דיון שאלה בקשר להוצאה קלורית(למבינים בתחום)

אלירמבו

משתמש מתחיל
186
0
נק' מוניטין:
-2
186
0
ג'ירף
האם קלוריות זה קלוריות? לא משנה באיזה פרק זמן אני צורך אותן? לדוגמא: אם ביום אחד של התפרעות אני דוחף 10,000 קלוריות מעל התחזוקה שלי, אני יעלה קילו וחצי? או שיש גבול לכמה קלוריות הגוף יכול לקלוט ביום אחד??? האם יש הבדל אם אני אצרוך את אותן 10,000 קלוריות במשך שבוע/ חודש???

אין גבול ידוע ביממה, אבל אם תאכל 10,000 קלוריות לא תעלה קילו וחצי. 1 ק"ג שומן שווה ל 7700 קלוריות מעל התחזוקה, כך שבפועל אתה צריך לאכול באזור ה 10K בשביל לעלות בתאוריה 1 ק"ג שומן. אבל... אתה לא באמת תעלה 1 ק"ג שומן מכיוון שחלק מהמזון יהפוך לאנרגיית חום, חלק לא יתעכל ויעבור לצואה וכן הלאה.
קרא את זה:
http://www.kilogram.co.il/2083/%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%A0%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%92%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%95/

לא הכל יאגר
יש גבול לכמה שהגוף מסוגל לספוג
גם אם תאכל 10K באופן חד פעמי לא נראה לי שיקרה משהו מיוחד, אחרי שתחזור לתפריט שלך זה יתאזן בסופו של דבר

למה לאכול כל כך הרבה? 5 נגיד זה מובן אבל בכמות הזאת אתה תרגיש כמו פח זבל אנושי וזה סתם לזרוק כסף לשירותים...

• פותח/ת השרשור
תודה משה על המאמר, קראתי והשכלתי, אבל לא כל כך הבנתם לאן אני חותר נראה לי, אז אני אנסה לנסח את זה אחרת,אם פעם בחודשיים של שמירה על תפריט, עם גירעון, או בלי גירעון, אני עושה יום אחד, כלומר מהבוקר עד הלילה, צ'יט, כלומר: אני אוכל הכל מהכל, וכמה שיותר,ואני מאמין שאני מגיע באותו יום ל10-15 אלף קלוריות(ויום אחרי זה חוזר לתפריט כרגיל), האם אני יעלה במשקל באותה רמה, אם הייתי פשוט מחלק את ה10-15 אלף קלוריות האלה ( מעל התחזוקה כמובן) לחודש/שבוע???

אה ועוד דבר ששכחתי לציין, יש לי נטייה מאוד חזקה להשמנה, (בגיל 13, הייתי 100 ק"ג, על 170ס"מ) ככה שזה קצת שונה מאנשים רגילים...

למה לאכול כל כך הרבה? 5 נגיד זה מובן אבל בכמות הזאת אתה תרגיש כמו פח זבל אנושי וזה סתם לזרוק כסף לשירותים...

אח שלי, זה יום צ"יט פעם בחודשיים, להתפרק נפשית נטו, ובקשר לכסף אני לא דואג, אני סו שף במסעדה חלבית, ככה שיש לי: בלינצ'ס, רביולי,שמנות, שוקולדים ועוגות למיניהם בלי הגבלה...

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית