איחוד תיבות מייל של Google

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
אם יש לי תיבה אחת של GMAIL ותיבה אחת דרך האוניבר' שעובדת דרך גוגל גם (כלומר חשבון GMAIL עם סיומת של האוניב') ואני רוצה לאחד בין החשבונות, כלומר שכל התיקיות והמיילים יהיו זהים בשתי התיבות, האם זה אפשרי?

מיילים אפשרי, אתה יכול להגדיר שכל המיילים שנכנסים לתיבה יעברו אוטומטית לתיבה אחרת.
כשבדקתי פעם אחרונה (זה היה לפני שנה בערך) לא היה אפשר להעביר אוטומטית גם labels מותאים אישית של תיקיות בין שתי תיבות, אין לי משוג מה המצב עכשיו.

• פותח/ת השרשור
כן אבל זה בעיה. יש לי איזה מליון מיילים מכל התואר והכל מסודר בתיקיות. אם זה לא מעביר לי את זה לפי תיקיות אין לי מה לעשות עם זה. ולכן אני שואל.

שתי אופציות -

* חברה שתעשה לך את זה תמורת תשלום (אין לי ניסיון אז אני לא יכול להמליץ ספציפית. גוגל איט).

* או האפשרות העדיפה עלי (ולא רק כי היא חינמית 😉) - תוריד Thunderbird ותכניס אליו את כל חשבונות הדואר, ותבחר שיוריד את כולם למחשב. ככה הכל בהישג ידך יחד, בלי לסבך את המיילים עצמם ובצורה מסודרת.
ואם אתה צריך את כל המיילים איתך או שאתה במחשב אופליין - תוריד MOZBACKUP ותגבה הכל (הוא ישמור לך את כל המיילים והתצורה שבחרת). ופשוט תשים את הקובץ גיבוי יחד עם התקנה של התוכנה בDOK ואתה מסודר עם כל המיילים שלך, בכל מחשב שאתה רוצה.

• פותח/ת השרשור
חיכיתי לתשובה ממך 😃
תודה שוב!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית