ייעוץ מגן לשורש כף היד.

• פותח/ת השרשור OR16
  • פורסם בתאריך

OR16

משתמש מתחיל
48
0
נק' מוניטין:
0
48
0
מכירים את זה?האם זה דבר טוב?מונע כאבים בשורש כף היד ושומר על האזור הזה?

רוצה למנוע כאבים בשורש כף היד?

א) תתאמן נכון כשמנח כף היד נייטרלית (לא לשבור את שורש כף היד בלחיצת חזה למשל. לתת למשקל לעבור דרך עצמות האמה).

ב) אל תעבוד על האמות ותזהר בביצוע של תרגילי יד קדמית, אל תסחף גם עם תרגילי יד קדמית, מספיק מספר סטים קטן אם בכלל.

אבל הדגש הוא טכניקה טכניקה טכניקה, בכל תרגיל שאתה מבצע.

מכירים את זה?האם זה דבר טוב?מונע כאבים בשורש כף היד ושומר על האזור הזה?

אני השתמשתי ועדיין משתמש לפעמים, או במשהו פשוט שקניתי בסופרפארם או פשוט בתחבושת מגולגלת שמפעילה קצת לחץ. לי זה עוזר מבחינת מניעת כאבים. אני לא לגמרי בטוח שזה דבר טוב - זה נותן לי להתאמן במצב שאחרת לא הייתי יכול, אבל יכול להיות שמבחינת מניעת היווצרות נזק נוסף לאזור עדיף לתת מנוחה.

• פותח/ת השרשור
רוצה למנוע כאבים בשורש כף היד?

א) תתאמן נכון כשמנח כף היד נייטרלית (לא לשבור את שורש כף היד בלחיצת חזה למשל. לתת למשקל לעבור דרך עצמות האמה).

ב) אל תעבוד על האמות ותזהר בביצוע של תרגילי יד קדמית, אל תסחף גם עם תרגילי יד קדמית, מספיק מספר סטים קטן אם בכלל.

אבל הדגש הוא טכניקה טכניקה טכניקה, בכל תרגיל שאתה מבצע.

אני תמיד שומר על תכניקה טובה,ולא מגזים?לא יודע לפעמים אני ליסחף,אבל אני ניראלי יקנה את זה........תודה רבה על מה שאמרתה מאריך.

• פותח/ת השרשור
אני השתמשתי ועדיין משתמש לפעמים, או במשהו פשוט שקניתי בסופרפארם או פשוט בתחבושת מגולגלת שמפעילה קצת לחץ. לי זה עוזר מבחינת מניעת כאבים. אני לא לגמרי בטוח שזה דבר טוב - זה נותן לי להתאמן במצב שאחרת לא הייתי יכול, אבל יכול להיות שמבחינת מניעת היווצרות נזק נוסף לאזור עדיף לתת מנוחה.

היום אני יקנה,יש באיזה חנות אני אסור להגיד פה תשם נכון?קיצר 100 שקל זה טוב?לרצועות ליד?אני יכול להגיד גם תחברה אם אתה רוצה.

היום אני יקנה,יש באיזה חנות אני אסור להגיד פה תשם נכון?קיצר 100 שקל זה טוב?לרצועות ליד?אני יכול להגיד גם תחברה אם אתה רוצה.

תשתף, למה לא. מה שאני משתמש בו עלה לי כמה עשרות שקלים בסופרפארם, אבל הוא די גרוע, גם מבחינת התמיכה שהוא נותן וגם מבחינת נוחות. לי הוא בכל אופן מספיק. כמו שאמרתי, אופציה אחרת היא פשוט תחבושת מגולגלת, כמו שלובשות הבחורות פה:

עולה בערך 10 שקלים אבל צריך להחליף מידי פעם כשהריח נהיה בלתי נסבל 😃 הן גם קצת פחות נוחות לשימוש בגלל שכשרוצים לעשות שינויים בלחץ צריך לשחק עם זה קצת ולוקח יותר זמן לגלגל אותן על היד מאשר לשים את הרצועה. מצד שני הן נותנות תמיכה טובה ויכולות לתת לך אופציה זולה לבדוק אם אתה בכלל צריך משהו כזה.

למה בכלל אתה רוצה את זה? יש לך כבר בעיה או שאתה מדבר על מניעה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
קצת כאבבים,אבל חלפו,בתכלס כן אני די רוצה לימנוע את הפציעה באזור הזה,זה גם מקל קצת שמלבישים את זה,מוריד קצת מהלחץ ,יש לי גם לברכיים..הינה אני יראה יביא קישור.

חברת= POWER STRAPS ,אתה מבין שזה לא רצועות דדליפט?אלה רצועות להגנת האזור .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית