הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

>>> פסיכו-לוג <<<

עוד כשבועיים גלקסי 2, עד אז, תתאפק 😆
אגב, האח הסתום שלי [שלא מתאמן] קנה קרוס כזה, אז אני יכול גם היום "להעניש" את עצמי בהליכות ארוכות על זה שאכלתי דברים אסורים ;asg3a
נשאר עוד כחודש אחרון לחיטוב, יש מחשבה על קלן או יוהימבין לשבועיים האחרונים, בכל מקרה, בקרוב נעבור לדל-פחמימה, בשאיפה שזה יעזור.

לא כדאי לעבור לדל פחמימה לחודש.

אחלה ניסיון - אבל לפי המשקלים - זה יותר בכיוון אחד הגמדים של סנטה. מברוק על הכוונה.

שנה הבאה להתתחיל להפציץ עד אז להחזיר את הכובע לאושר 😛

לא כדאי לעבור לדל פחמימה לחודש.

אחלה ניסיון - אבל לפי המשקלים - זה יותר בכיוון אחד הגמדים של סנטה. מברוק על הכוונה.

שנה הבאה להתתחיל להפציץ עד אז להחזיר את הכובע לאושר 😛
למה לא?
גם גמדים מפציצים, אל דאגה 🥰

ככה

One final ”warning” before we continue
If you've been on a “traditional” high-carbohydrate/low-fat diet, l strongly recommend that
you do NOT jump straight into a ketogenic diet. If the drastic drop in carbohydrates doesn't
make you feel terrible, you can probably expect a good bit of stomach upset by increasing
dietary fat so drastically.
If you fall into this situation, you're better off starting with a gradual decrease in carbohydrate
intake with a similar increase in dietary fat. So you might move to a more Zone/lsocaloric
(30% protein, 40% carbs, 30% dietary fat) approach for several weeks to give your body time
to adapt prior to reducing carbohydrates any lower. Please trust me on this, unless you have
some extremely pressing reason to jump straight from a high-carbohydrate to a low-carbohydrate
diet, you'll be much better off spending some time at a moderate carb (and fat) intake to
give your body time to adapt.

למרות שלא לגמרי הבנתי את כל הקטע אני צריך לומר מספר דברים.
דל פחמימה מוגדר כל מה שמכיל פחות מ100 גרם פחמימה, כרגע אני עומד על כ150 גרם פחמימה, חשבתי לעבור ל80 [דל פחמימה], זה לא שאני עובר היישר ל30 גרם פחמימה.. האם גם עם זה יש בעיה?
ואם כן, אז בכמה לקצץ מהפחמימה כל פעם?

יש מספר הגדרות לדל פחמימה. ההגדרה המדויקת ביותר לא כוללת מספר אלא תהליך יצירת גופי קטון רבים לצורך הפקת אנרגיה. אני די בספק ש100 גרם מביאים לתנאים כאלה, גם לייל התייחס לזה.

בכל מקרה - אדם שמורגל בדיאטה הזו זה בסדר שיעבור מיד לכמות נמוכה של פחמימה.

אבל אם לא התנסת בעבר בדיאטה, ויש לך עוד חודש אז לא כדאי לנסות - כיוון שזה לא מספיק זמן.

יש מספר הגדרות לדל פחמימה. ההגדרה המדויקת ביותר לא כוללת מספר אלא תהליך יצירת גופי קטון רבים לצורך הפקת אנרגיה. אני די בספק ש100 גרם מביאים לתנאים כאלה, גם לייל התייחס לזה.

בכל מקרה - אדם שמורגל בדיאטה הזו זה בסדר שיעבור מיד לכמות נמוכה של פחמימה.

אבל אם לא התנסת בעבר בדיאטה, ויש לך עוד חודש אז לא כדאי לנסות - כיוון שזה לא מספיק זמן.
זאת אומרת שאם אני אתחיל ישר AD בלי הירידה בפחמימות בהדרגה כמו שרשמת ורשום בפורטל, זה יכול לגרום לנזק?
תוכל להגיד איזה?

אין דבר כזה AD לא יודע מה זה.

אתה רוצה להתחיל דל פחמימה אני מציע שתקרא על הדיאטה לפני שאתה מתחיל או מקבל החלטה להתחיל וכמובן לפי היועץ שלך.

לא תמיד כדאי להכנס לזה - זה נשמע נהדר על הנייר בפועל אין יתרון משמעותי מול דיאטה רגילה (בא.ש. רגילים)

לפי מה שאני הבנתי בהתחלה יש לרדת בהדרגה בפחמימות אבל לפני כמה חודשיים אחד המנהלים(לא זוכר מי אז לא רוצה להגיד סתם) צוטט ממאמר שעדיף לחתוך ישר בפחמימות .

אני אמרתי שכדאי לחתוך ישר בפחמימות. אבל מי שלא התנסה בדיאטה הזו העבר יקרא את מה שצוטטתי.

הם פשוט לא אוכלים פחמימות

על מה אתה מבסס את דבריך?

אני מציע שתקרא על הדיאטה. אני ממליץ על הספר של לייל - דיאטה קטוג'נית.

אני מציע שתקרא על הדיאטה. אני ממליץ על הספר של לייל - דיאטה קטוג'נית.
התבלבלתי לגמרי, תוכל לסכם לי במשפט אחד למה לא כדאי לעבור לדל פחמימה?
ומה אתה מציע לעשות?

להמשיך דיאטה מאוזנת ורגילה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית