הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחילה

בתאל

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום ..
אני בת 20 גובה 167 שוקלת 55 אחוז שומ ןהתחלתי ליפני חודשיים היה 34 וכיום עומד על 28 אחוז שומן מתחילה עכשיו חיטוב פעם ראשונה
שריפת קלוריות במנוחה 1400 בערך..

תפריט:כל 4 שעות
ארוחה 1: על הבוקר 2 פרוסות לחם מלא קל עם חזה עוף 100 גרם+כף חומוס
סלט ירקות ( קלוריות-245 חלבון-32 שומן-4.9 פחממות-15 )

ארוחה 2: ליפני אימון- חזה עוף 150 גרם. ואורז 100 גרם עם סלט ירקות
(קלוריות -288 חלבון-37 שומן-1.7 פחממות-27 )

אחרי אימון כף חלבון עם כוס חלב1% שומן.. ושתי תמרים (קלוריות-210 חלבון-29 שומן-2 פחממות-15.5 ) לא כולל התמרים.. 2 תמרים בערך 44 קלוריות..

ארוחה 3: ליפני שינה -יוגורט 0% שומן (קלוריות-76 חלבון-10 פחמימות-8.9 שומן-0

סכום: קלוריות-820 חלבון-108 פחמומת-55 שומן-8.6 (לא כולל הירקות)

תוכנית אימונים:

(A) -חזה +יד אחורית

(B)-רגליים+ כתפיים

(C)-גב+יד קידמית

4 תרגילים לכל אחד 12חזרות+3 סטים שעה וחצי
40 דקות ארובי אחרי אימון ו3-4 פעמים בשבוע ספינינג שעה

אני אשמח לתגובות ולתוכנית אימונים:)

הועבר לפורום תזונה.

בקשר לתפריט, התפריט לקוי מהיסוד.
1. למה כל 4 שעות?
2. מעט מאוד קלוריות בתפריט, לא ידוע איך חישבת את הקלוריות שאת שורפת במנוחה אבל מהחישוב שלי יצא 1800 קלוריות התחזוקה היומית שלך ללא פעילות גופנית שיגרתית, על פי הנתונים הללו את בגירעון של 1000 קלוריות שזה ה-ר-ב-ה בשבילך. בקשר לאחוז השומן בגופך אני גם סקפטי לגביו, אין סיכוי שבעולם שאת 28% שומן על המשקל והגובה הזה אני לא יודע איך מדדת אבל בואי נגיד את זה ככה המכשירים שמחזיקים עם הידיים ולוחצים על כל מיני כפתורים לא מדוייקים בעליל (10% לפה או לשם שזה המון)
3. תקראי את המדריך הבא ותבני לך תפריט לעניין ולא תפריט אנורקסיה עם הכמות שומן המצחיקה הזו 8 גרם שומן ליום? אני מביא לך 60 יום עד שהמחזור שלך מפסיק להגיע ויתחיל לנשור לך השיער ובמקרים קיצוניים יתחילו להיות לך דלקות, לא משחקים עם אוכל יש רצון לרדת במשקל אני מבין את זה אבל צריכה להיות דרך בשביל זה.

קישור למדריך:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=84

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
במכון כושר חישבו לי יש להם שם מישקל ..אחוזי שומן
וכל כמה שעות צריך לאכול??
קראתי אותו 20 פעם

אם קראת היית צריכה להבין שזה תפריט של אנורקסים ורוב הדברים שאת עושה פה לא נכונים, אז כנראה שלא קראת אותו באמת או לא במלואו ודילגת על קטעים נרחבים ממנו (שחבל כי הכל קשור אחד בשני).
ואין מספר שעות שצריך לאכול, אפשר לאכול גם כל 24 שעות העיקר להכניס את הסה"כ הקלורי היומי (חלבונים, פחממות ושומנים)

ושוב המשקל הזה של האחוזי שומן ושאר הדברים זה בולשיט טהור, נסי לשתות חצי ליטר מים לפני שאת עולה עליו תראי איזה פלא עלית ב5% שומן, בקיצור זו בדיחה לאור יום.

אני חדשה בזה כמה בערך אני צריכה =קלוריות+חלבונים+פחממות+שומן ????
תודה על העזרה
ברגע זה הוכחת שלא קראת את המדריך אפילו לא פעם אחת ובטח ובטח שלא 20, תקראי לא יעשו פה את העבודה בשבילך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית