לתחת ו0 סטים לכתפיים כי היא אישה, ו"זה גורף" ו"תחום אימוני נשים". אתה תתן לה תכנית על פי הרצונות שלה, ואם אתה מאמן טוב אתה גם תסביר לה על פרופורציות וכו'.

1. זה ממש אבל ממש לא גורף, אתה מזבל את המוח
2. אתה אמרת שהמינמום זה ללכת לרדיט ולקרוא פוסטים, מה אתה רוצה?

איך ממה שכתבתי זה מה שהסקת??? איך אתה יכול לא להסכים עם אמירה שלא נאמרה בכלל?
תקרא את מה שכתבתי פעם נוספת

שמע, בכנות, אין לי מושג מה אתה רוצה
אימוני גברים זה לא תחום, ואימוני נשים זה לא תחום, כי לא קיימת הפרדה מגדרית בין אימונים

יש נשים, שמתעדפות לתת דגש לישבן, כמו שיש גברים שמתעדפים לתת דגש ליד קדמית.
בתור מאמן אתה לא תתן לאישה 20 סטים שבועיים לתחת ו0 סטים לכתפיים כי היא אישה, ו"זה גורף" ו"תחום אימוני נשים". אתה תתן לה תכנית על פי הרצונות שלה, ואם אתה מאמן טוב אתה גם תסביר לה על פרופורציות וכו'.
יכול להיות שאתה לא הבנת אותי בהתחלה, וזה יצר חוסר הבנה שלי כלפיך. כי כשאני כתבתי בהתחלה מתמקדות יותר בישבן, רגליים, בטן, התכוונתי למתמקדות יותר ולא מפקירות לחלוטין את שאר הגוף.

כשאתה הגבת שמי שיודעת מה היא עושה מאמנת את כל הגוף, הנחתי שאתה מדבר על חלוקה שווה או כמו תוכנית סטנדרטית של גבר, כי התעלמת מהמילה מתמקדמות שכתבתי או פירשת אותה לא נכון.

עכשיו אתה מגיב בדיוק מה שהתכוונתי אליו, על פי הרצונות שלה. ואין ספק שהרצונות של רוב הנשים הם מסוימים, אתה לא יכול להעלים עין מזה, אני לא מזבל את המוח, אתה יכול פשוט להעיף מבט בחדר כושר או לשאול חברות, או לבדוק ברשת, או כל דבר אחר שיהיה לו ביסוס אפילו קטן ולראות שיש רצונות מסוימים יחסית גורפים לנשים, ולא טענתי בשום שלב שקיימת הבדלה מגדרית. עם הפסקה האחרונה שלך אני מסכים.

בכל מקרה המטרה שלי הייתה לתת לדניאל רפרנס לקריאה בתחום שאליו רוב הנשים הולכות בהתאם לכוונת המשורר מהתגובה שדניאל ציטט, אין טעם ללכלך את הדיון כשכולם מבינים את כולם.

יכול להיות שאתה לא הבנת אותי בהתחלה, וזה יצר חוסר הבנה שלי כלפיך. כי כשאני כתבתי בהתחלה מתמקדות יותר בישבן, רגליים, בטן, התכוונתי למתמקדות יותר ולא מפקירות לחלוטין את שאר הגוף.

כשאתה הגבת שמי שיודעת מה היא עושה מאמנת את כל הגוף, הנחתי שאתה מדבר על חלוקה שווה או כמו תוכנית סטנדרטית של גבר, כי התעלמת מהמילה מתמקדמות שכתבתי או פירשת אותה לא נכון.

עכשיו אתה מגיב בדיוק מה שהתכוונתי אליו, על פי הרצונות שלה. ואין ספק שהרצונות של רוב הנשים הם מסוימים, אתה לא יכול להעלים עין מזה, אני לא מזבל את המוח, אתה יכול פשוט להעיף מבט בחדר כושר או לשאול חברות, או לבדוק ברשת, או כל דבר אחר שיהיה לו ביסוס אפילו קטן ולראות שיש רצונות מסוימים יחסית גורפים לנשים, ולא טענתי בשום שלב שקיימת הבדלה מגדרית. עם הפסקה האחרונה שלך אני מסכים.

בכל מקרה המטרה שלי הייתה לתת לדניאל רפרנס לקריאה בתחום שאליו רוב הנשים הולכות בהתאם לכוונת המשורר מהתגובה שדניאל ציטט, אין טעם ללכלך את הדיון כשכולם מבינים את כולם.
רדיט זה רפרנס? אני עדיין לא מצאתי הבדל שהוא לא בהעדפות.

רדיט זה רפרנס? אני עדיין לא מצאתי הבדל שהוא לא בהעדפות.
לא אחי ברט קונטררס זה רפרנס. תקרא את הספרים שלו ותראה סרטוני יוטיוב, הוא באמת מצוין. מצער אותי שאפילו לא שמת לב לאן קיבלת הפנייה לקרוא. אני סיימתי לדבר איתך. אתה יכול לקרוא אם אתה רוצה, ואכן ההבדל הוא בהעדפות כמו שציינתי בשאר התגובות. לדעתי אתה קטנוני ומעצבן, ואני באמת לא נוטה להגיד דברים כאלה על אנשים, לדעתי על גבול האף פעם לא.

לא אחי ברט קונטררס זה רפרנס. תקרא את הספרים שלו ותראה סרטוני יוטיוב, הוא באמת מצוין. מצער אותי שאפילו לא שמת לב לאן קיבלת הפנייה לקרוא. אני סיימתי לדבר איתך. אתה יכול לקרוא אם אתה רוצה, ואכן ההבדל הוא בהעדפות כמו שציינתי בשאר התגובות. לדעתי אתה קטנוני ומעצבן, ואני באמת לא נוטה להגיד דברים כאלה על אנשים, לדעתי על גבול האף פעם לא.
מכיר אותו, אבל בנאדם זה לא רפרנס, הוא לא אומר שיש אימוני נשים הוא פשוט מאמן נשים ובהתאם הוא טוב בזה יותר, לא יצא לי לשמוע שהוא אומר שיש הבדל מעבר להעדפות.

1.איך לזהות מאמן טוב ולא סתם חרטא?
2.מאיזה מחיר נורמלי אפשר לשלם למאמן ?
איזה דיון מרתק ומעניין, אהבתי את התגובות.

1. להבין טיפה בתחום, לקרוא ולחקור טיפה לפני שמחפשים מאמן. ואולי עוד יותר טוב לבקש עזרה מגוף שלישי אובייקטיבי שמבין טיפה בתחום למרות שאינו מאמן.
זה מוסיף שלמאמן יש מתאמנים עם תוצאות, אבל זה לא מספיק, מאמן מוצלח בלי יחס אנוש סביר, לא הייתי הולך אליו.
זה טוב אם הוא מצליח להסביר את הדברים שלו בצורה הגיונית ומובנת, ויחס אנוש מצוין, אבל זה לא מעיד על המקצועיות שלו.
כמו בכל תחום, לעשות שיעורי בית ולשאול חברים.

2. תלוי איזה תחום אימונים, כמה מעורב המאמן בתהליך, ומה המוניטין של המאמן.
בגדול, מאמן גנרי סביר, פרטי צמוד באימון, לא נראה לי פחות מ150 ש"ח לשעה.
לכתיבת תוכנית וליווי אונליין, המינימום 300 ש"ח לחודש.
המאמנים הכי טובים שאני מכיר לוקחים מחירים מאוד נמוכים, מאמן שלוקח הרבה כסף, זה בדרך כלל על קריזמה בעיקר ופחות על המקצועיות שלו.

3. להשליך על המאמן את כל האחריות.

לגבי סעיף 3
מה אני לא ממליץ למתחיל לעשות - בתור מתחיל בעצמי (שנה) שמתאמן בחדר כושר של קאנטרי (לא חשוב שמות) שם רוב המאמנים הם סדרנים.

*לא לקפוץ ראש למשקולות חופשיות לפני שלמדתי איך עושים תרגיל בצורה נכונה והכי חשוב - בלי להיפצע. אישית חודשיים ראשונים השתמשתי במכונות, בניתי מסת שריר, למדתי (המון) מיוטיוב ורק אז עברתי לבנצ' ומשקולות חופשיות.
*זה שהבחור הדי שרירי לידך עושה תרגיל בצורה מסוימת לא בהכרח אומר שהוא עושה אותו נכון ושהוא מודל לחיקוי. גם לא בהכרח להקשיב ל bro science שלו על עיוור.
*זה אחד שהרבה מתחילים לא מפנימים, לאף אחד לא באמת אכפת כמה משקל אתה מרים או איפה תקעת את הפין במכונה אם אתה עובד לא נכון וסתם עושה ego lifting אתה דפקט ואף אחד לא מתרשם מזה שאתה דופק את המכונה כאילו זה דד ליפט. סליחה.
*לנוח בין סטים, לא, חצי דקה/דקה לא נחשב.
*לגוון בסטים, חזרות של 5, חזרות של כשל, יש מגוון דרכים לבצע סט, לא להתקבע על צורה אחת.
*לגוון בתרגילים, לעשות דברים שעדיין לא עשית, תמיד יש מה.
*משמעת, מוטיבציה זה נחמד אבל משמעת אומרת שהולכים גם שלא ממש יש חשק.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית