הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עד איפה לרדת במקבילים לחזה ?

תודה על התגובה , כן נראה לי יש לי בעיה שאני טיפה צונח למטה זה מפעיל לחץ על הכתף לא ?

בכל תנועה שאתה עושה בחדר כושר השרירים צריכים להיות בשליטה מלאה תמיד, בעליה ובירידה, צניחות למיניהן יכולות לגרור פציעות/להיות מסוכנות

בוא ספר לי מה הבעיה בכתף שיורדת לגובה מקביל או מעט מתחת.
בנוסף תסביר מה הבעיה בנעילת מרפקים/טווח תנועה מלא.

רמז: כל מה שתאמר לא יהיה נכון, כי זה מידע מבוסס על מיתוסים/שטויות.
אין בעיה עם הדברים האלה, אבל סתם שתדע-
רוב האנשים עם גמישות ירודה בכתף שלא מאפשרת להם להגיע למקביל/מתחת במקבילים וזה כואב להם ויכול ליצור בעיות של מתיחות יתר, במיוחד בתרגיל שמאמץ את השריר לעומת מתיחה שרק מותחת אותו, אז יכולה להיות בזה סכנה.

רוב האנשים עם גמישות ירודה בכתף שלא מאפשרת להם להגיע למקביל/מתחת במקבילים וזה כואב להם ויכול ליצור בעיות של מתיחות יתר, במיוחד בתרגיל שמאמץ את השריר לעומת מתיחה שרק מותחת אותו, אז יכולה להיות בזה סכנה.

כל הדיבורים בעלמא נהדרים, מעל שנתיים לא ראיתי אדם שלא יכול לרדת לגובה מקביל בגלל "חוסר גמישות" או "גמישות ירודה".
זה כולל גברים ונשים בגיל הזהב שאימנתי במקבילים בגרביטון, וכולל אנשים עם קיפוזיס/שלא יכלו ליישר ידיים מעל הראש.

בקשר לאנשים אחרי טרואומות כתף(ניתוחים/ מפרק שעבר פריקה לאחרונה) למה לעזאזל שיעשו מקבילים?

כל הדיבורים בעלמא נהדרים, מעל שנתיים לא ראיתי אדם שלא יכול לרדת לגובה מקביל בגלל "חוסר גמישות" או "גמישות ירודה".
זה כולל גברים ונשים בגיל הזהב שאימנתי במקבילים בגרביטון, וכולל אנשים עם קיפוזיס/שלא יכלו ליישר ידיים מעל הראש.

בקשר לאנשים אחרי טרואומות כתף(ניתוחים/ מפרק שעבר פריקה לאחרונה) למה לעזאזל שיעשו מקבילים?
אני לא ממש אומר את זה בתור מאמן עם ניסיון כמוך, אבל קראתי במקום כלשהו שזו בעיה נפוצה, יותר מזה לא ידוע לי.
לא אמרתי כלום בנוגע לאנשים אחרי פציעות בכתף, הוספת את זה בלי קשר או שאתה לא הבנת אותי נכון?

אני לא ממש אומר את זה בתור מאמן עם ניסיון כמוך, אבל קראתי במקום כלשהו שזו בעיה נפוצה, יותר מזה לא ידוע לי.
לא אמרתי כלום בנוגע לאנשים אחרי פציעות בכתף, הוספת את זה בלי קשר או שאתה לא הבנת אותי נכון?

האנשים היחידים שלא יוכלו לרדת לגובה מקביל(בהנחה שהם מבצעים את התרגיל נכון כמובן) הם אנשים עם פציעת כתף או בעיה באחד השרירים שמתנקזים למפרק וסביבתו.
בקשר לכתבה באתר X שמישהו פירט בה "מחקר", אתה צריך לדעת לסנן, יש הרבה בולשיט ומידע מוטעה באנטרנט.

• פותח/ת השרשור

גמישות אפשר לפתח , בהתחלה כאב לי לרדת מתחת למקביל ועם הזמן נהייתי ממש גמיש ואני יכול לרדת הרבה יותר עמוק. אני כמעט בטוח שיש תרגילים לזה , אצלי זה השתפר עם הזמן

עד לאיפה שאתה מרגיש אם כואב לך זה לא טוב

Back
למעלה תחתית