עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מצטער אין לי מושג, לכן אני לא יכול לעזור לך.מעולה עובד, תודה רבה, עכשיו יש לי בעיה קטנה בSTORE הוא לא מראה לי תוכן מלא כאילו לא מסונכן ועשיתי UPDATE והכל ....נגיד בGAMES הוא מראה את כל המשחקים אבל כשאני נכנס לGAMES דרך הSTORE הוא לא מראה כמעט כלום....
תמסור למנהלים שלך שאני לא מאמין שהייתי צריך לשלם 5 דולר בשביל להחזיר את כפתור ה Start.לא מכיר.
אני תומך של מייקרוסופט בארץ על windows 8 ולא שמעתי על הגרסאות האלה. הם אולי בחו"ל.
תמסור למנהלים שלך שאני לא מאמין שהייתי צריך לשלם 5 דולר בשביל להחזיר את כפתור ה Start.
לא אוהב להוריד דברים פירטים שחברות יחסית קטנות מפתחות, אני מעדיף לשלם ולתמוך בהם. לגבי ההבדל בין 7 ל-8, יש הבדל גדול אם יש לך SSD.לא מצאת בחינם? 😃
אם אתה מחזיר את הstart ומבטל את הממשק של האפליקציות אין כמעט שום הבדל בין 7 ל8.
יש רק רגיל או PRO.
תבדוק שפתחת חשבון מייקרוסופט, זה לפעמים משפיע על כמות המשחקים שיש.
אם זה לא עוזר תנסה לפתוח משתמש חדש ולבדוק איתו.
אם זה לא עוזר תנסה לעשות refresh
SSDמנייאק ;azbanלא אוהב להוריד דברים פירטים שחברות יחסית קטנות מפתחות, אני מעדיף לשלם ולתמוך בהם. לגבי ההבדל בין 7 ל-8, יש הבדל גדול אם יש לך SSD.
כבר לא צריך להיות עשיר בשביל לקנות SSD. כמו שציינתי, אפשר למצוא היום Samsung 830 שזה נחשב מבין ה SSD הטובים בשוק ב 70-80 דולר ל 128GB. אפשר לקנות OCZ VERTEX 3 אפילו בפחות. אני את שלי רכשתי לפני כשנה במחיר יחסית גבוה, אבל הכוננים ירדו דרסטית במחיר בחצי שנה האחרונה. החלפתי ל SSD בכל המחשבים בבית כולל לפטופים (חוץ מהמאקבוק שמגיע עם SSD). בחלק שמתי SSD ב 40 דולר כי המחשבים במילא תומכים ב SATA2. ההבדל הוא עצום, בין אם יש לך לוח אם תומך SATA II או SATA III, אתה תראה הבדל מרגע הפעלת המחשב ואין שום סיבה היום להיות עם הארדיסקים רגילים (לפחות לא לבוט + תוכנות בסיסיות).SSDמנייאק ;azban
לא אוהב להוריד דברים פירטים שחברות יחסית קטנות מפתחות, אני מעדיף לשלם ולתמוך בהם. לגבי ההבדל בין 7 ל-8, יש הבדל גדול אם יש לך SSD.
אם כבר אנחנו בענייני WIN8 יצא תיקון FLASH לאקספלורר? או CHROME שתואם לממשק החדש? ואגב מזה SSD?
מחקתי את המשתמש ועשיתי חדש...פתר את הבעיה תודה
איפה אתה רואה את המחירים האלה?כבר לא צריך להיות עשיר בשביל לקנות SSD. כמו שציינתי, אפשר למצוא היום Samsung 830 שזה נחשב מבין ה SSD הטובים בשוק ב 70-80 דולר ל 128GB. אפשר לקנות OCZ VERTEX 3 אפילו בפחות. אני את שלי רכשתי לפני כשנה במחיר יחסית גבוה, אבל הכוננים ירדו דרסטית במחיר בחצי שנה האחרונה. החלפתי ל SSD בכל המחשבים בבית כולל לפטופים (חוץ מהמאקבוק שמגיע עם SSD). בחלק שמתי SSD ב 40 דולר כי המחשבים במילא תומכים ב SATA2. ההבדל הוא עצום, בין אם יש לך לוח אם תומך SATA II או SATA III, אתה תראה הבדל מרגע הפעלת המחשב ואין שום סיבה היום להיות עם הארדיסקים רגילים (לפחות לא לבוט + תוכנות בסיסיות).
איזה ממשק חדש אתה צריך שכרום יתמוך בו? תצא ממערך הטאבלטים זה הדבר הכי גרוע שנוצר איי פעם. SSD זה סוג של כונן קשיח פי 5-6 יותר מהיר מכונן קשיח רגיל וזה בערך השיפור חומרה הכי משמעותי שתעשה למחשב שלך מבלי להחליף חצי ממנו.
אפשר לקנות היום SSD של 128GB רק לבוט (מערכת הפעלה + תוכנות) ב 70-80 דולר בארה"ב (Samsung 830).
http://slickdeals.net/permadeal/823...lc-internal-solid-state-drive-ssd-mz7pc128bwwאיפה אתה רואה את המחירים האלה?
אני רואה את מה שאמרת ב100~ דולר