הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה לעשות לפני?

BodyBuilding

משתמש פעיל
652
0
נק' מוניטין:
418
652
0
סקוואט או בנץ?😃
ועוד שאלה, ראיתי שיש כמה סוגים של פול אובר, איזה הכי עדיף לעשות?

נערך לאחרונה:
זה תלוי. יש תוכנית כמו SS שחובה סקוואט, אחריו בנץ' ובסוף DL- הכל לפי הסדר.
יש תוכניות שזה לא משנה ועניין של העדפה אישית- אם אתה רוצה לקרוע את עצמך על סקוואט כי הוא יותר חשוב לך, תתחיל איתו.

• פותח/ת השרשור
יש תוכניות שזה לא משנה ועניין של העדפה אישית- אם אתה רוצה לקרוע את עצמך על סקוואט כי הוא יותר חשוב לך, תתחיל איתו.
אני עושה AB של 4 פעמיים בשבוע, יש איזשהי העדפה לתרגיל לפני?
ויש עוד שאלה ^^

אני עושה AB של 4 פעמיים בשבוע, יש איזשהי העדפה לתרגיל לפני?
ויש עוד שאלה ^^
מהפורטל? לדעתי תעשה לפי הסדר שם. אם לא תסדר את זה לפי העדפה לדעתי.

אין קשר, סקוואט הוא תמיד תרגיל ראשון, זה תרגיל שדורש ריכוז ופוקוס, אם תבוא אליו מותש למשל מסקוואט, אתה פשוט לא תצליח.

• פותח/ת השרשור
אין קשר, סקוואט הוא תמיד תרגיל ראשון, זה תרגיל שדורש ריכוז ופוקוס, אם תבוא אליו מותש למשל מסקוואט, אתה פשוט לא תצליח.
אז לעשות סקוואט ואז בנץ? ויש עוד שאלה

אז לעשות סקוואט ואז בנץ? ויש עוד שאלה
סקוואט תרגיל ראשון, לא מעניין אותי מה תעשה אחריו.
ולמה פול אובר? וותר עליו ותעשה פנדלאי או טי באר או מתח עם משקל.

• פותח/ת השרשור
סקוואט תרגיל ראשון, לא מעניין אותי מה תעשה אחריו.
ולמה פול אובר? וותר עליו ותעשה פנדלאי או טי באר או מתח עם משקל.
אני עושה מתח חתירה עם משקולות ופול אובר

• פותח/ת השרשור
ומצאנו את הטעות שלך..
אני יודע שדדליפט עובד כמעט על כל הגוף אבל הוא עובד על הגב התחתון ברמה הכי גבוהה וכל השאר עובדים כמייצבים לפי מה שאמרו לי?

אני יודע שדדליפט עובד כמעט על כל הגוף אבל הוא עובד על הגב התחתון ברמה הכי גבוהה וכל השאר עובדים כמייצבים לפי מה שאמרו לי?
דדליפט עובד חזק על הגב לא רק על התחתון . בקיצור סקוואט לפני הבנץ'

קודם כל נתחיל מזה שאל תקשיב להם ותעשה מה שאתה רוצה, זה הגוף שלך.
שנית, לא יודע מה איתך אבל הדדליפט עובד בעיקר על הגלוטאוס מקס והאמס, כל השאר עובדים כמיצבים ואתה יכול לשים אותו אפילו באימון רגליים ביחד עם הסקוואט,
ככה שיתפנה לך יותר מקום לאימון גב

קודם כל נתחיל מזה שאל תקשיב להם ותעשה מה שאתה רוצה, זה הגוף שלך.
שנית, לא יודע מה איתך אבל הדדליפט עובד בעיקר על הגלוטאוס מקס והאמס, כל השאר עובדים כמיצבים ואתה יכול לשים אותו אפילו באימון רגליים ביחד עם הסקוואט,
ככה שיתפנה לך יותר מקום לאימון גב
אם זאת הגישה, אז למה לפתוח אשכולות ולהתייעץ? תזריק חרא ליד ותעשה 4001 וריאציות לחזה כי "זה הגוף שלי".
ואל תטעה אחרים, דדליפט עובד חזק מאוד על כל הגב, הגב תחתון, הרגליים והישבן הם הדומיננטים, אבל גם הגב העליון עובד חזק מאוד, גם הרחב גבי וכו'.

אם זאת הגישה, אז למה לפתוח אשכולות ולהתייעץ? תזריק חרא ליד ותעשה 4001 וריאציות לחזה כי "זה הגוף שלי".
ואל תטעה אחרים, דדליפט עובד חזק מאוד על כל הגב, הגב תחתון, הרגליים והישבן הם הדומיננטים, אבל גם הגב העליון עובד חזק מאוד, גם הרחב גבי וכו'.
דדליפט בין היתר עובד על הגב אבל הוא לא תחליף בשום פנים לתרגילים כמו חתירה, פאוורקלין, מתח ועוד. אם הוא היה מספק עבודה על הרחב גבי לא היינו צריכים לעשות תרגילים כמו חתירה בכלל. מבחינת הדגש אין הרבה עבודה על הגב כמו שיש על הרגליים, לכן זה לא תחליף לשום תרגיל לרחב גבי, גם לא פול אובר,
בגלל זה אמרתי לו שישים איזה תרגילים שהוא רוצה לגב ואת הדדליפט ישאיר לרגליים.

אתה טועה. זה שתרגיל עובד הכי חזק על שריר X זה לא אומר שהוא עובד חלש על השאר.
לדוג' תרגיל 1 עובד בעיקר על שריר X, וגם על Y, Z ו-A. זה לא אומר שהוא עובד עליהם חלש בגלל שהוא הכי חזק על X, הם יעבדו חלש יותר אבל גם בצורה מעולה.
כמו שאם סוג מסויים של שכיבות סמיכה יעבוד בעיקר על החזה, לא אומר שהידיים עובדות חלש. למעשה הן יעבדו מאד חזק- פחות מהחזה אבל עדיין חזק.
דדליפט + מתח + פאוורקלין והגב חייתי.

Back
למעלה תחתית