עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקי, לדעתך כדאי להוריד את הסקוואט ל-1/2 סטים במשקל מקסימוםתעשה סטים של מתח כחימום ותשאיר את הפולי עליון, לדעתי תחליף בין היד האחורית לקדמית כי היא עובדת מספיק בחזה, ותוסיף עוד סט לפרפר
אתה יכול להוסיף אבל לא, תשאיר 3 סטים סקוואט זה התרגיל המרכזי והכי חשוב לרגליים שלך, לג פרס יכול להיות נפח נוסף אבל לא במקוםאוקי, לדעתך כדאי להוריד את הסקוואט ל-1/2 סטים במשקל מקסימום
ולהוסיף בנוסף לזה לחיצת רגליים ? כי אמרו לי ששילוב בין שניהם הוא מומלץ .
חוץ מזה שסקוואט זה תרגיל חזק ומאוד קשה .
אוקיי, תראה אני לאחרונה שמתי לב שמתחילים לי כאבי ברכיים שנמשכים כיום-יומיים אחרי הסקוואט .אתה יכול להוסיף אבל לא, תשאיר 3 סטים סקוואט זה התרגיל המרכזי והכי חשוב לרגליים שלך, לג פרס יכול להיות נפח נוסף אבל לא במקום
תוריד את הסטיף לג דדליפט כמו שאמרו לך, ותעשה במקומו את הלג פרס
אתה לא יכול לעשות חימום לסט אחד, זה לא מספיק,אוקיי, תראה אני לאחרונה שמתי לב שמתחילים לי כאבי ברכיים שנמשכים כיום-יומיים אחרי הסקוואט .
הקטע שזה לא מתחיל לי ישר כשאני עושה את הסקוואט אלא לקראת הסט החמישי (3 סטים חימום, 3 משקל מקסימום.)
חשבתי אולי להפחית את החימום לסט אחד ואז לעשות עוד 3 של מקסימום משקל, כדאי לעשות את זה לדעתך ?
זה לא קליקים, אחרי כמה סטים בעליה הברך מתחילה לרעוד קצת ויש כאב בצד כלפי חוץ .אתה לא יכול לעשות חימום לסט אחד, זה לא מספיק,
יכול להיות שהבעיה בטכניקה שלך. יש לך קליקים בברכים?
תצלם סרטון ותעלה לפורום
כןזה לא קליקים, אחרי כמה סטים בעליה הברך מתחילה לרעוד קצת ויש כאב בצד כלפי חוץ .
זה עובר עם קצת מנוחה ומסאז'ים בברך, יכול להיות שזה בעיה בטכניקה ?