עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מדובר בזה?חפש בגוגל כורכום של אלטמן באנגלית זה CURCUMIN
כן וואלה יוצא לא כזה זולה,אם ידבר איתו אולי אפשרי לצרוך את זה מהתבלין.מי שטען שזה עזר לו השתמש בזה של אלטמן.
גם אם רוכשים כורכום של חברה אחרת, המחירים דומים. בדקתי כל מני חברות מבחינת מחירים. זה לא כזה זול, המחירים דומים.
תבדוק שזה משולב עם פלפל שחור.
לגבי מינונים לא יודע כמה מומלץ. אני חושב שבין משהו כמו 2,3 גרם ביום.
בעיקרון זה ברגל מה שיש לחבר שלי,איך אתה הגעת להבנה שהדלקת נבעה מהחוסר פרופרציה?האורטופד אמר לך?איזה דלקת? לי אישית הייתה דלקת בכתף ומסתבר שזה היה מחוסר פרופרציה בין הכתף הקדמית לאחורית..התחלתי לעשות 2 תרגילים לאחורית פעם בשבוע ובלי לפתוח פה לא כואב לי
3 אורטופדים לא הצליחו לראות מה זה בעזרת צילומים.בעיקרון זה ברגל מה שיש לחבר שלי,איך אתה הגעת להבנה שהדלקת נבעה מהחוסר פרופרציה?האורטופד אמר לך?
אז אולי שווה לי גם לשלב פעם ב..3 אורטופדים לא הצליחו לראות מה זה בעזרת צילומים.
חוץ מאחד תותח שישר שנכנסתי לחדר הרים לי את היד וקלט מה הולך.ואומר שהרבה משקולנים באים אליו עם הדלקת הזו והוא ממליץ על מנוחה
אז קראתי באינטרנט ושאלתי עוד חבר משקולן (יותר צריני ממני) אם הוא יודע על מה מדובר
והוא אמר שהוא ראה את זה הרבה באינטרנט ושדיברו על זה שכתף קדמית מקבלת באימוני כוח עבודה פי כמה מכתף אחורית,אז לעשות 1-2 תרגילי עזר לאחורית
ובאמת מאז שעשיתי את זה,הכתף השתפרה פלאים (מקווה שאני לא פותח פה עכשיו ).
לא משהו רציני,כל מיני וריאציות של פרפר הפוךאז אולי שווה לי גם לשלב פעם ב..
איזה תרגילים היית משלב בשיביל האחורית?
ניסית לעבוד על הכתף האחורית?גם אני סובל מדלקות כתף, את האמת שכבר שנים זה בכתף שמאל.
בקורס בוינגייט המדריך אמר לי שהוא רואה שגם לי יש את החוסר פרופורציה שבמבה דיבר עליו.
לדעתי זה גם קשור ליציבה לא נכונה. אני הולך די עם הכתפיים קדימה. זה נשאר אצלי בתודעה כנראה בערך מגיל 13\.14
בכל מקרה אני אתחיל לקחת כורכום אני קונה ביום ראשון (כדורים) אני מקווה שזה יעזור.
אולי תנסה משהו שגם עזר לי בדלקת שליהכאבים התחילו לי נראה לי מתקופת הצבא. היה לי צ'סט אקספנדר שזה כמו כבלים רק עם קפיצים, והייתי עובד איתו בנוסף למתח ומקבילים ושכיבות סמיכה.
אני חושב שאחת התנועות שהייתי עושה איתו עשתה לי שם דלקת. זה כמו הרחקה לצדדים רק מאחורי הגב.
בגדול אם זה היה מופיע הייתי מפסיק וזה היה עובר.
מאז הצבא זה יכל להופיע לפעמים אבל זה היה עובר וכשהייתי חוזר לאתמן זה היה מפסיק.
לאחרונה זה חזר לי. זה כואב את האמת פחות באימון עצמו, יותר בטווחי תנועה מסויימים או בלילה תלוי איך אני ישן ובתנוחה של היד.
הכאבים נמצאים כל הזמן, הם לא מופיעים רק באימון, אבל גם לא מחמירים באימון. האמת שהכל התחיל לי בזה שהתחלתי לעשות מתח בבית ובעליה כאב לי בטרפז\כתף שמאל.
ולא, אף פעם לא עבדתי באופן מבודד על הכתף אחורית רק בחתירות. עם הצ'סט אקספנדר הייתי עושה הרחקה אופקית, כלומר פרפר הפוך שזה היה עובד על זה.. אבל חוץ מזה כלום
הבעיה עם הדלקות האלה שכל תופעה בערך שתקרא עליה איך שהוא תשמע הגיונית ויוצא מצב שאתה מתבלבל מכל הבעיות כתפיים שיש ;maeq
אנצל את האשכול ואשאל :
גם לי יש דלקת ( כנראה ) המתבטאת בכפיפות מרפקים בעיקר.
הדלקת הלכה וחזרה כבר כמה פעמים
באיזור הזה -צפה בקובץ המצורף 9697
כתבתי, כפיפות מרפקים.תודה במבה אני אנסה. בכל מקרה אני מתחיל לשנות קצת תרגילים כי אני סוגר עוד מעט 3 חודשים בתכנית שאני עושה כרגע ואני די ממצה אותה. אתן יותר דגש למשיכות, חתירות ויותר עבודה על הכתף האמצעית ואחורית.
זה גם די נפוץ.
זה כואב לך באיזה תרגיל? עם מוט ישר? עם מוט W זה כואב?
כתבתי, כפיפות מרפקים.
במוט W נראה לי גם ( לא זוכר), אך פחות.
מדובר בזה?
http://www.medi-link.co.il/133477/%D7%90%D7%9C%D7%98%D7%9E%D7%9F-%D7%AA%D7%9E%D7%A6%D7%99%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%A8%D7%9B%D7%95%D7%9D-C3-%D7%91%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%AA-%D7%A4%D7%99%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9F-60-%D7%98%D7%91%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%AA-ALTMAN-TURMERIC
וחוץ מזה יש עוד משהו מומלץ?
ותודה עזרת מאוד