הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה דדליפט

Psycho

משתמש משקיע
7,700
1,709
נק' מוניטין:
13,256
7,700
1,709
הרקולס פ"ת
אז שיר טוב ככה לפתיחה אחרי אימון מצויין ;susss
Today i didn't even have to use my AK, i Gotta Say, Today was a good day..

טכניקה של דדליפט: חוץ מהחזה ששכחתי להרים אותו במקסימום, נראה לי מצויין.
***נא לא להתייחס לחברים השחיפים שלי שמדברים שטויות, גם ככה אני עם אוזניות.. facepalm***

האם הישבן נמוך מספיק או שעוד קצת? ותנו חוות דעת. 🥰

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קשה לראות מהמצלמה הזאת.
זה נראה שאתה לא מקשית את הגב (התחתון) כמו שצריך. ולא, זה לא בגלל המשקל. אתה לא נכנס לסט אפ כמו שצריך.
בחלק מהחזרות המשיכה שלך לא טובה. אתה מרים את התחת בלי להזיז את המוט ואז אתה נכנס לדדליפט רומני שזה מעמיס על הגב ונותן לך פחות כוח.

• פותח/ת השרשור
קשה לראות מהמצלמה הזאת.
זה נראה שאתה לא מקשית את הגב (התחתון) כמו שצריך. ולא, זה לא בגלל המשקל. אתה לא נכנס לסט אפ כמו שצריך.
בחלק מהחזרות המשיכה שלך לא טובה. אתה מרים את התחת בלי להזיז את המוט ואז אתה נכנס לדדליפט רומני שזה מעמיס על הגב ונותן לך פחות כוח.
כמה דברים:
מצטער לגבי המצלמה, משהו באמת נדפק בהעברה, אין לי מושג מה.
1] איך אני אמור להקשית את הגב התחתון?
2] מה לא נכון בסטאפ אפ?
3] כנ"ל^^ לגבי המשיכה.
4] לא הבנתי את המודגש.
ואם למישהו יש את התמונה שמראה את הדדליפט בתחתית? [תמונה די נפוצה האמת, כמו של הסקוואט].

תודה רבה על התגובה! שואף לתקן טכניקה ל100%.

כמה דברים:
מצטער לגבי המצלמה, משהו באמת נדפק בהעברה, אין לי מושג מה.
1] איך אני אמור להקשית את הגב התחתון?
2] מה לא נכון בסטאפ אפ?
3] כנ"ל^^ לגבי המשיכה.
4] לא הבנתי את המודגש.
ואם למישהו יש את התמונה שמראה את הדדליפט בתחתית? [תמונה די נפוצה האמת, כמו של הסקוואט].

תודה רבה על התגובה! שואף לתקן טכניקה ל100%.
זה?
squat-deadlift1.jpg

אתה לא נכנס לסט אפ מבחינת מנח הגב והחזה. החזה צריך להיות יותר בחוץ והתחת בחוץ (מהצד זה הנראה שהגב התחתון מוקשת).
הסעיפים שלך 3+4 זה אותו דבר מבחינת הכוונה שלי. קשה להסביר את זה דרך האינטרנט.
בתחילת התנועה עד שהמוט מגיע לבירכיים התנועה היא ללא שינוי הזווית בין הגב לאגן. רק אחרי שהמוט עובר את קו הבירכיים אתה מתחיל ליישר את הגב.
אתה בתחילת התנועה נועל את הבירכיים ובעצם מבטל את הכול התנועה ההתחלתית של הדדליפט, את החלק עד קו הבירכיים.
הדדליפט שלך לא נורא, זה פשוט דגש שהוא קריטי לתנועה. אם לא תתרגל לטכניקה כזאת יהיה לך קשה להתקדם ולתקן את זה בהמשך.

• פותח/ת השרשור
אתה לא נכנס לסט אפ מבחינת מנח הגב והחזה. החזה צריך להיות יותר בחוץ והתחת בחוץ (מהצד זה הנראה שהגב התחתון מוקשת).
הסעיפים שלך 3+4 זה אותו דבר מבחינת הכוונה שלי. קשה להסביר את זה דרך האינטרנט.
בתחילת התנועה עד שהמוט מגיע לבירכיים התנועה היא ללא שינוי הזווית בין הגב לאגן. רק אחרי שהמוט עובר את קו הבירכיים אתה מתחיל ליישר את הגב.
אתה בתחילת התנועה נועל את הבירכיים ובעצם מבטל את הכול התנועה ההתחלתית של הדדליפט, את החלק עד קו הבירכיים.
הדדליפט שלך לא נורא, זה פשוט דגש שהוא קריטי לתנועה. אם לא תתרגל לטכניקה כזאת יהיה לך קשה להתקדם ולתקן את זה בהמשך.
תודה על הערות, אני יקח לצומת ליבי.
הגב לא עגול, פשוט קצת מיהרתי בגלל אנשים שחופרים לי שגמרתי להם את כל הפלטות וברח לי מהראש להרים חזה.. אבל איך להוציא ישבן?
הטעות בטכניקה שלי היא שאני נועל ברכיים מוקדם מידי? צריך לנעול ברכיים רק אחרי שהמוט עובר את קו הברך נכון?
האם פספסתי משהו?

תודה על הערות, אני יקח לצומת ליבי.
הגב לא עגול, פשוט קצת מיהרתי בגלל אנשים שחופרים לי שגמרתי להם את כל הפלטות וברח לי מהראש להרים חזה.. אבל איך להוציא ישבן?
הטעות בטכניקה שלי היא שאני נועל ברכיים מוקדם מידי? צריך לנעול ברכיים רק אחרי שהמוט עובר את קו הברך נכון?
האם פספסתי משהו?

להוציא ישבן זה לכווץ את הגב התחתון. כדי לדעת איך זה מרגיש תשכב על הבטן ותנסה להרים את היידים והרגליים באוויר. אתה תרגיש כיווץ בגב התחתון וככה אתה צריך להתחיל את התנועה שלך (עם אותה הרגשה בגב התחתון)
הנעילה של הבירכיים שלך היא לא נוראית, יש חזרות שנראות בסדר. הערה שלי הייתה על מנת שתשים לב לזה יותר, במשקלים יותר גבוהים אם לא תשים לב לזה אתה תעשה את אותה טעות בכול החזרות.

הדדליפט נראה בסך הכול טוב, אבל תמיד יש מה לשפר 😃

• פותח/ת השרשור
להוציא ישבן זה לכווץ את הגב התחתון. כדי לדעת איך זה מרגיש תשכב על הבטן ותנסה להרים את היידים והרגליים באוויר. אתה תרגיש כיווץ בגב התחתון וככה אתה צריך להתחיל את התנועה שלך (עם אותה הרגשה בגב התחתון)
הנעילה של הבירכיים שלך היא לא נוראית, יש חזרות שנראות בסדר. הערה שלי הייתה על מנת שתשים לב לזה יותר, במשקלים יותר גבוהים אם לא תשים לב לזה אתה תעשה את אותה טעות בכול החזרות.

הדדליפט נראה בסך הכול טוב, אבל תמיד יש מה לשפר 😃
אהה הבנתי! תודה רבה!
אז ככה:
להחזיק חזה מורם גבוה, לכווץ גב תחתון ולשמור על נעילת ברכיים רק כאשר המוט עובר את קו הברך. נכון?
ולגבי גובה הישבן, האם הוא בסדר? לא גבוה מידי כמו פעם קודמת?
ומה אתה מציע, להישאר אותו משקל אימון הבא או להמשיך להעלות?

גובה הישבן צריך להיות במרכז בין הכתף לירך.
בכל מקרה הדדליפט שלך ישתפר פלאים אם לא תגלוש עם הברכיים מעבר למוט , שיגרום לך להוציא תחת החוצה ולהרים חזה ,
כתפיים מעבר למוט ושרירי הידיים רפויים.

בהצלחה .

אהה הבנתי! תודה רבה!
אז ככה:
להחזיק חזה מורם גבוה, לכווץ גב תחתון ולשמור על נעילת ברכיים רק כאשר המוט עובר את קו הברך. נכון?
ולגבי גובה הישבן, האם הוא בסדר? לא גבוה מידי כמו פעם קודמת?
ומה אתה מציע, להישאר אותו משקל אימון הבא או להמשיך להעלות?

כן, מה שרשמת.
הישבן נראה בסדר תשמור שהכתפיים יהיו מעט אחרי המוט והשוקיים מאונכות לרצפה.

• פותח/ת השרשור
גובה הישבן צריך להיות במרכז בין הכתף לירך.
בכל מקרה הדדליפט שלך ישתפר פלאים אם לא תגלוש עם הברכיים מעבר למוט , שיגרום לך להוציא תחת החוצה ולהרים חזה ,
כתפיים מעבר למוט ושרירי הידיים רפויים.
בהצלחה .
כן, מה שרשמת.
הישבן נראה בסדר תשמור שהכתפיים יהיו מעט אחרי המוט והשוקיים מאונכות לרצפה.
עידכון מהיום:
דדליפט- מועלים סירטונים לטכניקה, אני אישית רואה כמה פגמים, כמו שהברכיים גולשות, האגן עולה מוקדם מידי, ואני כל הזמן שוכח לכווץ גב תחתון ולפעמים גם להרים חזה כראוי! [%@#$@#$] אבל בכל זאת, מבין 4 הסטים, לדעתי 4 הכי טוב.
איך מתקנים את בעיית הברכיים והאגן? בכל מקרה, הפעם נאלצתי לעמוד רחוק יותר מאשר פעמים קודמות, בגלל שהיה צורך להוריד אגן יותר נמוך [נאמר לי שהאגן אמור להיות בקו אמצע היד, באיזור המרפק, השתדלתי להגיע לזה] וגם כי בפעם או פעמיים קרה לי שיצאתי מבאלאנס והייתי בדרך ליפול אחורה..
5X65

5X75

5X90

5X100

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סה"כ טכניקה בסדר גמור (לדעתי), הבעיות היחידות שאני רואה:
1. הברכיים שלך יוצאות יותר מידי קדימה. אתה צריך להתחיל את החזרה עם השוקיים אנכיות יותר.
2. אתה קצת מגזים על הhyperextension בסוף החזרה.

• פותח/ת השרשור
סה"כ טכניקה בסדר גמור (לדעתי), הבעיות היחידות שאני רואה:
1. הברכיים שלך יוצאות יותר מידי קדימה. אתה צריך להתחיל את החזרה עם השוקיים אנכיות יותר.
2. אתה קצת מגזים על הhyperextension בסוף החזרה.
בנוגע ל1, תוכל להסביר את עצמך יותר טוב? מה הכוונה יותר אנכיות?
ו2, בירידה למטה או במשיכה אחורה של הכתפיים באמצע התרגיל?

הבירכיים קדימה מידי.
תרים את האגן יותר גבוה ואז השוקיים יהיו מאונכות לרצפה והבירכיים לא יבלטו.

• פותח/ת השרשור
הבירכיים קדימה מידי.
תרים את האגן יותר גבוה ואז השוקיים יהיו מאונכות לרצפה והבירכיים לא יבלטו.
להרים קצת את האגן וזה יפתור את רוב הבעיות? בטוח?
אבל אחר כך המיקום יהיה גבוה מידי לא? הרי רק ככה האגן נמצא באותו קו עם המפרק פחות או יותר לא?

מיקום האגן ביחס למפרקים אחרים תלוי בגובה שלך ובגנטיקה שלך.
תקפיד על השוקיים אנכיים לרצפה וכתפיים מעט אחרי המוט. איפה שייצא האגן שם הוא צריך להיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית