הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון עדכון טוטאל 495KG

tuxlight

משתמש משקיע
4,098
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,335
4,098
961
ACT
מה הולך?
ממ.. עדכון קטן של טוטאל מהיום

495 טוטאל
172.5 סקוואט [כשל עם 185]
110 בנץ' [כשל עם 117.5]
212.5 דדליפט

תכלס השיאים שלי יותר גבוהים אבל בגלל כמה סיבות ספציפיות לפעילות הקרובה של היחידה,
עברו עליי השבועיים הכי קשים שהיו לי בצבא עד עכשיו 😵 + זה אמיון אחרון עד התחרות בראשון כי אני יראה את הבית רק בעוד חודש מעכשיו [מאותן סיבות]
אז פשוט החלטתי ללכת על אימון סינגלים היום ממש בסגנון תחרות כאשר המטרה לשבור שיאים [כמו שראיתם נכשלתי בסקוואט ובנץ', מניח שבגלל השבועיים האלה]

שיאים קודמים פעם קודמת שבדקתי את כל 3 התרגילים: [אבל בזמן רגילה.. [יותר מנוחה + עוד כמה אימונים]]
180
115
207.5
[בתחרות האחרונה לחצתי 112.5 ומשכתי 215 על משקל גוף 95.4]

קיצר סה"כ מרוצה
מאמין שהיה לי גם יותר בסקוואט ובנץ' בעוד 2.5-7.5 קילו בכל אחד.. אבל המטרה הייתה לשבור שיאים או כלום חח
בהתחשב בזה שאני יורד במשקל כל הזמן [בגלל הצבא.. חח לא מרצון כל כך]+כל התנאים שצבא מקנה.. [חוסר בשינה,תזונה או אימונים..] היה לא רע

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יפה מאוד, כיף לראות שאנשים משקיעים כמה שאפשר גם בצבא ובאים להתחרות!

נתראה באותה הקטגוריה ב-24.11?😃

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד, כיף לראות שאנשים משקיעים כמה שאפשר גם בצבא ובאים להתחרות!

נתראה באותה הקטגוריה ב-24.11?😃

אם אני יחזור בחתיכה אחת ויוציאו אותי בשבת של זה.. אז כן חח

תודה, וכה צריך סינגלט

אוי, אני מקווה שהסינגלט יגיע עד אז!
cray.gif

תגיד, יש לך מושג מאיפה משיגים בארץ אמוניה?
בחור מאוקראינה שמכין אותי לתחרות אמר שאצלם שם לא משתמשים באמוניה, אלה בסוג של כוהל מיוחד שנמכר בבתי מרקחת, העניין הוא שלא נראה לי שיש את זה בארץ.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אוי, אני מקווה שהסינגלט יגיע עד אז!
cray.gif

תגיד, יש לך מושג מאיפה משיגים בארץ אמוניה?
בחור מאוקראינה שמכין אותי לתחרות אמר שאצלם שם לא משתמשים באמוניה, אלה בסוג של כוהל מיוחד שנמכר בבתי מרקחת, העניין הוא שלא נראה לי שיש את זה בארץ.

כנ"ל גם שלי עדיין במשלוח חח...
לא נראה לי שיש בארץ
בכל מקרה אני לא משתמש בזה.. זה טוב זה יעני ממש מביא לך כאפה למוח חחח, אבל אני אוהב לפני הסט פשוט להתרכז כמו שצריך ומכניס אדרנלין עם כאפה בגב או משהו בסגנון חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית