אני כבר חודש וחצי מרימה כבד ובמאזן קלורי חיובי, ואני עוד מעט רוצה לעבור למאזן שלילי ולהתחיל לרדת באחוז שומן, אבל מנסיון עבר שלי עם דיאטות וניסיונות לרזות, כל מה שאני זוכרת זה בעיקר הרבה סבל, כנראה שהגרעון שלי היה גדול או שפשוט הייתי פעילה מדי..
כבר תקופה ארוכה שהמקסימום שהצלחתי לרדת הוא 3 קילו.
אני מתכננת להתחיל חיטוב של 12 שבועות, אבל יש לי כמה שאלות ואי הבנות:
1. אחרי נגיד 4 שבועות, אצטרך להגדיל את הגרעון? ואם כן , בכמה?
2. חיטוב של 12 שבועות, במידה ועושים הכל לפי הספר (העמסות, מאזן שלילי מתון) אמור ללכת בלי תקיעויות?
3. במידה והכל נעשה כמו שצריך, מה בערך יהייה הנזק המטבולי באחוזים כעבור נגיד 8 שבועות?
4. במידה וכעבור 8 שבועות אצטרך להגדיל את הגרעון הקלורי, איך אפשר לעשות את זה במידה והגרעון הנוכחי הוא המקסימום שאני יכולה ליצור?
אם למישהו כאן יש טיפים שיכולים לעזור או שכבר עבר חיטוב, אני אשמח לשמוע, עד עכשיו הייתי סובלת כשהייתי מנסה לרדת במשקל ואני יודעת שזה לא אמור להיות קשה כמו שהיה לי...
תודה 😃
כבר תקופה ארוכה שהמקסימום שהצלחתי לרדת הוא 3 קילו.
אני מתכננת להתחיל חיטוב של 12 שבועות, אבל יש לי כמה שאלות ואי הבנות:
1. אחרי נגיד 4 שבועות, אצטרך להגדיל את הגרעון? ואם כן , בכמה?
2. חיטוב של 12 שבועות, במידה ועושים הכל לפי הספר (העמסות, מאזן שלילי מתון) אמור ללכת בלי תקיעויות?
3. במידה והכל נעשה כמו שצריך, מה בערך יהייה הנזק המטבולי באחוזים כעבור נגיד 8 שבועות?
4. במידה וכעבור 8 שבועות אצטרך להגדיל את הגרעון הקלורי, איך אפשר לעשות את זה במידה והגרעון הנוכחי הוא המקסימום שאני יכולה ליצור?
אם למישהו כאן יש טיפים שיכולים לעזור או שכבר עבר חיטוב, אני אשמח לשמוע, עד עכשיו הייתי סובלת כשהייתי מנסה לרדת במשקל ואני יודעת שזה לא אמור להיות קשה כמו שהיה לי...
תודה 😃