הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישו יודע איך פורצים win8 pro with media center ?

משה אז אמר לי איך פורצים וינדוס 8, סה"כ לכתוב 2 פקודות בCMD.
שנייה אני בודק את ההודעה שהוא שלח לי ועורך.

עריכה:
כמילותיו של משה:
"
אתה פותח את ה CMD בתור admin וכותב את 2 הפקודות האלו אחת אחרי השנייה:
slmgr -skms 147.134.1.42
slmgr -ato"

ואל תשכח להוריד את הStart8 הפרוץ שיעיף את כל המערך לטאבלטים.

• פותח/ת השרשור
מעולה עובד, תודה רבה, עכשיו יש לי בעיה קטנה בSTORE הוא לא מראה לי תוכן מלא כאילו לא מסונכן ועשיתי UPDATE והכל ....נגיד בGAMES הוא מראה את כל המשחקים אבל כשאני נכנס לGAMES דרך הSTORE הוא לא מראה כמעט כלום....

מעולה עובד, תודה רבה, עכשיו יש לי בעיה קטנה בSTORE הוא לא מראה לי תוכן מלא כאילו לא מסונכן ועשיתי UPDATE והכל ....נגיד בGAMES הוא מראה את כל המשחקים אבל כשאני נכנס לGAMES דרך הSTORE הוא לא מראה כמעט כלום....
מצטער אין לי מושג, לכן אני לא יכול לעזור לך.
שאלה לי אלייך, למה בחרת דווקא בגירסא הזאת של וינדוס? ואיזה גירסא הכי מומלצת למשחקים וכו'? [כמו של7 היה אולטימייט].

• פותח/ת השרשור
האמת שהורדתי התקנה של 8 גרסאות....והציעו להתקין את הPRO כי הוא הכי מתאים למשתמש הרגיל ובלי תוספות שלא צריך אותם....

יש רק רגיל או PRO.
תבדוק שפתחת חשבון מייקרוסופט, זה לפעמים משפיע על כמות המשחקים שיש.
אם זה לא עוזר תנסה לפתוח משתמש חדש ולבדוק איתו.
אם זה לא עוזר תנסה לעשות refresh

אבל ראיתי שבתוך הPRO יש עוד כמה גירסאות, כמו VL או N או משהו כזה.

לא מכיר.
אני תומך של מייקרוסופט בארץ על windows 8 ולא שמעתי על הגרסאות האלה. הם אולי בחו"ל.

תמסור למנהלים שלך שאני לא מאמין שהייתי צריך לשלם 5 דולר בשביל להחזיר את כפתור ה Start.

לא מצאת בחינם? 😃
אם אתה מחזיר את הstart ומבטל את הממשק של האפליקציות אין כמעט שום הבדל בין 7 ל8.

לא מצאת בחינם? 😃
אם אתה מחזיר את הstart ומבטל את הממשק של האפליקציות אין כמעט שום הבדל בין 7 ל8.
לא אוהב להוריד דברים פירטים שחברות יחסית קטנות מפתחות, אני מעדיף לשלם ולתמוך בהם. לגבי ההבדל בין 7 ל-8, יש הבדל גדול אם יש לך SSD.

• פותח/ת השרשור
אם כבר אנחנו בענייני WIN8 יצא תיקון FLASH לאקספלורר? או CHROME שתואם לממשק החדש? ואגב מזה SSD?

יש רק רגיל או PRO.
תבדוק שפתחת חשבון מייקרוסופט, זה לפעמים משפיע על כמות המשחקים שיש.
אם זה לא עוזר תנסה לפתוח משתמש חדש ולבדוק איתו.
אם זה לא עוזר תנסה לעשות refresh

מחקתי את המשתמש ועשיתי חדש...פתר את הבעיה תודה

איזה ממשק חדש אתה צריך שכרום יתמוך בו? תצא ממערך הטאבלטים זה הדבר הכי גרוע שנוצר איי פעם. SSD זה סוג של כונן קשיח פי 5-6 יותר מהיר מכונן קשיח רגיל וזה בערך השיפור חומרה הכי משמעותי שתעשה למחשב שלך מבלי להחליף חצי ממנו.
אפשר לקנות היום SSD של 128GB רק לבוט (מערכת הפעלה + תוכנות) ב 70-80 דולר בארה"ב (Samsung 830).

SSDמנייאק ;azban
כבר לא צריך להיות עשיר בשביל לקנות SSD. כמו שציינתי, אפשר למצוא היום Samsung 830 שזה נחשב מבין ה SSD הטובים בשוק ב 70-80 דולר ל 128GB. אפשר לקנות OCZ VERTEX 3 אפילו בפחות. אני את שלי רכשתי לפני כשנה במחיר יחסית גבוה, אבל הכוננים ירדו דרסטית במחיר בחצי שנה האחרונה. החלפתי ל SSD בכל המחשבים בבית כולל לפטופים (חוץ מהמאקבוק שמגיע עם SSD). בחלק שמתי SSD ב 40 דולר כי המחשבים במילא תומכים ב SATA2. ההבדל הוא עצום, בין אם יש לך לוח אם תומך SATA II או SATA III, אתה תראה הבדל מרגע הפעלת המחשב ואין שום סיבה היום להיות עם הארדיסקים רגילים (לפחות לא לבוט + תוכנות בסיסיות).

לא אוהב להוריד דברים פירטים שחברות יחסית קטנות מפתחות, אני מעדיף לשלם ולתמוך בהם. לגבי ההבדל בין 7 ל-8, יש הבדל גדול אם יש לך SSD.

8 עולה מהר לא(רק) בגלל שיש לך SSD הם שינו את צורת העלייה של הווינדוס שעכשיו הוא משתמש בכול הליבות של המעבד.
עד עכשיו גם אם היה לך את המעבד הכי חזק שיש בזמן העלייה של הווינדוס הוא היה משתמש רק בליבה אחת שלו.
תוך כמה זמן עולה לך הווינדוס? תוך כמה שניות אני מניח.

אם כבר אנחנו בענייני WIN8 יצא תיקון FLASH לאקספלורר? או CHROME שתואם לממשק החדש? ואגב מזה SSD?

מחקתי את המשתמש ועשיתי חדש...פתר את הבעיה תודה

יש לך ב8 flash מובנה בתוך הדפדפן.
רק שים לב שבדפדפן בתור אפליקציה הflash מוגבל שם ויכול להיות שחלק מהאתרים לא יעבדו.

כבר לא צריך להיות עשיר בשביל לקנות SSD. כמו שציינתי, אפשר למצוא היום Samsung 830 שזה נחשב מבין ה SSD הטובים בשוק ב 70-80 דולר ל 128GB. אפשר לקנות OCZ VERTEX 3 אפילו בפחות. אני את שלי רכשתי לפני כשנה במחיר יחסית גבוה, אבל הכוננים ירדו דרסטית במחיר בחצי שנה האחרונה. החלפתי ל SSD בכל המחשבים בבית כולל לפטופים (חוץ מהמאקבוק שמגיע עם SSD). בחלק שמתי SSD ב 40 דולר כי המחשבים במילא תומכים ב SATA2. ההבדל הוא עצום, בין אם יש לך לוח אם תומך SATA II או SATA III, אתה תראה הבדל מרגע הפעלת המחשב ואין שום סיבה היום להיות עם הארדיסקים רגילים (לפחות לא לבוט + תוכנות בסיסיות).
איפה אתה רואה את המחירים האלה?
אני רואה את מה שאמרת ב100~ דולר

• פותח/ת השרשור
איזה ממשק חדש אתה צריך שכרום יתמוך בו? תצא ממערך הטאבלטים זה הדבר הכי גרוע שנוצר איי פעם. SSD זה סוג של כונן קשיח פי 5-6 יותר מהיר מכונן קשיח רגיל וזה בערך השיפור חומרה הכי משמעותי שתעשה למחשב שלך מבלי להחליף חצי ממנו.
אפשר לקנות היום SSD של 128GB רק לבוט (מערכת הפעלה + תוכנות) ב 70-80 דולר בארה"ב (Samsung 830).

אההה אבנתי שמעתי על הSSD הזה...נירא לי באמת אני ישדרג המחשב שלי מתיישן לאט לאט....ודווקה התרגלתי לממשק של הטאבלת מרגיש חלק חח...רק חבל שלא עשו לו תמיכה מלאה ועשו חצי דסקטופ חצי טאבלט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית