הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעייה במקבילים

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
פעם שהייתי עושה מקבילים הייתי מרגיש טיפה לחץ על החזה וזה לא היה כל כך מפריע לי, אחרי תקופה ארוכה שלא עשיתי , שאני מנסה לעשות את התרגיל ומרגיש לחץ עצום על החזה ולא מצליח להשלים יותר מ 5-6 חזרות.
יש דרך לפתור את הבעיה הזאת?🆘

היה לי פעם משהו כזה , אחרי תקופה של אימונים זה נעלם לי , כנראה השריר לא רגיל

גם אני חוויתי את זה, ונמענתי ממקבילים להמון זמן, כרגע חזרתי לעשות, משתדל לא לרדת עד המקסימום, אלא טיפה פחות מ90, בערך 65 מעלות ועולה.
עדיין קצת כואב, ממש קצת.

זה מפני שתקופה ארוכה לא עשית מקבילים. תמשיך לתרגל כמה שאתה יכול ותוך כמה ימים תרגיש שיפור גדול.

במקבילים בעיקר ברחב חזה הוא שריר שמשתתף עם הטרייספס(יד אחורית)
תנסה לעשות צר ולבדוק אם יש שינוי..

לי התחיל לכאוב הכתף בצד שמאל אחרי המקבילים וזה בא בפתאום למישהו יש מוסג למה זה ?

זה יכול להיות מחוסר גמישות בכתף. נסה אחיזה צרה ולהטות קצת את הגב בירידה.

הבעיה במקבלים שהטווח תנועה יחסית קצר לכמות הלחץ. מי שחווה כאבים בחזה צריך לעשות כמה חזרות בעזרת הרגליים לחימום, ולגבי כאבי הכתפיים - זה בלתי נמנע. גם אם אתה לא יורד יותר מדי, מקבלים זה תרגיל בעייתי משום מה. יש עוד הרבה תרגילים, תחזור אליו בעתיד.

אני יורד יחסית נמוך ...90 מעלות וגם עם הרבה משקל יחסית אני שם 15 ק''ג ואני שוקל 63~

Back
למעלה תחתית