הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה לאבקת חלבון

bargol5

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
ראשלצ
אלה שיש להם נסיון עם הרבה אבקות חלבון איזה הכי טעימה ומתערבת הכי טוב בקיצור הכי טובה?
בקיצור תנו המלצות
(אני חדש באבקות)

זה לא משנה רוב החברות המוכרות הן מעולות, כמו דיימטיז, אופטימום, סאן.

• פותח/ת השרשור
תחפש, ברוב החניות המחירים דומים אבל בשביל מה יש זאפ?
כן הבנתי שלחפש את הזול אבל אני רוצה גם מקום אמין שאני מזמין ממנו אני יקבל את מה שהזמנתי בלי בלאגנים(אני לא מזמין דבר דרך האינטרנט
בד"כ)

שמע , אם יש לחדר כושר שלך בעיקר למדריכים מאפיה אתה יכול לקבל אבקות חלבון במחיר זול מבחנות שאתה בא סתם ככה .

בקשר לסוג ? לך כמו שאמרו לך על משהוא מוכר . אופטימום , דיממטייז ,אולטמייט , מטריקס , ISS ... 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
שמע , אם יש לחדר כושר שלך בעיקר למדריכים מאפיה אתה יכול לקבל אבקות חלבון במחיר דומה מאוד לחוץ לארץ ובטוח יותר זול מבחנות שאתה בא סתם ככה .

בקשר לסוג ? לך כמו שאמרו לך על משהוא מוכר . אופטימום , דיממטייז ,אולטמייט , מטריקס , ISS ... 😃
אם אתה משתמש מאיפה אתה קונה?

• פותח/ת השרשור
אחרי בדיקה קצרה גם במחירים איך האבקה הזאת?
3198-b.jpg

אתמול קניתי אריזה גדולה (4.5 קילו) של שלושה טעמים (וניל\שוקולד\תות), שלושתם טעימים מאד ויחסית לזמן שזה יספיק המחיר סביר.
650 ש"ח לאריזה שגדולה פי 2 מאריזה רגילה.

עוד אבקה שיצא לי להתנסות איתה זה אבקת סופר אפקט, אני לא שומר כשרות אבל הערכים,מרכיבים ומחיר של האבקה (300) הזאת היו טובים מאד.
היה לי 3 אריזות של טעם עוגיות שהיה ממש טעים. שמעתי שגם בננה טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית