עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקיי, מה אתה מציע ?הדבר היחידי שלא נראה לי זה סטיף לג דדליפט ויום לאחר מכן דדליפט, תחליף לתרגיל אחר לפי דעתי חוץ מזה נראה אחלה תוכנית
מה הסיבה לזה?לפי דעתי תישאר עם הסטיף ובמקום הדדליפט תעשה מתח ועם הזמן תוסיף משקל למתח
תודה רבה על העזרה אחי,לא נראה לי ראלי לעשות סטיף ויום אחרי זה דדליפט קלאסי ואני אומר את זה בתור אחד שגם עובד AB ומתח תרגיל מעולה לגב...
אני עושה 4 פעמים בשבוע .בהנחה שאתה עושה 3 פעמים בשבוע, אני ממליץ שתוריד מאימון A את הסטיף, תאומים ופרפר. עבודה על יד אחורית תעשה באמצעות מקבילים. לגבי אימון B: תעשה רוטציה בין דדליפט רגיל לסטיף או רומני. אם הדדליפט יהיה כבד, יהיה לך קשה לעשות עוד עבודה על הגב בנוסף אליו.
סקוואט, סטיף לג וגם דדליפט יום אחרי יום? מתכון בטוח לפציעה, בהצלחה!אני עושה 4 פעמים בשבוע .
AXBXAXB
אז מה אפשר לשים במקום כדי לא לגרום לפציעה ?סקוואט, סטיף לג וגם דדליפט יום אחרי יום? מתכון בטוח לפציעה, בהצלחה!
(בלי קשר לעובדה שכמו שאמרו לך 100 פעם עם SS אתה תגדל יותר אבל לא משנה)
לסדר את התוכנית מחדש, או לעשות SS או להוריד יום (AXBXAXX ולא AXBXAXB).אז מה אפשר לשים במקום כדי לא לגרום לפציעה ?
למה להוריד יום ? קראתי בפורטל ש-AB קלאסית זה 4 אימונים בשבוע .לסדר את התוכנית מחדש, או לעשות SS או להוריד יום (AXBXAXX ולא AXBXAXB).
אני הייתי מוותר עליה-
SLDL למתחיל? תאומים במכונה כשיש סקוואט? סמית'?! מכונות?!
להשאיר את התוכנית כמו שהיא רק להוריד את הסטיף ?להוריד את הסטיף ובכלל, לעשות דדליפט רק פעם- פעם וחצי בשבוע.
כן, אני במסה .אם אתה עושה פעמיים בשבוע אז תעשה כל פעם סט אחד ( עם חימום לפני).
ואתה במסה, כן?