מישו יודע איך פורצים win8 pro with media center ?

128GB מספיק לכם?
זה רק לבוט, כונן C ששם תשים את מערכת ההפעלה והוינדוס. שאר המידע תשאיר על ההרדיסק הקיים שלך. לי אישית יש 128GB SSD עם 1TB הארדיסק רגיל של סמסונג. מחיצה C כל הוינדוס והתוכנות, מחיצה D כל שאר הדברים שלי.

משה הם כבר הספיקו להעלות את המחירים באתר הזה ,ראיתי את המחירים של הכוננים כמעט נפלה לי הלסט!!!
שרמוטות!!

מאיפה אתם מורידים? איך יודעים שזה לא מגיע כבר נגוע במחלות ויראליות ושאר וירוסים 😣 ??

איזה ממשק חדש אתה צריך שכרום יתמוך בו? תצא ממערך הטאבלטים זה הדבר הכי גרוע שנוצר איי פעם. SSD זה סוג של כונן קשיח פי 5-6 יותר מהיר מכונן קשיח רגיל וזה בערך השיפור חומרה הכי משמעותי שתעשה למחשב שלך מבלי להחליף חצי ממנו.
אפשר לקנות היום SSD של 128GB רק לבוט (מערכת הפעלה + תוכנות) ב 70-80 דולר בארה"ב (Samsung 830).

אהלן, אם אפשר לשאול כמה שאלות על ה SSD הזה \ או קישור למקור אמין על כל הנושא:
- אני עובד עם הרבה תוכנות כבדות, אז מה שבעצם אני ייעשה אם אני ייקנה את הSSD זה להעביר את כל התוכנות והווינדוס לSSD? וזה באמת יהיה כל כך יותר מהיר?
- האם אני יכול להתקין את הssd בעצמי? יש מדריכים שמסבירים על איך להעביר את הווינדוס לssd בלי לפגוע בשאר הדברים שבמחשב?

תודה

אהלן, אם אפשר לשאול כמה שאלות על ה SSD הזה \ או קישור למקור אמין על כל הנושא:
- אני עובד עם הרבה תוכנות כבדות, אז מה שבעצם אני ייעשה אם אני ייקנה את הSSD זה להעביר את כל התוכנות והווינדוס לSSD? וזה באמת יהיה כל כך יותר מהיר?
- האם אני יכול להתקין את הssd בעצמי? יש מדריכים שמסבירים על איך להעביר את הווינדוס לssd בלי לפגוע בשאר הדברים שבמחשב?

תודה
הסבירות שתוכל להעביר את הוינדוס היא דיי אפסית וסביר להניח שתקבל הרבה שגיאות כשתעלה אותו מחדש. כדאי להתקין את המערכת הפעלה מחדש. היום, במיוחד בוינדוס 8, זה לעשות פעמיים Next והמערכת הפעלה מותקנת, ככה שלא באמת צריך מדריכים לזה. תדאג רק לגבות את כל המידע שיש לך על הכונן.
לגבי SSD, זה תלוי על איזו תוכנות מדובר ואיזה קבצים אתה יוצר איתן. SSD עד 256GB לא יקר יחסית להזמין, אבל מעל הקיבולת הזו המחיר עולה משמעותית וזה כבר לא כל כך משתלם. ככה שאם אתה נניח עובד עם מסדי נתונים או דברים ששוקלים כל אחד עשרות ג'יגות, לא יודע כמה SSD יהיה יעיל בשבילך. אם אתה חושב שתוכל להסתדר עם 128GB או 256GB (תמיד אתה יכול להשתמש ב HD המכני שיש ברשותך כרגע בתור גיבוי לעוד מחיצה בשביל עוד מקום) אז כן, SSD זה מבין השיפורים הכי משמעותיים שתעשה למחשב שלך איי פעם וגובר על כל שידרוג של מעבד או זיכרון שתשים במחשב שלך. איך שאתה שם את ה SSD, מהרגע שאתה מפעיל את המחשב, אתה כבר אומר בפעם הראשון ואוו איך יכולתי לחיות בלי זה עד היום.

הסבירות שתוכל להעביר את הוינדוס היא דיי אפסית וסביר להניח שתקבל הרבה שגיאות כשתעלה אותו מחדש. כדאי להתקין את המערכת הפעלה מחדש. היום, במיוחד בוינדוס 8, זה לעשות פעמיים Next והמערכת הפעלה מותקנת, ככה שלא באמת צריך מדריכים לזה. תדאג רק לגבות את כל המידע שיש לך על הכונן.
לגבי SSD, זה תלוי על איזו תוכנות מדובר ואיזה קבצים אתה יוצר איתן. SSD עד 256GB לא יקר יחסית להזמין, אבל מעל הקיבולת הזו המחיר עולה משמעותית וזה כבר לא כל כך משתלם. ככה שאם אתה נניח עובד עם מסדי נתונים או דברים ששוקלים כל אחד עשרות ג'יגות, לא יודע כמה SSD יהיה יעיל בשבילך. אם אתה חושב שתוכל להסתדר עם 128GB או 256GB (תמיד אתה יכול להשתמש ב HD המכני שיש ברשותך כרגע בתור גיבוי לעוד מחיצה בשביל עוד מקום) אז כן, SSD זה מבין השיפורים הכי משמעותיים שתעשה למחשב שלך איי פעם וגובר על כל שידרוג של מעבד או זיכרון שתשים במחשב שלך. איך שאתה שם את ה SSD, מהרגע שאתה מפעיל את המחשב, אתה כבר אומר בפעם הראשון ואוו איך יכולתי לחיות בלי זה עד היום.

הבנתי. התוכנות שאני משתמש שוקלות 40 גיגה בטוטאל, זה לא צריך להיות בעיה.
רק עוד שאלה שחשובה לי - אני שומר ומוריד המון קבצים במחשב, כרגע יש לי 600 גיגה, ויש לי תיקיות מסודרות בdesktop שהכי נוח לי להגיע אליהם. אבל אני מניח שאם הווינדוס מותקן על הssd - הוא יהיה הקונן של הdesktop שלי, נכון? העניין הוא שאני רוצה שהקונן עם הterabyte שלי יהיה הdesktop, ורק הווינדווס והתוכנות יהיו על הssd, שיהווה ככונן משני, כשאת כל שאר הקבצים אני יישמור על הdesktop בקונן הhd כרגיל. אפשר לעשות דבר כזה?

הבנתי. התוכנות שאני משתמש שוקלות 40 גיגה בטוטאל, זה לא צריך להיות בעיה.
רק עוד שאלה שחשובה לי - אני שומר ומוריד המון קבצים במחשב, כרגע יש לי 600 גיגה, ויש לי תיקיות מסודרות בdesktop שהכי נוח לי להגיע אליהם. אבל אני מניח שאם הווינדוס מותקן על הssd - הוא יהיה הקונן של הdesktop שלי, נכון? העניין הוא שאני רוצה שהקונן עם הterabyte שלי יהיה הdesktop, ורק הווינדווס והתוכנות יהיו על הssd, שיהווה ככונן משני, כשאת כל שאר הקבצים אני יישמור על הdesktop בקונן הhd כרגיל. אפשר לעשות דבר כזה?
לא חושב שזה אפשרי. אתה צריך שמערכת ההפעלה תהיה על ה SSD וה Desktop הוא חלק ממערכת ההפעלה. אתה יכול לעשות קיצורי דרך לתיקיות הללו וזה יפנה אותך לכונן הקשיח השני בסופו של דבר ועליו תעשה את שאר העבודה שלך. או, אם יש לך הרבה כסף, אתה מוזמן לקנות 2 כונני SSD של 512GB ולחבר אותם ב RAID0 (שזה הרבה יותר מהיר מ SSD יחיד, אבל תבדוק שהלוח אם שלך תומך ב RAID ו SATAIII).
כונן יחיד של 512GB אפשר להביא היום ב 300 דולר למותגים כמו OCZ/Toshiba/Crisair שנחשבים קצת פחות טובים ובאזור ה 350-450 דולר מותגים כמו Crucial/Samsung/Intel שנחשבים מהמובילים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית