עד מתי אתה רוצה למשוך את החיטוב וכמה ירדת כבר?I have no idea.
עדיין אני חושב שטעות שאתה הולך להוסיף מקבילים עם משקל.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עד מתי אתה רוצה למשוך את החיטוב וכמה ירדת כבר?I have no idea.
עד כה ירדתי כ8-9 קילו, הייתה עלייה מוזרה וכרגע אני יורד חזרה מ83, המטרה היא 81 קילו, או אחוז שומן נמוך יחסית [12 נגיד].עד מתי אתה רוצה למשוך את החיטוב וכמה ירדת כבר?
עדיין אני חושב שטעות שאתה הולך להוסיף מקבילים עם משקל.
עד כה ירדתי כ8-9 קילו, הייתה עלייה מוזרה וכרגע אני יורד חזרה מ83, המטרה היא 81 קילו, או אחוז שומן נמוך יחסית [12 נגיד].
למה טעות? האחורית בפיגור..
אני יוסיף רק בסופי שבוע, ככה יהיה זמן להתאושש, לא חושב שנשאר כבר משהו להפסיד, ננסה, נראה איך ילך.
83 קילו?עד כה ירדתי כ8-9 קילו, הייתה עלייה מוזרה וכרגע אני יורד חזרה מ83, המטרה היא 81 קילו, או אחוז שומן נמוך יחסית [12 נגיד].
למה טעות? האחורית בפיגור..
אני יוסיף רק בסופי שבוע, ככה יהיה זמן להתאושש, לא חושב שנשאר כבר משהו להפסיד, ננסה, נראה איך ילך.
עוד שבוע או שבועיים, עושים תחרות מי יותר שמן, המנצח יזכה בחטיפי חלבון מלאי פחמימה בשווי 18$.83 קילו?
עזוב אתה שמן 🙄
עוד שבוע או שבועיים, עושים תחרות מי יותר שמן, המנצח יזכה בחטיפי חלבון מלאי פחמימה בשווי 18$.
רק חבל שאתה בדל-פחמימה וה14 גרם פחמימה יהרסו לך את החיטוב..אה חשבתי אתה רוצה אותם מתנה..
טוב סבבה אם זה ככה אני אשמור אותם לעצמי :hoel
מחר העמסה, ואני לא יודע מה לבחור, 2-3 סניקרס או איזה חפיסת שוקולד? :(כלום לקחתי גלוטמין של אופטימום בשביל לכסות את העגלה כמה שאפשר
אם תרצה חטיפים נארגן לך פעם הבאה
בנתיים יא שמן תקנה סניקרס ^_^
מחר העמסה, ואני לא יודע מה לבחור, 2-3 סניקרס או איזה חפיסת שוקולד? :(
**בנוסף לכל האוכל שאני יטחן מחר.
זה פשוט מאוד :מחר העמסה, ואני לא יודע מה לבחור, 2-3 סניקרס או איזה חפיסת שוקולד? :(
סקבט עד המוות 😵💫🥊אתה עושה סקבט?
יפה יפה...
מתי אתה מסיים כבר לחטב?
סקבט עד המוות 😵💫🥊
מסיים ב30/1, עוד 22 יום בערך. 🚬🤪🚬
תאכל בורגוס!!! זה גם הרבה שומןמחר העמסה, ואני לא יודע מה לבחור, 2-3 סניקרס או איזה חפיסת שוקולד? :(
זה ידוע, כי אתה מעתיקן 😛וואלה נסיים חיטוב יחד
כמה % שומן אתה עכשיו?
תזכיר לי מה זה? 😳תאכל בורגוס!!! זה גם הרבה שומן