נק' מוניטין:
10,325
- 5,583
- 318
כל הכבוד , בי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סתם שיעמם לי וכבר היה משקל מוכן אז דפקתי כמה חזרות.למה עשית אתמול דדליפט בתחרות אם אתה לא מתחרה?
מה שקרה היום זה בגלל שסתם העמסת על עצמך מאתמול.סתם שיעמם לי וכבר היה משקל מוכן אז דפקתי כמה חזרות.
היה ממש קל אתמול, אין לי מושג מה קרה היום.
מכמה חזרות בודדות ב120-130? לא נראה לי.מה שקרה היום זה בגלל שסתם העמסת על עצמך מאתמול.
לולז, אתמול כבר לא יכלתי ודפקתי איזה 6 משולשי פיצה עם תירס [את האמת, לא גדולים במיוחד] יחד עם שליש קולה בערך.
בגלל זה, הלחטתי להוסיף אירובי, גם כדאי להגדיל את הגירעון וגם כדי לסיים אם החיטוב הזה ולשפר יכולת אירובית לפני מבחני ריצה סופיים.
שבוע 7 בחיטוב - אימון מספר 20 - 13/12.
סקוואט-
40 50 60 70 82.5 [3, עד כאן היה די קל וטוב] 60 ל8 [לא משהו בכלל, חרא של טכניקה בחלק].
2 יציאות עם משקל של 110 [גם לא הלך טוב בכלל, הרגשתי שהמוט מחליק מהגב לא משנה מה עשיתי, נוותר על זה להבא, אבל זה עזר קצת פעם קודמת].
עד כאן האימון היה די טוב, מכאן הוא הדרדר, התחלתי להרגיש חולשה מוזרה כזאת, כנראה שאני מתקרר ומצטנן, או שזה Overtraining.
כנראה נעשה איזה שבוע הפסקה.
בנץ'-
45 55 65 75 90 [2, גם לא משהו בכלל] 65 ל 8.
מתח עם משקל-
Bw, +5, +10, +15, +25, +10.
עם ה25- צר ל3.
עם ה10 האחרון- צר ל6, השלמה של 2 אחר כך.
אירובי- 20 דקות, על מהירות 5 ככה.
ההליכון אומר 120 קלוריות, לא יודע אם יש מה להסתמך עליו כי הוא די התחרפן בדופק.
אני כנראה לוקח שבוע חופש, אבל עדיין יאכל כמו שצריך וימשיך עם האירובי הקל, ויתן במקום האימון 3 סטים של חימום לשימור הטכניקה.
תודה רבה, ומה שאתה מציע זה שכשאני יחזור עוד שבוע להתאמן [יום ראשון עוד שבוע] לקחת שבוע אחד אחורה במשקלים?טוב מאוד שאתה יודע מתי להפסיק ולקחת מנוחה... תחזור עוד שבוע ותעשה 90% מהיכולת כי אחרת יהיה לך ממש קשה ותתפס.
בהצלחה!
תזכור שהכי חשוב זה המאזן הקלורי ואפשר להפסיד אימונים פה ושם
תודה רבה, ומה שאתה מציע זה שכשאני יחזור עוד שבוע להתאמן [יום ראשון עוד שבוע] לקחת שבוע אחד אחורה במשקלים?
אתה מתכוון לדומס?זה מאוד תלוי בך.
ברמת העיקרון אפילו אם תיקח שבוע אחד אחורה אתה אמנם תסיים את האימון אבל תתפס.
זה מה שקרה לי, סיימתי בקושי את האימון והייתי תפוס, שבוע אחרי כבר האימונים היו לי יחסית קלים.
אתה יכול אפילו להשאר באימון ופשוט לוותר על הסט הכבד בכל תרגיל.
תראה באימון עצמו איך תרגיש, אם תרגיש תפוס ממש לפני הסט האחרון אז אפילו תוותר עליו, אם לא אז תיקח שבוע אחורה.
כן חחחח תהנהאתה מתכוון לדומס?
כי אם כן אין לי בעיה עם דומס, אני דווקא אוהב את זה 👏