הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מרגיש חזה במקבילים

roie_456

משתמש פעיל
422
22
נק' מוניטין:
33
422
22

מעבר למה שמדובר בסרטון, כווץ שכמות ושמור את הכתפיים מאחור.

ככל הנראה, מה שמגביל אותך הם שרירי היד האחורית (תלת-ראשי), שהינם שרירים קטנים וחלשים בהרבה ולכן אתה בכלל לא מצליח להגיע למצב שבו החזה מקבל גירוי מספק.

אם אתה, בכל זאת, מבצע את המקבילים ע"מ להתמקד יותר בחזה, כל מה שאתה צריך לעשות הוא "לעייף" את שרירי החזה לפני כן. בצורה הזו, אתה תיכנס לתרגיל כאשר מה שיגביל אותך הפעם הם שרירי החזה ולא היד האחורית.

ככל הנראה, מה שמגביל אותך הם שרירי היד האחורית (תלת-ראשי), שהינם שרירים קטנים וחלשים בהרבה ולכן אתה בכלל לא מצליח להגיע למצב שבו החזה מקבל גירוי מספק.

אם אתה, בכל זאת, מבצע את המקבילים ע"מ להתמקד יותר בחזה, כל מה שאתה צריך לעשות הוא "לעייף" את שרירי החזה לפני כן. בצורה הזו, אתה תיכנס לתרגיל כאשר מה שיגביל אותך הפעם הם שרירי החזה ולא היד האחורית.

עברת לבילדינג?

• פותח/ת השרשור

אני עושה לפני בנץ פרס בעצימות גבוהה אז החזה כן מתעייף לפני אבל במקבילים אני עדיין לא מרגיש אותו
אתה נשען מספיק קדימה?
האמת שבכלל לא שמתי לב להישענות פשוט בגרביטון יש צר ורחב אז אני מעביר את הידיות לרחב ועושה
אימון הבא אני ינסה להישען

מעבר למה שמדובר בסרטון, כווץ שכמות ושמור את הכתפיים מאחור.

אוקיי אני ינסה אימון הבא תודה

כי אתה עושה את זה בגרביטון, במקבילים לחזה אתה צריך להיות באלכסון, מה שלא אפשרי בגרביטון

• פותח/ת השרשור
כי אתה עושה את זה בגרביטון, במקבילים לחזה אתה צריך להיות באלכסון, מה שלא אפשרי בגרביטון
אבל אני לא יכול לעשות מקבילים לבד (יכול אולי 4 חזרות )
יש אולי תרגיל אחר שאפשר לעשות במקום?

• פותח/ת השרשור
עצימות לא מתישה. נפח מתיש.
אבל אני בחיטוב ובחיטוב בתרגילים מורכבים צריך עצימות גבוה ונפח לא כל כך גבוה לא?
יש תרגיל אחר שיכול להתאים במקום המקבילים?

Back
למעלה תחתית