עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חבל לעשות SS עם עוד חזרה וסט בבנץ' + סקוואט + חתירה, עוד חזרה בפרס ודדליפט ותרגילי עזר על ההתחלה. כל זה מיותר. בטן, מקבילים, יד קידמית תוסיף בעתיד כשהתוכנית תתקדם. החזרות/סטים הנוספים סתם יוסיפו עומס. תזכור שיש גם חימום. חבל, תעשה SS וזהו.
אולי כי זו בעצם SS עם עוד נפח מיותר לחלוטין שיפגע בהתקדמות + לא יניב תועלת?לא נמאס לכם ? (אתה ופסיכו) כול תגובה שלך קשורה לSS, אני מבין שאין לך דעה חוץ מהSS שהחדירו לך למוח.
לפותח האשכול, כול הכבוד על ההתקדמות בהצלחה!
אולי כי זו בעצם SS עם עוד נפח מיותר לחלוטין שיפגע בהתקדמות + לא יניב תועלת?
לך בוא נגיד אין רשות להמליץ לאנשים לעשות כשאתה עושה SS בחיטוב (WTF?) כי הבנתי שאתה שמן ואתה בחיטוב רק בגלל שצוחקים עליך שאתה שמן (LO-L?).אולי כי זו בעצם SS עם עוד נפח מיותר לחלוטין שיפגע בהתקדמות + לא יניב תועלת?
הוא יעצר מהר יותר.אבל זה כן מקדם אותו, אז פשוט די.
1. עשיתי SS בחיטוב ועובדה שזה עבד, SCREW YOU. הפסקתי מאחר וזה סיכן אותי בפציעה, למרות שזה עבד.לך בוא נגיד אין רשות להמליץ לאנשים לעשות כשאתה עושה SS בחיטוב (WTF?) כי הבנתי שאתה שמן ואתה בחיטוב רק בגלל שצוחקים עליך שאתה שמן (LO-L?).
אז להגיד להם לעשות אותה לפי הספר ? חבוב אתה לא עושה אותה לפי הספר! לך תגיד לריפטו שהתכנית שלו עובדת בחיטוב (🤡)
בכלל, מה נותן לך את הזכות להמשיך ולהטעות משתמשים תמימים כשאתה כולך צעיר פשוש ורטוב בן 14 והמשקלים שלך די בחיתולים, אתה אומר פה לבחור שהסקוואט שלו גבוה משלך ב20 קילו ויכול ללמד אותך מזה SS.
אם כבר אתם מתגאים בתוצאותיה של התכנית, תביאו מישהו עם נסיון וגוף יפה, ואז תגידו (אתם רואים! הוא עשה SS ולא השמין, יש לו גוף בנז!ונה) אבל לך אין שום נסיון וגוף. המסקנה כאן היא שSS זה לכוח ותו לא, להביא אנשים שחיפים ולהגיד התכנית עבדה עליהם מצוין - איך אתם יודעים שהם לא היו גודלים יותר עם נפח באותו תפריט התזונה? נכון מאוד, אתם לא יודעים. מנגד אני אראה לך באדיבילדר שבתחילת דרכו היה שחיף ותוך חצי שנה של אימונים היה כבר מאסיבי, זה הכל תזונה כשאתה מתאמן מתחיל. 5 חזרות זה לא לדעת איך להשתמש בשריר. כמי שרוצה לצבור מסת שריר אתה אמור לדעת שזה לא מדובר על המשקל במוט, מדובר באיך אתה מגרה את השריר, הפאמפ שאתה מקבל, לדעת להשתמש בשריר בצורה נכונה ולעבוד על כל הסיבים שלו - זה להשתמש בצורה נכונה בשריר.
הוא יעצר מהר יותר.
1. עשיתי SS בחיטוב ועובדה שזה עבד, SCREW YOU. הפסקתי מאחר וזה סיכן אותי בפציעה, למרות שזה עבד.
2. לא, עליי לא צוחקים, הבהרתי את זה. ילדים שמנים, בדרך כלל סופגים עלבונות, וזה מאד פוגע גם אם אתה לא רואה את זה ואין כוונה, וזה לא שהגדילה תעצר- אני כבר קרוב לחודשיים בחיטוב ואני ממשיך באותו קצב גדילה (זה מה שאמרו באשכול- כי הגדילה תפגע). בכל מקרה- זה נושא אחר. אני עושה חיטוב כי אני שמן (אתה חושב שמתאמן מתחיל יעשה חיטוב ב-12% שומן כשהוא מת לעשות SS?), וככול שאחוז השומן גבוה יותר העלייה בשומן גבוהה יותר- לעלות ב-10% שומן מ-20% לעומת 10% מ-10% יהיה מהיר יותר והיחס בין מסת שריר לשומן באחוזי שומן גבוהים גדל לטובת השומן. יש גם פאן בריאותי (יש על זה מאמר מעולה בפורטל אם אני לא טועה- ממליץ לך לקרוא. לא מצאתי אותו עכשיו אז תנסה לחפש) כמובן וכמו כן- מראה כמובן. אגב, הרבה יותר קשה להוריד 30% שומן מאשר 20%.
3. עם GH וטסט כמו שיש בגיל ההתבגרות זה יכול בהחלט לעבוד, וגם עבד, בתוספת כמויות של חלבון אבל בסכנת פציעה.
4. ידע לא מחייב יכולות. לייל מקדונלד עשה גדולות ונצורות בתחום האימונים והתזונה. אני מעריך שאתה מדמיין אותו כהר אדם, שרירי ויפה. אבל לא! לייל נראה כמו בן אדם רגיל- רזה, לא שמן, בלי שרירים גדולים וממש כמו אדם רגיל. גם הוא מחרטט? הרי הוא לא מפלצת!
5. תעיין פה: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=7173
יש כאן המון לפני ואחרי וזה די והותר. כולם שם גדלו בצורה מעולה, עם 5 חזרות/3 חזרות (מי שעשה פאוורקלין עבד עם 3). אז אולי היו גודלים יותר עם נפח, אבל האם הם היו מגיעים לכ-120~ סקוואט לחמישייה אחרי 4 - 3 חודשים? לא, סיכוי סביר שגם אחרי כשנה וחצי לא.
אגב- כרגע אני לא עושה SS אלה אני עובד עם תוכנית שמשה נתן לי.
1. ירדתי במשקל ועליתי במשקלים. בגלל שבגיל ההתבגרות יש הרבה יותר TEST ו-GH מאשר בשאר החיים בניית השריר גדלה ולכן זה אפשרי.ראשית, איך בדיוק SS עובד בחיטוב ? כנראה ירדת במשקל כתוצאה מהתזונה אבל התקדמות במשקלים לא הייתה.
וכן יש לי תחושה שמדובר עלייך כי הרי רשמת ואני מצוטט "צוחקים ואומרים לי שמן, ואם זה לא היה קורה 90% לא הייתי בחיטוב."
והנה שוב פעם אתה מתחיל לפתוח את הנושא הזה, עזוב אין לי כוח. אתה חושב שבתוכניות מפוצלות נשארים על 60 קילו בנץ' ו 70 קילו סקוואט בלי התקדמות במשקלים.