הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

>>> פסיכו-לוג <<<

Psycho

משתמש משקיע
7,700
1,709
נק' מוניטין:
13,256
7,700
1,709
הרקולס פ"ת
זה לוג חיטוב שלי, פסיכו.
החל ממחר [ה28/10/12] נכנס לחיטוב, שימשך באיזור השלושה חודשים, אולי ארבעה, ארבעה וחצי גג.
נתונים עליי:
גיל - 15 וחצי, 16 בפברואר.
גובה - 177 סנטימטר.
משקל נוכחי - בערך 85-86 קילו.
אחוז שומן נוכחי - אני אישית מעריך אותו באזור ה20% שומן, יש מסת שריר מכובדת, שואף לרדת כמה שיותר קרוב ל11 בערך.

משקלי עבודה נכונים להיום- בערך חודש, חודש וחצי בSS.
בנץ'- 85 [תקוע, כרגע באמצע ריסט ראשון].
סקוואט - 70.
דדליפט - 100.
פרס - 50.
פנדלאי רואו - 65.
החיטוב ימשך כ3 חודשים בערך, על תוכנית אימונים של SS [אני מודע שזה לא מתאים] שאני באמצע שלה, יצבור RM5 בתרגילים וכנראה יעבור ללינארית או לFBW\AB שדומה מאוד לSS כי פשוט התאהבתי בSS! מוחעחעחעחעח 🤡

מתסף ב:
קריאטין טהור, קפאין של פרולאב, אבקת חלבון של מטריקס [קרם בננה וקרם תות 🤘], מולטיוויטמין של טוויןלאב, אומגה 3 סטנדרטית [לא מבחירה שלי..], ונגניב B12 שיש לי חינם מידי פעם.

RMR ביום ללא אימון - 2257.5.
RMR ביום אימון - +150^^.
מתחיל בתור התחלה בגירעון של כ100-200 קלוריות, בהמשך נגדיל אותו.
אין העמסות לחודש ראשון, אולי אפילו לחודש וחצי ראשונים, אחר כך ככל הנראה אחת ל10 ימים.
תפריט ליום ללא אימון - תפריט חיטוב ליו&#1.PNG
ביום אימון אני יוסיף עוד איזה כוס חלב או משהו שווה ערך לכ100-150 קלוריות.
אני גם יעלה לפה סירטוני טכניקה, ובדיקות\עידכוני משקלי עבודה.
אז שיהיה לי בהצלחה, שיעבור בקלות 🥰.

סקוואט ודדליפט מאוד נמוכים ביחס לבנץ' ולפרס. למה זה?
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
סקוואט ודדליפט מאוד נמוכים ביחס לבנץ' ולפרס. למה זה?
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!
אין לי מושג את האמת, כנראה רגליים חלשות למרות הגודל שלהן..
בנץ' אני עושה המון זמן בלי קשר לSS, ככה שזה צד קצת יותר חזק אצלי, בפרס כבר מתקשה, ממשיך לעלות ולדעתי בקרוב יהיה לו ריסט.
בכל מקרה, ממשיך להעלות מאימון לאימון, דדליפט היה די קל, גם הסקוואט.
תודה רבה!

אם אתה מודע ש-SS לא מתאימה, למה אתה עושה אותה? אתה לא תצליח להתקדם במשקלי עבודה יותר משבוע במקרה הטוב, ואתה סתם מסתכן בפציעה לנסות להתקדם מאימון לאימון במאזן שלילי. תעשה ליניארית, היא גם ממש דומה ומתאימה לחיטוב.
לדעתי גם יש לך יותר מדי שומן בתפריט, הייתי מוריד לאזור 60 גרם לטובת פחמימה.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה פסיכו ! איך האבקה קרם תות?
אין לי מושג, נדע מחר 👏
תודה!
אם אתה מודע ש-SS לא מתאימה, למה אתה עושה אותה? אתה לא תצליח להתקדם במשקלי עבודה יותר משבוע במקרה הטוב, ואתה סתם מסתכן בפציעה לנסות להתקדם מאימון לאימון במאזן שלילי. תעשה ליניארית, היא גם ממש דומה ומתאימה לחיטוב.
לדעתי גם יש לך יותר מדי שומן בתפריט, הייתי מוריד לאזור 60 גרם לטובת פחמימה.
אני מודע לכך, אבל אין לי RM5 ללינארית כרגע, אני ימשיך בSS עד שאני יסיים או ירגיש קרוב לסיום, בכל מקרה, אני אופטימי.
למה יותר מידי שומן? הלכתי על פי 1 ממשקל גוף, בכיף הייתי מוותר על חלק.

נערך לאחרונה:
חחחח אהבתי את השם - מקורי 😃
ולדעתי תעבור כבר עכשיו ללינארית ככה יש עוד סיכוי שתתקדם במשקלים בשבועות הראשונים לפחות ,
שיהיה בהצלחה !

• פותח/ת השרשור
חחחח אהבתי את השם - מקורי 😃
ולדעתי תעבור כבר עכשיו ללינארית ככה יש עוד סיכוי שתתקדם במשקלים בשבועות הראשונים לפחות ,
שיהיה בהצלחה !
תודה רבה, אין לי בעיה ממשית לעבור ללינארית, אבל אני קצת מבולבל ממנה, כל כמה זמן להעלות משקלים וכמה משקל כל פעם? ואין חימום?

תודה רבה, אין לי בעיה ממשית לעבור ללינארית, אבל אני קצת מבולבל ממנה, כל כמה זמן להעלות משקלים וכמה משקל כל פעם? ואין חימום?
ממש לא מסובך ! יש לך קובץ אקסל פה למטה http://www.kilogram.co.il/259/תוכנית-אימונים-bill-starr-5x5-linear-version/
מעלים משקלים בצורה לינארית כל שבוע
יום ראשון פירמידה של 5 חזרות עד שמגיעים למשקל שיא לחמישייה ויום חמישי מעלים שתיים וחצי קילו ובמקום 5 חזרות עושים 3 חזרות ושבוע אחרי זה יום ראשון מנסים חמישייה עם המשקל של השלישייה של חמישי
יום שלישי אימון קל בסקוואט - קיצור סתכל בטבלה של הקובץ אקסל אתה כבר תבין הכל אחלה תכנית אני גם בונה עלייה לחיטוב

נ.ב ברור שאתה בחיטוב אתה לא תעלה יותר מדיי משקלים המטרה העיקרית לשמר משקליי עבודה וגם הנפח בה יותר נמוך והיא יותר נוחה לחיטוב

• פותח/ת השרשור
ממש לא מסובך ! יש לך קובץ אקסל פה למטה http://www.kilogram.co.il/259/%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-bill-starr-5x5-linear-version/
מעלים משקלים בצורה לינארית כל שבוע
יום ראשון פירמידה של 5 חזרות עד שמגיעים למשקל שיא לחמישייה ויום חמישי מעלים שתיים וחצי קילו ובמקום 5 חזרות עושים 3 חזרות ושבוע אחרי זה יום ראשון מנסים חמישייה עם המשקל של השלישייה של חמישי
יום שלישי אימון קל בסקוואט - קיצור סתכל בטבלה של הקובץ אקסל אתה כבר תבין הכל אחלה תכנית אני גם בונה עלייה לחיטוב

נ.ב ברור שאתה בחיטוב אתה לא תעלה יותר מדיי משקלים המטרה העיקרית לשמר משקליי עבודה וגם הנפח בה יותר נמוך והיא יותר נוחה לחיטוב
תודה רבה, אבל אני רואה שהתוכנית בנויה לשני\רביעי\שישי, אין בעיה להחליף לראשון\שלישי\חמישי נכון?
ואין חימום?

תודה רבה, אבל אני רואה שהתוכנית בנויה לשני\רביעי\שישי, אין בעיה להחליף לראשון\שלישי\חמישי נכון?
ואין חימום?
ברור חחח זה לא שיש משו מיוחד בימים מסויימים
תעשה חימום איך שנח לך ואיך שאתה יודע , התכנית בנויה מפרמידה שהסט הראשון הוא ממש קל , אתה לא מגיע ישר לסט הכי כבד שלך
רק מראש אחרי שאתה מציב את המשקלים בטבלה במקומות הצהובים זה אוטומטית ייקבע לך את המספרים לכל הטבלאות אז אחר כך תעבור על הטבלאות הלבנות ותעגל את המספרים שיהיה יותר ברור ומדוייק כי לפעמים יוצא בטעות נגיד 86 קילו או 79 נגיד ....שיהיה המון בהצלחה ! 😃

תראה את הלוג הקודם שלי, אני לא ממליץ לך להתאמן בעצימות כזאתי גבוהה אני נפצעתי ואני מצטער על זה.
ליניארית זה בובה של תוכנית בשביל חיטוב.
אל תגזים עם האירובי בתוכנית כוח.
בהצלחה!!

תעבוד חזק על הסקוואט והדדליפט.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה אם אני יעלה את המשקלים קצת בלינארית נכון? הכוונה היא שלהציב בעמודות +10 קילו בסקוואט, +15-20 קילו בדדליפט או שתהיה בעיה?

אין בעיה אם אני יעלה את המשקלים קצת בלינארית נכון? הכוונה היא שלהציב בעמודות +10 קילו בסקוואט, +15-20 קילו בדדליפט או שתהיה בעיה?
תציב בטבלה את השיאים הקיימים שיש לך עכשיו , זה אוטומטית יתחיל לך ממשקלים של 10 אחוז פחות מהשיאים ובשבוע הרביעי אתה תגיע לשיא ובחמישי תנסה לעבור אותו , תזכור שזה חיטוב ולכן אל תצפה לעלייה משמעותית במשקלים המטרה העיקרית בחיטוב זה לשמור על המשקלי עבודה הקיימים

• פותח/ת השרשור
הצבתי +5 סקוואט ו+20 דדליפט בשביל שלא יהיה כמו לעבוד על אוויר..
עידכונים מהיום:
סקוואט-
5X35
5X45
5X50
5X60
5X70

בנץ'-
5X40
5X50
5X60
5X70
5X80

פנדלאי רואו-
5X30
5X40
5X45
5X50
5X60

תרגילי עזר: [???]
פשיטת גו - 2X12 - מ.ג + 15KG
כפיפות בטן - 1X30\1X25\1X25\1X25 - תוספת של 20 קילו.

תפריט תזונה- בנתיים הולך מצויין, אין רעב בכלל, קצת חולשה בתחילת אימון בגלל שלקחתי קפאין קצת מאוחר ממה שהייתי צריך.

ד"א- חוות דעת על מטריקס M5 תות עם חלב:
ריח - 7/10, רק האבקה בעלת ריח מצויין, עם תוספת 400 מ"ל חלב היה ריח של חלב עם נגיעות תות.
קצף - 9/10, היה קצת קצף, אני לא ישקר..
טעם - מצויין, 8-9/10.

עכשיו שאלה, לגבי תרגילי העזר, לא היה רשום כמה חזרות אני אמור לעשות בפשיטה גו ובכפיפות בטן, זה בסדר איך שעשיתי?

ד"א- טעיתי במשקל גוף נוכחי בפוסט שעבר, כרגע עומד על 87.7.

נערך לאחרונה:
אני הוספתי בזמנו תרגיל לבייספ ותרגיל לטרייספ, אחרי 3 שבועות בערך הורדתי את הטרייספ כי הרגשתי אותו עובד חזק בבנץ' ובפרס.
עבודה על הבטן לפחות לדעתי מיותרת, אני מרגיש בכל סקוואט ודדליפט את הבטן עובדת ממש חזק.
פשיטת גו תשים לב שזה לא מעמיס לך על הזוקפים, אם אין עומס אז סבבה.

קח בחשבון שגם הגירעון שלך יגדל והעומס מבחינת המשקלים יגדל... אז תדע מתי להוריד את התרגילי עזר.

• פותח/ת השרשור
אימון שני - הרגשה לא משהו, חולשה וחוסר ריכוז למרות הכדור קפאין..
סקוואט-
5X35
5X45
5X50
5X50

פרס-
5X30
5X40
5X45
5X50 - די קשה..

דדליפט- מועלים סירטונים לטכניקה, אני אישית רואה כמה פגמים, כמו שהברכיים גולשות, האגן עולה מוקדם מידי, ואני כל הזמן שוכח לכווץ גב תחתון! [%@#$@#$] אבל בכל זאת, מבין 4 הסטים, לדעתי 4 הכי טוב.
איך מתקנים את בעיית הברכיים והאגן? בכל מקרה, הפעם נאלצתי לעמוד רחוק יותר מאשר פעמים קודמות, בגלל שהיה צורך להוריד אגן יותר נמוך [נאמר לי שהאגן אמור להיות בקו אמצע היד, באיזור המרפק, השתדלתי להגיע לזה] וגם כי בפעם או פעמיים קרה לי שיצאתי מבאלאנס והייתי בדרך ליפול אחורה..
5X65

5X75

5X90

5X100

תרגילי עזר-
היה אמור להיות בטן 3 סטים, בגלל הרגשה ותחושה אישית, ויתרתי על זה, לדעתי פעמיים בשבוע זה מספיק.

החלק המודגש הוא הכי חשוב לי כרגע, אימון הבא נעלה גם טכניקה בסקוואט.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
רק מעדכן, בנתיים עובר בסדר גמור,עשיתי כמה שינויים קלים, משתדל להגיע לפחות או יותר אותם ערכים.
וכבר נמאס לי מהתות של מטריקס, ריח גועל נפש, הרבה גושים וקצף, וטעם מלאכותי..
הוא הרבה יותר טוב עם מים לדעתי..
ד'"א, מחר מבחן 1500 בבצפר, אני כנראה ייקח דוגמית C4 לפני, מקווה שלא יהרס לי האימון מחר..

• פותח/ת השרשור
אימון חיטוב מספר 3 - 1/11
סקוואט-
5x35
5x45
5x50
5x60
3x70
8x 50

בנץ׳-
5x40
5x50
5x60
5x70
3x80
8x60

פנדלאי רואו-
5x30
5x40
5x45
5x50
3x60
8x45

תרגילי עזר-
מקבילים + 10- 3x8
יד קידמית מוט (20) + 20- 1x8, 1x7, 1x8 (15)
לחיצה צרפתית- 1x4 (משקל גבוה מידי), 1x8, 1x8

אימון קליל במיוחד הבנץ׳ והפדלאי, המוט פשוט עף!!
יועלו כמה סירטונים בערב..
ד״א, לא היה היום מבחן ספורט, השיעור התבטל מוחעחעחע

• פותח/ת השרשור
אימון מספר 4 - שבוע שני בחיטוב - 4.11
סקוואט-
5X35
5X45
5X55
5X60
5X70 - חזרות די איטיות הייתי אומר, לא לקחתי מספיק זמן מנוחה.

בנץ'-
5X40
5X50
5X60
5X70
5X80 - Piece of Cake!

פנדלאי רואו- נראה לי מפגר 2-3 סטים ראשונים, זה משקל ממש נמוך..
5X30
5X40
5X45
5X55
5X60 - קלי קלות.

תרגילי עזר-
פשיטת גו +15 קילו- 2X12
כפיפות בטן + 20 קילו- 1X30, 2X25, 1X20.

אימון מעולה, היה לי וואחד RAGE ממכות עם כמה ערסים הומואים היום בבצפר, ובאתי עם שירים חדשים.
עידכון:
משקל נוכחי- 85.7-86.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית