הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט טכניקה

קודם כל זה לא בדיוק דדליפט , זה טאצ' אנד גו דדליפט..
אתה עולה כמעט רק עם הגב ברוב החזרות התחת שלך עולה לפני הזמן

• פותח/ת השרשור
קודם כל זה לא בדיוק דדליפט , זה טאצ' אנד גו דדליפט..
אתה עולה כמעט רק עם הגב ברוב החזרות התחת שלך עולה לפני הזמן
מה ההבדל בין טאצ אנד גו לדדליפט רגיל? עובד על אותו מקומות?

מה ההבדל בין טאצ אנד גו לדדליפט רגיל? עובד על אותו מקומות?
כל הקטע של דדליפט זה הרמת משקל מת מהרצפה ובטאצ' אנד גו אתה מקבל תנופה שלא אמורה להיות לך - תעבוד איך שאתה רוצה בכל מקרה אתה עולה עם הגב והתחת שלך עולה לפני הזמן שים לב לזה פעם הבאה

• פותח/ת השרשור
כל הקטע של דדליפט זה הרמת משקל מת מהרצפה ובטאצ' אנד גו אתה מקבל תנופה שלא אמורה להיות לך - תעבוד איך שאתה רוצה בכל מקרה אתה עולה עם הגב והתחת שלך עולה לפני הזמן שים לב לזה פעם הבאה
תודה, מתי אני אמור להרים את הגב והתחת אז?

תודה, מתי אני אמור להרים את הגב והתחת אז?
בחלק מהחזרות אתה דווקא עושה את זה כמו שצריך אבל בחלק מהחזרות אם תשים לב אתה מיישר ברכיים ועולה רק עם התחת ורק אז מיישר את הגב ואתה שם את כל העומס על הגב תנסה להתרכז יותר בסט אפ נכון וממליץ לך להפסיק עם הטאצ' אנד גו זה סתם הורס לך את הטכניקה עוד יותר תן 2-3 שניות דגש לסט אפ נכון , ובתנועה תתחיל לדחוף עם הברכיים ותנסה פשוט להכניס את האגן לבפנים שהעומס יהיה מחולק גם לרגליים וגם לגב

• פותח/ת השרשור
בחלק מהחזרות אתה דווקא עושה את זה כמו שצריך אבל בחלק מהחזרות אם תשים לב אתה מיישר ברכיים ועולה רק עם התחת ורק אז מיישר את הגב ואתה שם את כל העומס על הגב תנסה להתרכז יותר בסט אפ נכון וממליץ לך להפסיק עם הטאצ' אנד גו זה סתם הורס לך את הטכניקה עוד יותר תן 2-3 שניות דגש לסט אפ נכון , ובתנועה תתחיל לדחוף עם הברכיים ותנסה פשוט להכניס את האגן לבפנים שהעומס יהיה מחולק גם לרגליים וגם לגב
סבבה, נגיד בחזרה הראשונה זה סבבה? ואם לא אז באיזה שאני ידע מאיזה לקחת דוגמא

סבבה, נגיד בחזרה הראשונה זה סבבה? ואם לא אז באיזה שאני ידע מאיזה לקחת דוגמא
קח דוגמא מפה החזרה הראשונה אצלך דווקא נראית לי הכי גרועה תעבור על הסרטון כמה פעמים עד שתבין את התנועה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית