הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אליפות אירופה בהרמת משקולות

IronMind

משתמש פעיל
491
3
נק' מוניטין:
4,482
491
3
מתחילה היום, כל יום שתי קטגוריות אחת של בנות ואחת של בנים. היום 58kg נשים ב-18:00 ואח"כ ב-20:00 56kg גברים. (ביורוספורט כמובן).

ביום שלישי תשודר הקטגוריה של 53kg נשים בה מתחרה דריה טריפונוב הנציגה שלנו. לפי ה- starting list ומשקלי הכניסה שלהם (totals) יש סיכוי טוב שהיא תתחרה בקבוצה א', מה שאומר שסוף סוף נוכל לראות נציגות ישראלית ביורוספורט... (כי הם משדרים רק את קבוצות א'). 🤩

לא לשכוח את גדולי המשקולנים בעולם נאים סולימנוגלו שהניף 148 קילו במשקל עד 62 קילוגרם

ועוד סרטון ככה יפה של ה190 קילו דחיקה שלו 😲:98sf:😣

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קצת מאכזב בשבילה, רק 2 כניסות מוצלחות ודי רחוק מהשיא שלה אבל מצד שני היא ירדה קטגורית משקל בשביל התחרות...

מה שבטוח שזאת לא האליפות אירופה האחרונה שלה.

• פותח/ת השרשור
מאכזב, הייתי בטוח שהיא תשתתף בדרג א' ותקח מקום מכובד, באתר Eleiko כתוב שהיא נכנסת לתחרות עם 180kg total ביחד עם עוד 3 מתחרות שלעומתה כן השתתפו בקבוצה הזאת.

ה TOTAL שמזמינים בהתחלה לא שווה כלום חשוב הסכום שמזמינים במקום התחרות וגם אותו ניתן לשנות עד ל 20 קילו.

כל הכבוד למרינה אוכמן בקטגוריית משקל עד 63 ק"ג קבעה 3 שיאי ישראל חדשים 87 ק"ג הנפה, 103 ק"ג דחיקה וקרב 2 190 ק"ג!

כל הכבוד למרינה אוכמן בקטגוריית משקל עד 63 ק"ג קבעה 3 שיאי ישראל חדשים 87 ק"ג הנפה, 103 ק"ג דחיקה וקרב 2 190 ק"ג!

כבוד. אתה זוכר מה היה השיא הקודם? באתר של האיגוד כבר הכניסו את התוצאות החדשות.

אם אני זוכר נכון הם גם היו שיאים שלה, הנפה אני לא זוכר אבל בדחיקה זה היה 100 ק"ג מהאליפות לקבוצות מעורבות האחרונה (יש לי סרטון של השיא הספציפי הזה).

פבל קולוסובסקי גם התחרה היום בעד 85 ק"ג, בהנפה הוא קבע שיא ישראל עם 149 ק"ג, דחיקה 176 ובקרב 2 325 ק"ג 👏
חבל שלא היה שידור.

מצאתי תמונה של פבל באתר של האיגוד האירופי בכניסה הראשונה שלו בהנפה עם 140 קילו.
normal_kolosovskisr.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית