הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שייק חלבון ביתי

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
אני כרגע חי על טונה (לצערי הרב אין לי אפשרות כרגע לאבקת חלבון) וגבינות, ונמאס לי.
יש לכם רעיון לשייק חלבון/מאכל אחר ביתי? המטרה שיכיל מקסימום חלבון עם מינימום פחמימות ושומנים. ראיתי ביוטיוב מתכונים עם 75 גרם פחמימה, 50 חלבון ו-33 שומן. זה לא מה שאני מחפש, אני מחפש טונה במים 2, אבל מאחר ואין דבר כזה אז משהו עם בערך 30 - 20 גרם חלבון למנה, 10 פחמימה ו-5 שומן, או משהו כמו 200 קלוריות (מקסימום 250) עם לפחות 20 גרם חלבון. יש למישהו רעיון?
פשוט אני לא יכול טונה כל הזמן, ואבקת חלבון לא אפשרית בגלל שאמא שלי לא רוצה (היא שמעה ממתאמן אחד שזה מלא בכימיקלים ופוגע במיניות. הראתי לה שבקופסת טונה יש פי 180 - 200 רעלנים מאשר בסקופ חלבון, וב-200 גרם דג סול פי 4000 רעלנים מ-2 סקופים של חלבון + יותר קלוריות + פחות חלבון, והיא לא מבינה)...

גוגל מוגל.
או שתדבר איתה, תגיד לה שאתה לא יכול יותר, שתחליט מה היא מעדיפה, שאתה תקנה אבקת חלבון ותסתיר את זה ממנה ותשקר לה על זה, או שהיא תדע על זה ותבין שזה יותר זול ומשתלם.

חח שאני התחלתי להתאמן הייתה תקופה של כמעט חצי שנה שהחבאתי את האבקת חלבון מתחת למיטה ...
נ.ב יש לך אפשרות להכין חביתות וכאלה ואתה מוזמן להיכנס לדף שלי בפייסבוק ולחפש משהו שיתאים לך..(בחתימה שלי)

חח שאני התחלתי להתאמן הייתה תקופה של כמעט חצי שנה שהחבאתי את האבקת חלבון מתחת למיטה ...
נ.ב יש לך אפשרות להכין חביתות וכאלה ואתה מוזמן להיכנס לדף שלי בפייסבוק ולחפש משהו שיתאים לך..(בחתימה שלי)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני עדיין מחביא את כל התוספים מתחת למיטה שאח שלי לא יגע 😵

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני עדיין מחביא את כל התוספים מתחת למיטה שאח שלי לא יגע 😵
חחחחחח +1 אני הולך לקנות קריאטין וקפאין ואחביא מתחת למיטה כי זה "פוגע ומסוכן" (הגיון של אמאות)...

שאני השתמשתי בסטרואידים בזמנו שמתי אותם במקרר (כי זה חייב להיות בקירור) ואמרתי לאמא שלי שזה זריקות ויטמינים (למזלי היה לי באמת בנוסף גם אמפולות של b12)
אבל מהגודל שלי היא הבינה לבד שזה היה סטרואידים ושיחקה אותה כאילו היא לא יודעת

ובהקשר לנושא הנ"ל
אני הייתי מכין שייק פירות והייתי מכניס גם חלבוני ביצה חיים, אבל רק אם אתה מסוגל לעמוד בזה.

חחחח זה נשמע כמו הילדים שמסתרים מההורים שלהם שהם מעשנים
וזאת האירוניה..
69522_521080794571493_493981367_n.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית