ייעוץ אולסטאר

BodyBuilding

משתמש פעיל
652
0
נק' מוניטין:
418
652
0
שמעתי ואני יודע שהם נעליים ממש טובות לאימוני כוח [דדליפט סקוואט וכו] והתחלתי להתאמן איתם אחרי איזה שבועיים המאמן בא אלי ואמר לי "מה זה הנעליים האלה" וכל זה אמרתי לו אני יודע מה אני עושה והלכתי
אימון הבא הוא אמר לי עוד פעם "אני צריך להגיד לאבא שלך שישנה לך נעליים" וזה וגם הלכתי חח
היום הוא אמר לי עוד פעם שזה ידפוק לי תכף רגל שתיהיה לי כף רגל ישרה "פלטפוס" או איך שלא קוראים לזה ואחר כך תדפק לי הרגל

למרות שזה נשמע דפוק רציתי לשאול פה אם יש משהו הגיוני במה שהוא אמר לדעתכם?
אני אישית חושב שאולסטר זו אחלה נעל.

מתאמן כוח שיש לו את שוורצנגר וקולמן בחתימה? 😳
כוח זה לא דדליפט וסקוואט, כוח זה 5 - 1 חזרות, או פשוט WEIGHTLIFTING/POWERLIFTING/STRONG MEN

• פותח/ת השרשור
כוח זה לא דדליפט וסקוואט, כוח זה 5 - 1 חזרות, או פשוט WEIGHTLIFTING/POWERLIFTING/STRONG MEN
אני לא פאוורליפטר, אני באדי בילדר וסתם הבאתי דוגמא למה שהוא אמר

אני לא פאוורליפטר, אני באדי בילדר וסתם הבאתי דוגמא למה שהוא אמר
שמעתי ואני יודע שהם נעליים ממש טובות לאימוני כוח [דדליפט סקוואט וכו]
דדליפט וסקוואט הם תרגילים מורכבים, ולא אימוני כוח.
אגב, תחשוב טוב אם אתה מעדיף גוף גדול וחלש לעומת גוף יפה (לא ממש ממש גדול אבל יפה מאד) וחזק.

• פותח/ת השרשור
דדליפט וסקוואט הם תרגילים מורכבים, ולא אימוני כוח.
אגב, תחשוב טוב אם אתה מעדיף גוף גדול וחלש לעומת גוף יפה (לא ממש ממש גדול אבל יפה מאד) וחזק.
המטרה שלי היא גוף יפה וחזק בבאדי בילדינג.

המטרה שלי היא גוף יפה וחזק בבאדי בילדינג.
גוף יפה? מעולה.
גוף חזק? פחחח
תשווה את קולמן שלך עם גנטיקה מטורפת ברגליים אחרי 28 שנות אימונים ו-150 ק"ג משקל גוף עם 363 ק"ג סקוואט (שלמען האמת היה חצי סקוואט אבל נעזוב את זה) לעומת מאלאניצ'ב שהתאמן 13 - 15 שנים, משקל גוף 125 ועשה 480.
אגב, גם מכוח תקבל אחלה גוף- ע"ע הנעוץ על SS ובילדינג בפורום מתחילים בתזונה ואימונים.

גוף יפה? מעולה.
גוף חזק? פחחח
תשווה את קולמן שלך עם גנטיקה מטורפת ברגליים אחרי 28 שנות אימונים ו-150 ק"ג משקל גוף עם 363 ק"ג סקוואט (שלמען האמת היה חצי סקוואט אבל נעזוב את זה) לעומת מאלאניצ'ב שהתאמן 13 - 15 שנים, משקל גוף 125 ועשה 480.
אגב, גם מכוח תקבל אחלה גוף- ע"ע הנעוץ על SS ובילדינג בפורום מתחילים בתזונה ואימונים.

אל תנסה לשכנע אותו הוא בטוח במה שהוא הוא עושה והוא כבר החליט מה לעשות
הוא שאל שאלה בו נענה על השאלה לא ננסה לשכנע אותו דברים שלא מעניינים אותו.

• פותח/ת השרשור
גוף יפה? מעולה.
גוף חזק? פחחח
את האמת שלא ממש אכפת לי מה קולמן או מישהו אחר עשה, אני מתרכז יותר בעצמי:jester:
תודה על התשובה בכ"מ

כל הקטע באימוני כוח זה להגיע לטוטאל כמה שיותר גבוה בתרגילים המורכבים, איך אתה אומר שזה לא? ואחרי זה הבאת פה 3 קטגוריות אימונים שונות לגמרי.
אתם בקושי מתאמנים, מספיק לקטלג את עצמכם לבילדרים וליפטרים, כשתתכוננו לתחרות ליפטינג או בשביל לעלות על במה תחליטו.

גוף יפה? מעולה.
גוף חזק? פחחח

אנשים כמוך מוציאים שם רע לפווארליפטרים
שכל אחד ילך בדרכו ויעשה מה שהוא מעדיף
פיתוח גוף ופווארליפטינג זה משהו אחר לגמריי
אם המטרה שלך היא פיתוח גוף והמשקלי עבודה שלך סבירים אתה תשיג תוצאות טובות יתר מאימוני פיתוח גוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית