הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אובחן אצלי בעיה, בגב , עזרה בבקשה.

Rabbit nervous

משתמש קבוע
1,215
111
נק' מוניטין:
384
1,215
111
הרקולס
אני סובל המון זמן מכאבים נוראים כמעט 2 שנים לא הפסקתי לאתמן או לרוץ.

לפני כמה ימים לאחר כל כך הרבה בדיקות, הובחן אצלי -
ספונדילוליזיס דו-צדית בL5
הרופא אמר לי שזה נפוץ בקרב מתאמנים, שאני צריך להפסיק לאתמן, ושקול מחדש גיוס קרבי,
הוא באמת הכניס אותי לדכאון, ואני לא צוחק....
הוא אמר שהתסימינים שלי נדירים יחסיתה כאב המקרין מטה לעכוז ולירך,שאני צריך לשקול פזיטורפיה וכודמה.

רציתי לדעת למישהוא יש מושג על זה, האם זה באמת נורא, לפעמים לרופאים יש נטייה להגזים ולשלול פעילות וכדומה.
יש למישהוא מושג?

אני סובל המון זמן מכאבים נוראים כמעט 2 שנים לא הפסקתי לאתמן או לרוץ.

לפני כמה ימים לאחר כל כך הרבה בדיקות, הובחן אצלי -
ספונדילוליזיס דו-צדית בL5
הרופא אמר לי שזה נפוץ בקרב מתאמנים, שאני צריך להפסיק לאתמן, ושקול מחדש גיוס קרבי,
הוא באמת הכניס אותי לדכאון, ואני לא צוחק....
הוא אמר שהתסימינים שלי נדירים יחסיתה כאב המקרין מטה לעכוז ולירך,שאני צריך לשקול פזיטורפיה וכודמה.

רציתי לדעת למישהוא יש מושג על זה, האם זה באמת נורא, לפעמים לרופאים יש נטייה להגזים ולשלול פעילות וכדומה.
יש למישהוא מושג?

שותף לבעייתך גם אני סובל מזה - הדבר הזה בד"כ קורה עם הלידה ולא בגלל אימון כזה או אחר, פשוט התחלת להרגיש את זה בזמן שהעמסת.
הייתי ממליץ לך בהחלט לשקול מחדש גיוס ליחידות חי"ר אם קרבי עדיין בוער בך אנא למען בריאותך האישית תבקש שיריון לא תותחנים זה לא אותו דבר, את האמת שבתקופה שעשיתי והקפדתי על תרגילי הפזיותרפיה הספונדלוליזיס לא הורגש בכלל.

בתור מישהו ששירת בקרבי הייתי אומר לך שהבריאות חשובה יותר
אתה בחור צעיר יש לך עוד כל כך הרבה לעשות בחיים אז אל תחמיר עם עצמך
חבל שתגרום לעצמך נזק בלתי הפיך שתצטער עליו כל החיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית