הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג מסה ראשון - שאיפות גבוהות

• פותח/ת השרשור rookie
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
תודה על התגובות חבר׳ה,

משהו שאני מנסה להתמיד בו זה לא לשנות את התכנית לפחות לשלושה-ארבעה חודשים
ומשם לראות מה קורה.
אם עוד כמה חודשים תהיה בעייה אני בהחלט אעצב את התכנית.

היום A
סקוואט 90 (נעלה בחזרה ויותר)
דד ליפט 110 (מאמץ מטורף , פעם הבאה נוריד ונעלה בחזרה עם הזמן ומעבר)
חזה דמבלים 27.5 ופרפר 12.5 (ירד קצת כי החלטתי ליישר את היד לגמרי , מקשה)
מקבילים - 12.5
בטן

אחלה אימון , ממשיכים בשלישי ,
חנוכה שמח 😃

• פותח/ת השרשור
סקוואט 95
חתירה 80 (פעם הבאה להוריד ל70 ולעלות מחדש)
מתח 12.5 (פעם הבאה 10 ולעלות מחדש)
לחיצת כתפיים - 20 ,
Shrugs 30
יד קדמית 15
יד אחורית - כל יד דמבל 12.5
בטן

מרגיש מפורק , במיוחד אחרי סשן הורדות ידיים שעברתי לא מזמן
עם כמה חבר׳ה , איזור סובב המרפק כואב בטירוף.

חוץ מזה אחלה אימון ,
חנוכה שמח 😃

• פותח/ת השרשור
היי חבר'ה ,

היום נאלצתי להשאר בבית בעקבות מחלה , בתקווה יעבור בקרוב .

חבל לעשות SS עם עוד חזרה וסט בבנץ' + סקוואט + חתירה, עוד חזרה בפרס ודדליפט ותרגילי עזר על ההתחלה. כל זה מיותר. בטן, מקבילים, יד קידמית תוסיף בעתיד כשהתוכנית תתקדם. החזרות/סטים הנוספים סתם יוסיפו עומס. תזכור שיש גם חימום. חבל, תעשה SS וזהו.

לא נמאס לכם ? (אתה ופסיכו) כול תגובה שלך קשורה לSS, אני מבין שאין לך דעה חוץ מהSS שהחדירו לך למוח.
לפותח האשכול, כול הכבוד על ההתקדמות בהצלחה!

נערך לאחרונה:
לא נמאס לכם ? (אתה ופסיכו) כול תגובה שלך קשורה לSS, אני מבין שאין לך דעה חוץ מהSS שהחדירו לך למוח.
לפותח האשכול, כול הכבוד על ההתקדמות בהצלחה!
אולי כי זו בעצם SS עם עוד נפח מיותר לחלוטין שיפגע בהתקדמות + לא יניב תועלת?

אולי כי זו בעצם SS עם עוד נפח מיותר לחלוטין שיפגע בהתקדמות + לא יניב תועלת?
לך בוא נגיד אין רשות להמליץ לאנשים לעשות כשאתה עושה SS בחיטוב (WTF?) כי הבנתי שאתה שמן ואתה בחיטוב רק בגלל שצוחקים עליך שאתה שמן (LO-L?).
אז להגיד להם לעשות אותה לפי הספר ? חבוב אתה לא עושה אותה לפי הספר! לך תגיד לריפטו שהתכנית שלו עובדת בחיטוב (
🤡)
בכלל, מה נותן לך את הזכות להמשיך ולהטעות משתמשים תמימים כשאתה כולך צעיר פשוש ורטוב בן 14 והמשקלים שלך די בחיתולים, אתה אומר פה לבחור שהסקוואט שלו גבוה משלך ב20 קילו ויכול ללמד אותך מזה SS.
אם כבר אתם מתגאים בתוצאותיה של התכנית, תביאו מישהו עם נסיון וגוף יפה, ואז תגידו (אתם רואים! הוא עשה SS ולא השמין, יש לו גוף בנז!ונה) אבל לך אין שום נסיון וגוף. המסקנה כאן היא שSS זה לכוח ותו לא, להביא אנשים שחיפים ולהגיד התכנית עבדה עליהם מצוין - איך אתם יודעים שהם לא היו גודלים יותר עם נפח באותו תפריט התזונה? נכון מאוד, אתם לא יודעים. מנגד אני אראה לך באדיבילדר שבתחילת דרכו היה שחיף ותוך חצי שנה של אימונים היה כבר מאסיבי, זה הכל תזונה כשאתה מתאמן מתחיל. 5 חזרות זה לא לדעת איך להשתמש בשריר. כמי שרוצה לצבור מסת שריר אתה אמור לדעת שזה לא מדובר על המשקל במוט, מדובר באיך אתה מגרה את השריר, הפאמפ שאתה מקבל, לדעת להשתמש בשריר בצורה נכונה ולעבוד על כל הסיבים שלו - זה להשתמש בצורה נכונה בשריר.

אבל זה כן מקדם אותו, אז פשוט די.
הוא יעצר מהר יותר.
לך בוא נגיד אין רשות להמליץ לאנשים לעשות כשאתה עושה SS בחיטוב (WTF?) כי הבנתי שאתה שמן ואתה בחיטוב רק בגלל שצוחקים עליך שאתה שמן (LO-L?).
אז להגיד להם לעשות אותה לפי הספר ? חבוב אתה לא עושה אותה לפי הספר! לך תגיד לריפטו שהתכנית שלו עובדת בחיטוב (
🤡)
בכלל, מה נותן לך את הזכות להמשיך ולהטעות משתמשים תמימים כשאתה כולך צעיר פשוש ורטוב בן 14 והמשקלים שלך די בחיתולים, אתה אומר פה לבחור שהסקוואט שלו גבוה משלך ב20 קילו ויכול ללמד אותך מזה SS.
אם כבר אתם מתגאים בתוצאותיה של התכנית, תביאו מישהו עם נסיון וגוף יפה, ואז תגידו (אתם רואים! הוא עשה SS ולא השמין, יש לו גוף בנז!ונה) אבל לך אין שום נסיון וגוף. המסקנה כאן היא שSS זה לכוח ותו לא, להביא אנשים שחיפים ולהגיד התכנית עבדה עליהם מצוין - איך אתם יודעים שהם לא היו גודלים יותר עם נפח באותו תפריט התזונה? נכון מאוד, אתם לא יודעים. מנגד אני אראה לך באדיבילדר שבתחילת דרכו היה שחיף ותוך חצי שנה של אימונים היה כבר מאסיבי, זה הכל תזונה כשאתה מתאמן מתחיל. 5 חזרות זה לא לדעת איך להשתמש בשריר. כמי שרוצה לצבור מסת שריר אתה אמור לדעת שזה לא מדובר על המשקל במוט, מדובר באיך אתה מגרה את השריר, הפאמפ שאתה מקבל, לדעת להשתמש בשריר בצורה נכונה ולעבוד על כל הסיבים שלו - זה להשתמש בצורה נכונה בשריר.
1. עשיתי SS בחיטוב ועובדה שזה עבד, SCREW YOU. הפסקתי מאחר וזה סיכן אותי בפציעה, למרות שזה עבד.
2. לא, עליי לא צוחקים, הבהרתי את זה. ילדים שמנים, בדרך כלל סופגים עלבונות, וזה מאד פוגע גם אם אתה לא רואה את זה ואין כוונה, וזה לא שהגדילה תעצר- אני כבר קרוב לחודשיים בחיטוב ואני ממשיך באותו קצב גדילה (זה מה שאמרו באשכול- כי הגדילה תפגע). בכל מקרה- זה נושא אחר. אני עושה חיטוב כי אני שמן (אתה חושב שמתאמן מתחיל יעשה חיטוב ב-12% שומן כשהוא מת לעשות SS?), וככול שאחוז השומן גבוה יותר העלייה בשומן גבוהה יותר- לעלות ב-10% שומן מ-20% לעומת 10% מ-10% יהיה מהיר יותר והיחס בין מסת שריר לשומן באחוזי שומן גבוהים גדל לטובת השומן. יש גם פאן בריאותי (יש על זה מאמר מעולה בפורטל אם אני לא טועה- ממליץ לך לקרוא. לא מצאתי אותו עכשיו אז תנסה לחפש) כמובן וכמו כן- מראה כמובן. אגב, הרבה יותר קשה להוריד 30% שומן מאשר 20%.
3. עם GH וטסט כמו שיש בגיל ההתבגרות זה יכול בהחלט לעבוד, וגם עבד, בתוספת כמויות של חלבון אבל בסכנת פציעה.
4. ידע לא מחייב יכולות. לייל מקדונלד עשה גדולות ונצורות בתחום האימונים והתזונה. אני מעריך שאתה מדמיין אותו כהר אדם, שרירי ויפה. אבל לא! לייל נראה כמו בן אדם רגיל- רזה, לא שמן, בלי שרירים גדולים וממש כמו אדם רגיל. גם הוא מחרטט? הרי הוא לא מפלצת!
5. תעיין פה: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=7173
יש כאן המון לפני ואחרי וזה די והותר. כולם שם גדלו בצורה מעולה, עם 5 חזרות/3 חזרות (מי שעשה פאוורקלין עבד עם 3). אז אולי היו גודלים יותר עם נפח, אבל האם הם היו מגיעים לכ-120~ סקוואט לחמישייה אחרי 4 - 3 חודשים? לא, סיכוי סביר שגם אחרי כשנה וחצי לא.

אגב- כרגע אני לא עושה SS אלה אני עובד עם תוכנית שמשה נתן לי.

הוא יעצר מהר יותר.

1. עשיתי SS בחיטוב ועובדה שזה עבד, SCREW YOU. הפסקתי מאחר וזה סיכן אותי בפציעה, למרות שזה עבד.
2. לא, עליי לא צוחקים, הבהרתי את זה. ילדים שמנים, בדרך כלל סופגים עלבונות, וזה מאד פוגע גם אם אתה לא רואה את זה ואין כוונה, וזה לא שהגדילה תעצר- אני כבר קרוב לחודשיים בחיטוב ואני ממשיך באותו קצב גדילה (זה מה שאמרו באשכול- כי הגדילה תפגע). בכל מקרה- זה נושא אחר. אני עושה חיטוב כי אני שמן (אתה חושב שמתאמן מתחיל יעשה חיטוב ב-12% שומן כשהוא מת לעשות SS?), וככול שאחוז השומן גבוה יותר העלייה בשומן גבוהה יותר- לעלות ב-10% שומן מ-20% לעומת 10% מ-10% יהיה מהיר יותר והיחס בין מסת שריר לשומן באחוזי שומן גבוהים גדל לטובת השומן. יש גם פאן בריאותי (יש על זה מאמר מעולה בפורטל אם אני לא טועה- ממליץ לך לקרוא. לא מצאתי אותו עכשיו אז תנסה לחפש) כמובן וכמו כן- מראה כמובן. אגב, הרבה יותר קשה להוריד 30% שומן מאשר 20%.
3. עם GH וטסט כמו שיש בגיל ההתבגרות זה יכול בהחלט לעבוד, וגם עבד, בתוספת כמויות של חלבון אבל בסכנת פציעה.
4. ידע לא מחייב יכולות. לייל מקדונלד עשה גדולות ונצורות בתחום האימונים והתזונה. אני מעריך שאתה מדמיין אותו כהר אדם, שרירי ויפה. אבל לא! לייל נראה כמו בן אדם רגיל- רזה, לא שמן, בלי שרירים גדולים וממש כמו אדם רגיל. גם הוא מחרטט? הרי הוא לא מפלצת!
5. תעיין פה: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=7173
יש כאן המון לפני ואחרי וזה די והותר. כולם שם גדלו בצורה מעולה, עם 5 חזרות/3 חזרות (מי שעשה פאוורקלין עבד עם 3). אז אולי היו גודלים יותר עם נפח, אבל האם הם היו מגיעים לכ-120~ סקוואט לחמישייה אחרי 4 - 3 חודשים? לא, סיכוי סביר שגם אחרי כשנה וחצי לא.

אגב- כרגע אני לא עושה SS אלה אני עובד עם תוכנית שמשה נתן לי.

ראשית, איך בדיוק SS עובד בחיטוב ? כנראה ירדת במשקל כתוצאה מהתזונה אבל התקדמות במשקלים לא הייתה.
וכן יש לי תחושה שמדובר עלייך כי הרי רשמת ואני מצוטט "
צוחקים ואומרים לי שמן, ואם זה לא היה קורה 90% לא הייתי בחיטוב."
והנה שוב פעם אתה מתחיל לפתוח את הנושא הזה, עזוב אין לי כוח. אתה חושב שבתוכניות מפוצלות נשארים על 60 קילו בנץ' ו 70 קילו סקוואט בלי התקדמות במשקלים.

ראשית, איך בדיוק SS עובד בחיטוב ? כנראה ירדת במשקל כתוצאה מהתזונה אבל התקדמות במשקלים לא הייתה.
וכן יש לי תחושה שמדובר עלייך כי הרי רשמת ואני מצוטט "
צוחקים ואומרים לי שמן, ואם זה לא היה קורה 90% לא הייתי בחיטוב."
והנה שוב פעם אתה מתחיל לפתוח את הנושא הזה, עזוב אין לי כוח. אתה חושב שבתוכניות מפוצלות נשארים על 60 קילו בנץ' ו 70 קילו סקוואט בלי התקדמות במשקלים.
1. ירדתי במשקל ועליתי במשקלים. בגלל שבגיל ההתבגרות יש הרבה יותר TEST ו-GH מאשר בשאר החיים בניית השריר גדלה ולכן זה אפשרי.
2. כן, אמרו לי וצחקו איתי. פעם ב... שאומרים בצחוק שאתה שמן זה לא מתוך כוונה לפגוע, זה מתוך צחוקים אחד עם שני, ככה זה בחברת בנים. נכון, אם לא היו זורקים לי את הערות האלה פעם ב... לא הייתי בחיטוב כי זה נתן לי מוטיבציה להשתיק אותם, זה לא אומר שירדו עליי.
3. לא נשארים על אותו משקל, אבל ההתקדמות נמוכה בהרבה.

• פותח/ת השרשור
היי חברים , תודה על התגובות מכולם !

לא צריך להתווכח על עקרון .
יש לוגיקה גם בלעקב אחד לאחד אחרי SS המוצלח של מארק ויש גם לוגיקה בלא ,
אני אישית לקחתי קצת מכל מיני מקומות ושלבתי לתכנית שכרגע נראית מתאימה ומרגישה טוב .
אם או כשיהיו שבועות רצופים שבהם אין שום התקדמות אני בהחלט אלך לכיוון של להחליף את התכנית.

בינתיים לטעמי עובד די בסדר ובתקווה גם ימשיך .

המשך שבוע מעולה 😃
בתקווה עד יום שלישי אני אעבור את המחלה ואחזור לעניינים

• פותח/ת השרשור
היום מתחילים לחזור לשגרה - A מורחב -

סקוואט 100
דדליפט 100
חזה - 27.5 + 12.5 פרפר
מקבילים - 15
יד קדמית - 15
יד אחורית - כל יד עשירייה
בטן מלאה

אימון טוב מאוד , עשיתי פיסוק קצת יותר רחב מבדרך כלל בסקוואט ואהבתי את התוצאה ,
הרגשתי את החלק האחורי עובד טוב יותר .

ממשיכים יום שישי

• פותח/ת השרשור
היי חבר'ה - אימון A היום -
סקוואט 100
דדליפט 105
חזה - 15 פרפר ו25 דמבלים (הורדתי קצת מנוחה)
מקבילים - 15
בטן מלאה

אחלה אימון , הסקוואטים המפוסקים הרבה יותר מאמצים לדעתי , בגלל זה קצת משחק
לאחרונה עם משקל דומה, מקווה לעלות מהר .

• פותח/ת השרשור
היי חברים ,
אחרי כמה ימי מחלה חוזרי לשגרה ,

היום B
סקוואט 102.5 (הלך אחלה)
חתירה 70
כתפיים 22.5 (הלך טוב) ו32.5 shrugs
בטן מלאה
מתח 12.5 (הלך בסדר גמור , כבד לקראת הסוף)

• פותח/ת השרשור
A היום -

סקוואט 110 (הלך טוב מן הצפוי)
דדליפט 100 (קצת ירד וגם היה מאוד כבד , מעניין , אולי בגלל פיסוק יותר רחב , או כי עשיתי את התרגיל בסוף)
חזה - בנץ׳ הפעם - 2 סטים 75 , סט אחד 70
פרפר 15
מקבילים 15
בטן מלאה

אחלה אימון , ניפגש בשלישי

• פותח/ת השרשור
B מורחב -
סקוואט 105
כתפיים 20 , shrugs 35
חתירה 75
מתח 15
יד קדמית 15
אחורית 10
בטן

אחלה אימון , נתראה בשישי

• פותח/ת השרשור
A היום -
סקוואט 115
דדליפט - 80 (שני סטים , אני החלטתי לנסות לאזן את זה במקום סט אחד של מקסימום)
בנץ׳- 75 , פרפר 15
מקבילים - 20 (וסט אחרון ללא משקל עד כשל)
ובטן

אחלה אימון , ממשיכים בראשון

• פותח/ת השרשור
B היום -

סקוואט 120 (פעם הבאה נוריד , היה קשה לרדת כמו שצריך)

חתירה 75

מתח 20 - 10 - בלי (נסיון לגוון)

כתפיים 22.5 ו30 shrugs

בטן

אחלה אימון , נפגש בשלישי

• פותח/ת השרשור
עדכון כפול היום ,

יום שלישי היה A מורחב -
קדמית 15
אחורית 20 צרפתית w
סקוואט 110
דדליפט 85 (על שתי סטים)
בנץ׳ 70 ופרפר 15
בטן
(אגב בדקתי leg press והכפלתי את משקל העבודה מתחילת התכנית)

היום היה B - קצר מאוד בזמן אז עבדתי יותר על טכניקה וזמני מנוחה נמוכים היום ופחות משקל -

הכל על דקה מנוחה.

סקוואט 60 על 8 חזרות
מתח על 10 כמה שאפשר ואחרי ללא משקל כמה שאפשר ,
כתפיים - jerk של 40 ,
Shrugs 25 ,
חתירה 40 w על 8 חזרות

יום ראשון אימון נורמאלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית