הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה- פרס + דדליפט + סקוואט

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך

Psycho

משתמש משקיע
7,700
1,709
נק' מוניטין:
13,256
7,700
1,709
הרקולס פ"ת
עידכונים מהיום, בודק טכניקה ומחכה להערות.

פרס- סירטון אחד משום מה, סט אחרון.
לפני מה שאני רואה המוט די רחוק מהפנים, נשפר בפעם הבאה ועשיתי 6 במקום 5 בטעות.
ד"א, השרוול זה בגלל שהיה קצת כאב מסט קודם.

דדליפט- מנסה לתקן כמה שיותר, להגיע לאותו מצב כמו התמונה של הדדליפט, ויש טעות באחד מהסירטונים, התבלבלתי במשקל ובטעות עשיתי 100 במקום 90 -__-, אחר כך מיהרתי והרצתי את ה105 די מהר [דרך אגב, זה PR חדש למרות השבוע השני, כי הצבתי משקלים קצת יותר גבוהים].

בטעות 100-

PR- חסר קצת מנוחה.

^^ אני מודע לחוסר עיקביות בטכניקה בחלק מהסירטונים, כי אני עושה אותם, צופה ומנסה לתקן בסט הבא.

סקוואט- מודע למהירות ירידה וה"צניחה", משום מה, הבעיה הזאת חזרה ואני יעבוד עלייה שוב.

מחכה להערות, ביקורות יתקבלו בברכה, מעוניין להגיע לטכניקה מושלמת 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עידכונים מהיום, בודק טכניקה ומחכה להערות.

פרס- סירטון אחד משום מה, סט אחרון.
לפני מה שאני רואה המוט די רחוק מהפנים, נשפר בפעם הבאה ועשיתי 6 במקום 5 בטעות.
ד"א, השרוול זה בגלל שהיה קצת כאב מסט קודם.

דדליפט- מנסה לתקן כמה שיותר, להגיע לאותו מצב כמו התמונה של הדדליפט, ויש טעות באחד מהסירטונים, התבלבלתי במשקל ובטעות עשיתי 100 במקום 90 -__-, אחר כך מיהרתי והרצתי את ה105 די מהר [דרך אגב, זה PR חדש למרות השבוע השני, כי הצבתי משקלים קצת יותר גבוהים].

בטעות 100-

PR- חסר קצת מנוחה.

^^ אני מודע לחוסר עיקביות בטכניקה בחלק מהסירטונים, כי אני עושה אותם, צופה ומנסה לתקן בסט הבא.

סקוואט- מודע למהירות ירידה וה"צניחה", משום מה, הבעיה הזאת חזרה ואני יעבוד עלייה שוב.

מחכה להערות, ביקורות יתקבלו בברכה, מעוניין להגיע לטכניקה מושלמת 😃

דדליפט נראה לי סבבה, פרס כמו שאמרת אתה עושה את זה רחוק מידי מהראש שלך.
סקווט, מסיבה כלשהי לפני כל חזרה אתה נוטה קודם עם החגן קדימה, אל תעשה את זה, פשוט כווץ את הבטן קח נשימה עמוקה ותחזיק אותה חזק, ובלי שום תנועה לפני תרד למטה...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
דדליפט נראה לי סבבה, פרס כמו שאמרת אתה עושה את זה רחוק מידי מהראש שלך.
סקווט, מסיבה כלשהי לפני כל חזרה אתה נוטה קודם עם החגן קדימה, אל תעשה את זה, פשוט כווץ את הבטן קח נשימה עמוקה ותחזיק אותה חזק, ובלי שום תנועה לפני תרד למטה...
אני נוטה טיפה קדימה עם האגן לפני כל חזרה כי זה עוזר לי להביא את התנועה מהאגן, אני יכול לנסות בלי זה, אבל זה כזה קריטי?
יש בעיה כלשהיא בלהטות קצת קדימה לפני?

אני נוטה טיפה קדימה עם האגן לפני כל חזרה כי זה עוזר לי להביא את התנועה מהאגן, אני יכול לנסות בלי זה, אבל זה כזה קריטי?
יש בעיה כלשהיא בלהטות קצת קדימה לפני?
כן אל תעשה את זה, אני לא חושב שזה בריא לגב...

כן נראה סבבה, אבל קשה קצת לראות כי האיכות חרא...
תמשיך לעלות משקלים כשתגיע למשקלים כבדים יותר תעלה עוד סרטון, שם כבר נהיה קשה לשמור על הטכניקה...

• פותח/ת השרשור
כן נראה סבבה, אבל קשה קצת לראות כי האיכות חרא...
תמשיך לעלות משקלים כשתגיע למשקלים כבדים יותר תעלה עוד סרטון, שם כבר נהיה קשה לשמור על הטכניקה...
כן אהה? המעבר מהאייפון לפלא שלי ולמחשב לא עושה טוב לאיכות..
כרגע לא יגיע למשקלים "כבדים" יחסית, כי אני בלינארית ובחיטוב, אבל עדיין אני בודק טכניקה, היו לי כמה ליקויים בפעם הקודמת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית