הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית שמתאימה לכושר ועלייה במסה

bigLamb

משתמש מתחיל
112
0
נק' מוניטין:
0
112
0
שלום, בעבר הייתי רוכב שטח באופניים ואני רוצה לחזור לעסק הזה חזק.
אך אני רוצה גם לשלב יחד עם זאת חדר כושר- אני רוצה לעבוד על כושר/להתחזק כמובן ולעלות במסה.
(כמובן שבהתאם אני אהיה עם תפריט תזונה לעלייה במסת שריר).

על איזה תוכנית אתם יכולים להמליץ לי?

תבחר- נפח (שריר גדול, אבל חלש יחסית ביחס לעובד כוח. אתה עדיין חזק מאדם רגיל, אבל ביחס ל-PL/WL/SM אתה חלש), סיבולת (אופניים, שחייה, ריצה וכו'. השריר לא יהיה גדול, רק אחרי יותר משנתיים יתחיל לתפוס גודל וגם לא חזק ביחס לשתי הקטג' האחרות), או כוח (POWERLIFTING/WEIGHTLIFTING/STRONG MAN. אתה תקבל גם שריר גדול ויפה, לא מפלצתי אבל בהחלט גוף יפה שכל אחד ישמח בו ותגיע למשקלים מעולים- תוך 4 חודשים בערך תוכל להגיע ל-120 - 140 ק"ג סקוואט לחמש חזרות, ואחרי שנתיים ממש מטורף).
תהיה מודע שקשה לשלב כוח עם ריצות ואופניים, נפח יהיה בסדר וסיבולת יחזק אותך מאד בהם.
כשתחליט מה מהם נוכל לעזור לך.

• פותח/ת השרשור
תבחר- נפח (שריר גדול, אבל חלש יחסית ביחס לעובד כוח. אתה עדיין חזק מאדם רגיל, אבל ביחס ל-PL/WL/SM אתה חלש), סיבולת (אופניים, שחייה, ריצה וכו'. השריר לא יהיה גדול, רק אחרי יותר משנתיים יתחיל לתפוס גודל וגם לא חזק ביחס לשתי הקטג' האחרות), או כוח (POWERLIFTING/WEIGHTLIFTING/STRONG MAN. אתה תקבל גם שריר גדול ויפה, לא מפלצתי אבל בהחלט גוף יפה שכל אחד ישמח בו ותגיע למשקלים מעולים- תוך 4 חודשים בערך תוכל להגיע ל-120 - 140 ק"ג סקוואט לחמש חזרות, ואחרי שנתיים ממש מטורף).
תהיה מודע שקשה לשלב כוח עם ריצות ואופניים, נפח יהיה בסדר וסיבולת יחזק אותך מאד בהם.
כשתחליט מה מהם נוכל לעזור לך.
נגיד ואני בוחר ss ואני נגיד רק בשבתות עושה שטח באופניים זה ידפוק לי את הss והמסה?

באימון האחרון של השבוע (נניח אתה עושה ראשון אימון שני מנוחה שלישי אימון רביעי מנוחה חמישי אימון שישי + שבת מנוחה, יום חמישי זה האימון האחרון) תעשה את זה למרות שאני מאמין שתהיה מאד עייף אחרי האימון בשביל לנצל יומיים מנוחה. כעיקרון קשה לשלב SS עם כל פעילות אירובית, אתה יכול לנסות.

• פותח/ת השרשור
באימון האחרון של השבוע (נניח אתה עושה ראשון אימון שני מנוחה שלישי אימון רביעי מנוחה חמישי אימון שישי + שבת מנוחה, יום חמישי זה האימון האחרון) תעשה את זה למרות שאני מאמין שתהיה מאד עייף אחרי האימון בשביל לנצל יומיים מנוחה. כעיקרון קשה לשלב SS עם כל פעילות אירובית, אתה יכול לנסות.
אוקיי נעשה ניסיון 😃
תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית