עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עושים הצבעה בסנאט, בית הנבחרים ואישור של הנשיא. במידה והנשיא מטיל וטו, צריך 75% הסכמה בסנאט ובבית הנבחרים (קרה רק כמה פעמים בהיסטוריית ארה"ב).ואיך מביאים לשינוי חוקתי ברמה הפדרלית?
שלימוביץ' : "אובמה טוב לישראל"
facepalm
רק אני שמעתי את זה?
"יש לי הזדהות עם אובמה בכל מה שקשור בעניין הכלכלי" - אני מתה שגם ישראל תהיה בחוב של 16 טריליון דולר??
שלי הזאת מפחידה אותי בנאיביות שלה
זה לא נאיביות, זה אידיאליזם. כשרוצים לכפות על המציאות ערכים כלשהם, בכוח. סטאלין, היטלר, מאו ואחרים עשו זאת. כולם יודעים איך זה נגמר.
כי ליברליזם זו האמת האובייקטיבית?
YNET כמו תמיד מסלפים את העובדות. הוא לא הולך לעלות מיסים לעשירים, הוא פשוט לא הולך להאריך את ה Bush Tax Cuts (שהיו רק לעשירים) ובצדק. בית הנבחרים שייך לרפובליקנים, אובמה לעולם לא יצליח להעביר חוק להעלאת המיסים כשהם שולטים בבית הנבחרים, ככה שזו דמגוגיה עלובה של התקשורת הישראלית.אובמה הסוציאליסט מתחיל בפירוק ארה"ב.
אובמה בנאום ראשון: "להעלות מסים לעשירים"
אחרי הניצחון, צפוי לנשיא מאבק קשה מול הרפובליקנים בניסיון ליישם את חזונו הכלכלי ולהעלות מסים לעשירים. הוא הזהיר כי בלי הסכם, המסים של כולם יעלו ב-2013: "זה לא הגיוני, זה רע לכלכלה". יו"ר בית הנבחרים: זה יפגע במאבק באבטלה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4303319,00.html
YNET כמו תמיד מסלפים את העובדות. הוא לא הולך לעלות מיסים לעשירים, הוא פשוט לא הולך להאריך את ה Bush Tax Cuts (שהיו רק לעשירים) ובצדק. בית הנבחרים שייך לרפובליקנים, אובמה לעולם לא יצליח להעביר חוק להעלאת המיסים כשהם שולטים בבית הנבחרים, ככה שזו דמגוגיה עלובה של התקשורת הישראלית.
זו לא עלייה של מיסים אבל. הוא נותן לחוק זמני של 8 שנים שקיצץ מיסים לעשירים לחלוף ולכן חוזרים לנורמת המיסים שהייתה נהוגה עד כה. לכן, זה האמא של סילוף העובדות.מה זה משנה מה הוא יצליח או לא יצליח להעביר? רשום שם שהחזון הכלכלי שלו הוא להעלות מיסים לעשירים. לא ש"בעוד שנה עשירים ישלמו 75% אחוז מס" או משהו דומה.
אני לא רואה פה שום סילוף עובדות.
החוק היה אמור להסתיים שנה שעברה, אובמה האריך אותו לעוד שנה בגלל לחץ של הרפובליקנים לא לעלות את תיקרת האשראי של ארה"ב ולהוביל אותה לפשיטת רגל (מה שיקרה עוד חודש שוב ויהיה מעניין). עכשיו שוב הגיע סיומה של הארכה, למה עצם העובדה שהוא לא מאריך את זה עכשיו זה נקרא לעלות מיסים? זה נקרא לתת לחוק הזמני למות כי זה לא הזמן לתת מתנות לעשירים מבחינת מיסים והגיע הזמן שלהם לשלם.מיסים זה כמה שאתה משלם, לסיים את החוק ==> להעלות מיסים. אבל זה כבר ויכוח על סמנתיקה.