הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות- תזונה ואימוני כח!!

• פותח/ת השרשור lbs92
  • פורסם בתאריך

lbs92

משתמש מתחיל
176
0
נק' מוניטין:
-33
176
0
שלום לכולם,

1) שאלה שמסקרנת אותי - כאשר אני מבצע סט של תרגיל, למשל משיכת מוט בפולי עליון (לגב),
האם יש להחשיב את הפעולה של הורדת המוט מלמעלה למטה כחזרה?

2) בד"כ לאחר אימון אני אוכל בננה/צימוקים ושותה שייק חלבון, אך על בסיס חלב 1%.. האם יש בכך בעיה?
יש האומרים שהחלב די מעכב את הספיגה של אבקת החלבון ולכן לוקח לשייק זמן להתעכל..
ואם אני לוקח ישר אחרי אימון הדבר פחות אפקטיבי מאשר אם הייתי שותה את האבקת חלבון עם מים בלבד.

3) מהי הארוחה המומלצת ביותר במידה ואני מתאמן על הבוקר?
ניסיתי המון אופציות אבל לא הגעתי למסקנה.. אם אני אוכל שיבולת שועל או שותה חלב לפני האימון, יש לי בחילה ואני מרגיש כבד..
מצד שני, אם אני אוכל ארוחה עתירת חלבונים בלבד (כמו טוסט עם גבינות)- פחות כדאי לפני אימון, עדיף הרי להגביר את הפחמימות.
מה ההמלצות שלכם?

4) לגבי אימון בטן - אני משתדל לאמן את הבטן פעמיים בשבוע, תרגילים רגילים (יד לברך נגדית, כפיפות בטן, בטן סטטי וכו')
ומשלב גם כפיפות בטן במכונה עם תוספת משקל.
אך האם יש תרגילים שהכי אפקטיביים לבטן? תרגילים שממש עובדים עליה קשה ומומלץ למי שרוצה בטן חזקה..

תודה!

1] אם הבנתי אותך נכון, אז כן.
2] שטויות, תתמקד בערכיים סופיים, גם ככה "חלון ההזדמנויות", הוא מיתוס.
3] כדור קפאין, לא יותר מזה.
4] כפיפות בטן רגילות עם משקל, אין צורך ביותר מ3-4 סטים של זה, כל השאר סתם מפתח סיבולת.
בכלל הייתי ממליץ לך לוותר עליהם ולעשות סקוואט ודדליפט.

1. כן
2. אפשר לאכול חלבון אחרי אימון אם אתה רוצה אבל תדאג לשמור על ערכים סופיים כל יום והייתי ממליץ על 2 תמרים אחרי האימון
3. כמו שפסיכו אמר, תיקח כדור קפאין
4. כפיפות בטן רגילות עם משקל 3X15

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית