זה לוג חיטוב שלי, פסיכו.
החל ממחר [ה28/10/12] נכנס לחיטוב, שימשך באיזור השלושה חודשים, אולי ארבעה, ארבעה וחצי גג.
נתונים עליי:
גיל - 15 וחצי, 16 בפברואר.
גובה - 177 סנטימטר.
משקל נוכחי - בערך 85-86 קילו.
אחוז שומן נוכחי - אני אישית מעריך אותו באזור ה20% שומן, יש מסת שריר מכובדת, שואף לרדת כמה שיותר קרוב ל11 בערך.
משקלי עבודה נכונים להיום- בערך חודש, חודש וחצי בSS.
בנץ'- 85 [תקוע, כרגע באמצע ריסט ראשון].
סקוואט - 70.
דדליפט - 100.
פרס - 50.
פנדלאי רואו - 65.
החיטוב ימשך כ3 חודשים בערך, על תוכנית אימונים של SS [אני מודע שזה לא מתאים] שאני באמצע שלה, יצבור RM5 בתרגילים וכנראה יעבור ללינארית או לFBW\AB שדומה מאוד לSS כי פשוט התאהבתי בSS! מוחעחעחעחעח 🤡
מתסף ב:
קריאטין טהור, קפאין של פרולאב, אבקת חלבון של מטריקס [קרם בננה וקרם תות 🤘], מולטיוויטמין של טוויןלאב, אומגה 3 סטנדרטית [לא מבחירה שלי..], ונגניב B12 שיש לי חינם מידי פעם.
RMR ביום ללא אימון - 2257.5.
RMR ביום אימון - +150^^.
מתחיל בתור התחלה בגירעון של כ100-200 קלוריות, בהמשך נגדיל אותו.
אין העמסות לחודש ראשון, אולי אפילו לחודש וחצי ראשונים, אחר כך ככל הנראה אחת ל10 ימים.
תפריט ליום ללא אימון -
ביום אימון אני יוסיף עוד איזה כוס חלב או משהו שווה ערך לכ100-150 קלוריות.
אני גם יעלה לפה סירטוני טכניקה, ובדיקות\עידכוני משקלי עבודה.
אז שיהיה לי בהצלחה, שיעבור בקלות 🥰.
החל ממחר [ה28/10/12] נכנס לחיטוב, שימשך באיזור השלושה חודשים, אולי ארבעה, ארבעה וחצי גג.
נתונים עליי:
גיל - 15 וחצי, 16 בפברואר.
גובה - 177 סנטימטר.
משקל נוכחי - בערך 85-86 קילו.
אחוז שומן נוכחי - אני אישית מעריך אותו באזור ה20% שומן, יש מסת שריר מכובדת, שואף לרדת כמה שיותר קרוב ל11 בערך.
משקלי עבודה נכונים להיום- בערך חודש, חודש וחצי בSS.
בנץ'- 85 [תקוע, כרגע באמצע ריסט ראשון].
סקוואט - 70.
דדליפט - 100.
פרס - 50.
פנדלאי רואו - 65.
החיטוב ימשך כ3 חודשים בערך, על תוכנית אימונים של SS [אני מודע שזה לא מתאים] שאני באמצע שלה, יצבור RM5 בתרגילים וכנראה יעבור ללינארית או לFBW\AB שדומה מאוד לSS כי פשוט התאהבתי בSS! מוחעחעחעחעח 🤡
מתסף ב:
קריאטין טהור, קפאין של פרולאב, אבקת חלבון של מטריקס [קרם בננה וקרם תות 🤘], מולטיוויטמין של טוויןלאב, אומגה 3 סטנדרטית [לא מבחירה שלי..], ונגניב B12 שיש לי חינם מידי פעם.
RMR ביום ללא אימון - 2257.5.
RMR ביום אימון - +150^^.
מתחיל בתור התחלה בגירעון של כ100-200 קלוריות, בהמשך נגדיל אותו.
אין העמסות לחודש ראשון, אולי אפילו לחודש וחצי ראשונים, אחר כך ככל הנראה אחת ל10 ימים.
תפריט ליום ללא אימון -
ביום אימון אני יוסיף עוד איזה כוס חלב או משהו שווה ערך לכ100-150 קלוריות.
אני גם יעלה לפה סירטוני טכניקה, ובדיקות\עידכוני משקלי עבודה.
אז שיהיה לי בהצלחה, שיעבור בקלות 🥰.