הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מהתחרות של היום

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך
לא דמיוני, אבל זה נכון.
חבל שאתה מקלקל את הסיכום של איתי ושוב אומר שזה לא נכון.
כי הוא מסכם את זה ככה שאתה חייב להגיע למשקל X כדי להתחיל לגדול, שזה ממש לא נכון.
כל באדיבילדר וכל מתאמן "ס1ס" שתמצא התחיל להתאמן לאט לאט בנפח, עלה במשקלים והוא ממש לא חלש, פשוט בSS אתה משיג את הכוח הזה בפחות זמן, אבל בלי פורפורציות לידיים/רגליים ובלי הרבה מסה, בעיקר כוח. אבל הקטע הוא שאתה מעלה את החזרות ומקצר את המנוחה המשקל שצברת עם הכוח הזה שלך הוא מזערי. הגעת ל130 סקוואט, יפה. עכשיו תעשה 100 ל8
אז הוא לא סיכם אותי נכון, דיברתי על החמוד שרוצה להיות פאוורליפטר וצריך להגיע למשקלי עבודה, כי אם הוא היה רוצה היפרטרופיה הייתי אומר לו להתאמן פיצולים וסלאמת אין מה לדון, אתה מתקדם במשקלים לאט לאט איך שאתה יכול וגודל, אתה לא אתלט שצריך כוח ומשקל בזמן קצר.

כי הוא מסכם את זה ככה שאתה חייב להגיע למשקל X כדי להתחיל לגדול, שזה ממש לא נכון.
כל באדיבילדר וכל מתאמן "ס1ס" שתמצא התחיל להתאמן לאט לאט בנפח, עלה במשקלים והוא ממש לא חלש, פשוט בSS אתה משיג את הכוח הזה בפחות זמן, אבל בלי פורפורציות לידיים/רגליים ובלי הרבה מסה, בעיקר כוח. אבל הקטע הוא שאתה מעלה את החזרות ומקצר את המנוחה המשקל שצברת עם הכוח הזה שלך הוא מזערי. הגעת ל130 סקוואט, יפה. עכשיו תעשה 100 ל8
אז הוא לא סיכם אותי נכון, דיברתי על החמוד שרוצה להיות פאוורליפטר וצריך להגיע למשקלי עבודה, כי אם הוא היה רוצה היפרטרופיה הייתי אומר לו להתאמן פיצולים וסלאמת אין מה לדון, אתה מתקדם במשקלים לאט לאט איך שאתה יכול וגודל, אתה לא אתלט שצריך כוח ומשקל בזמן קצר.
להראות לך כמה דוגמאות של ליצנים מהמכון שלי שתקועים חודשים על אותו משקל נמוך בבנץ' וכו'?

להראות לך כמה דוגמאות של ליצנים מהמכון שלי שתקועים חודשים על אותו משקל נמוך בבנץ' וכו'?
לא, גם לי במכון יש כאלה שלא מתקדמים.
אתה יודע למה? כי כנראה מבחינתם פיתוח גוף זה לא איזה חלק חשוב מהחיים, הם עושים את זה בזמן הפנוי שלהם ולא ממש אכפת להם כ"כ מלהתקדם במשקלים.
מי שמתמיד ורציני וחשוב מכל יש לו מטרה מסוימת, אוכל נכון ומתאמן נכון יגדל, יעלה במשקל ובמשקלי עבודה...
אל תדבר על אנשים ממוצעים שמתאמנים סתם בחדר כושר.

נכון אז אתה יכול לגדל מסת שריר ולעלות משקל על המוט כל אימון בחיטוב, אחלה היגיון שהולך נגד המדע ועוד אתה חושב שלא יפצע.
איפה מנהל שיתן לך באן על זה
נגד המדע? מלא אנשים אמרו לי את זה, ואני מדבר על מנוסים לא פחות מהמבינים כאן. כל BB.COM אמרו לי את זה.
תוכיח שאין ידיים ב-SS.
מה זה פאוורקלין? פרס? מתח? מקבילים? בנץ'? דדליפט?
רק סקוואט מתוך כל התוכנית לא עובד על זה, אז עשה טובה ושב בשקט.

נגד המדע? מלא אנשים אמרו לי את זה, ואני מדבר על מנוסים לא פחות מהמבינים כאן. כל BB.COM אמרו לי את זה.
תוכיח שאין ידיים ב-SS.
מה זה פאוורקלין? פרס? מתח? מקבילים? בנץ'? דדליפט?
רק סקוואט מתוך כל התוכנית לא עובד על זה, אז עשה טובה ושב בשקט.
קודם כל דבר יפה קטנצ'יק חמוד אחד אתה מדבר יותר מדי מאחורי המסך.
http://www.kilogram.co.il/1633/הורדה-בשומן-תוך-כדי-העלאה-במסת-השריר/

אתה לא יכול לעשות SS.
ריפטו היה נותן לך כאפה על זה. בSS אתה אמור להתקדם לינראלית מאימון לאימון ולגדול, לא להוריד שומן, אתה נהיה שמן מהתכנית, אתה אמור לשתות גלון של חלב ולאכול המון.
תמשיך לחשוב שאתה עושה SS, רק תדע שאתה מבזבז את הזמן שלך ועדיף כבר תעשה 8 חזרות.

מדובר על אנשים מבוגרים. זה עונה על הדרישות שלי- שמן מתחיל. אתה רק מאשר אותי. מ-SS אני אמור להתחזק, לא להשמין. הוכחנו לך עם 10000 ליפטרים רזים, אתה יכול להמשיך בסרט שכולם שמנים ולהיות עדיש למציאות. רק אל תשכח פופקורן.
ולא מתכוון להפסיק, שיגעת כבר את המוח.

WhiteOwl אתה מוציא שטויות בקצב מטורף, אני מבין את ההתלהבות שלך לגבי תוכניות כוח אבל לדבר על סמך כמה מאמרים ותמונות שראית נדמה לי מגוחך.

קודם כל
אני רוצה להבהיר פה נקודה שאתם מפספסים פה וזה כל הקטע המוזר - שניכם צודקים , כל הקטע של אימונים הוא ממש לא נכון לגבי כל אחד - רק להבהיר נקודה לפני כמו שWHITE OWL אמר כן יש בSS עבודה על ידיים בנץ'- יד אחורית, פרס- כתפיים ויד אחורית , מקבילים - יד אחורית , מתח - יד קדמית , סקוואט כבד משחרר הורמון גדילה בגוף שמשפיע על הידיים - יד אחורית מהווה את רוב הגודל של היד . עכשיו יש אנשים פה שסיימו SS על משקלים יפים מאוד וחוץ מהרגליים שגודלות משמעותית הם ראו פחות גדילה בחלק העליון של הגוף למרות שהמשקלי עבודה שלהם גבוהים לעומת זאת יש כאלו שיגיעו גם למשקלי עבודה יפים אבל לעומת הקבוצה הראשונה הם ייראו גדילה משמעותית גם בחלק גוף העליון של הגוף - אף אחד מכם לא יכול לקבוע משו חד משמעי לגבי כל המתאמנים , כל אחד שונה ועל כל אחד עובד משהו אחר , אני אישית במקרה עבדתי המון על ידיים בחדר כושר כי הידיים נחשבות אצלי נקודה חלשה בגדילה של הגוף ניסית מספר שיטות וכל מיני תרגילים והידיים פשוט היו דפקט שלא גדל ודווקא שהתחלתי את הSS גיליתי שתרגילים מורכבים בבסיס של 5 חזרות דווקא נותנים לידיים שלי גדילה למרות שאני לא נותן להם בכלל עבודה מבודדת חוץ מהמקבילים שגם זה הוספתי רק בשלב מאוחר יותר בתכנית . כמו שאמרתי זה לא נכון לגבי כל אחד יש כאלו שדווקא יבודדו ידיים וייראו גדילה ...

ועוד משהו עם כל האהבה שלי לSS פמידור צודק ממש ממש לא מומלץ לבצע תוכנית כזאת בחיטוב המטרה בSS היא להתקדם במשקלי עבודה מאימון לאימון ואם תעשה את זה במצב שלך בבסיס של SS אתה רק תפגע בעצמך כי בחיטוב ההתאוששות ממש חרא ביחס למאסה אצל כל אחד אין מה לעשות עדיף שתבין את זה עכשיו לפני שתפגע בעצמך

נערך לאחרונה:
קודם כל
אני רוצה להבהיר פה נקודה שאתם מפספסים פה וזה כל הקטע המוזר - שניכם צודקים , כל הקטע של אימונים הוא ממש לא נכון לגבי כל אחד - רק להבהיר נקודה לפני כמו שWHITE OWL אמר כן יש בSS עבודה על ידיים בנץ'- יד אחורית, פרס- כתפיים ויד אחורית , מקבילים - יד אחורית , מתח - יד קדמית , סקוואט כבד משחרר הורמון גדילה בגוף שמשפיע על הידיים - יד אחורית מהווה את רוב הגודל של היד . עכשיו יש אנשים פה שסיימו SS על משקלים יפים מאוד וחוץ מהרגליים שגודלות משמעותית הם ראו פחות גדילה בחלק העליון של הגוף למרות שהמשקלי עבודה שלהם גבוהים לעומת זאת יש כאלו שיגיעו גם למשקלי עבודה יפים אבל לעומת הקבוצה הראשונה הם ייראו גדילה משמעותית גם בחלק גוף העליון של הגוף - אף אחד מכם לא יכול לקבוע משו חד משמעי לגבי כל המתאמנים , כל אחד שונה ועל כל אחד עובד משהו אחר , אני אישית במקרה עבדתי המון על ידיים בחדר כושר כי הידיים נחשבות אצלי נקודה חלשה בגדילה של הגוף ניסית מספר שיטות וכל מיני תרגילים והידיים פשוט היו דפקט שלא גדל ודווקא שהתחלתי את הSS גיליתי שתרגילים מורכבים בבסיס של 5 חזרות דווקא נותנים לידיים שלי גדילה למרות שאני לא נותן להם בכלל עבודה מבודדת חוץ מהמקבילים שגם זה הוספתי רק בשלב מאוחר יותר בתכנית . כמו שאמרתי זה לא נכון לגבי כל אחד יש כאלו שדווקא יבודדו ידיים וייראו גדילה ...

ועוד משהו עם כל האהבה שלי לSS פמידור צודק ממש ממש לא מומלץ לבצע תוכנית כזאת בחיטוב המטרה בSS היא להתקדם במשקלי עבודה מאימון לאימון ואם תעשה את זה במצב שלך בבסיס של SS אתה רק תפגע בעצמך כי בחיטוב ההתאוששות ממש חרא ביחס למאסה אצל כל אחד אין מה לעשות עדיף שתבין את זה עכשיו לפני שתפגע בעצמך
למה שהם יגדלו פתאום כי התחלת לעשות בנץ' 5 חזרות?? בנפח היית עושה בנץ' ל8 ויותר סטים, היית עובדת יותר על החזה ועל היד האחורית, אבל דווקא שתעבוד על 5 היא תגדל?
תעשה טובה, הדבר היחיד שגודל בSS זה הרגליים והסקוואט, היא די גרועה ללחיצות.
אתה לא עלית במשקלי עבודה בבנץ כשעשית פיצולים? לא הגיוני. תאכל ותתקדם כל שבוע...

SS זו רק דרך אחת להשיג מטרה אין בעיה לעבוד במתכונת של AB ולהתקדם גם יפה פשוט ההבדל שבSS המשקלים יעלו יותר מהר בגלל המבנה שלה.

למה שהם יגדלו פתאום כי התחלת לעשות בנץ' 5 חזרות?? בנפח היית עושה בנץ' ל8 ויותר סטים, היית עובדת יותר על החזה ועל היד האחורית, אבל דווקא שתעבוד על 5 היא תגדל?
שכחת מהעובדה שהשריר גדל במנוחה? זה שאתה מעמיס עליו בהמון סטים, לא קורע את השריר עוד יותר, רק מפריע לו להתאושש.

לא אמרתי שלא עליתי במשקלי העבודה ... כן עליתי אבל פשוט בקצב יותר איטי ותקרא עד הסוף כתבתי שאצל כל אחד זה עובד בצורה שונה אין פה משו חד משמעי ! - אני לא נגד AB ... לא אמרתי את זה וזה ההבדל ביני לבין האחרים אני פשוט נגד זה שאתה פוסל את ה SS מהסיבות הלא נכונות ... תבין את זה איך שאתה רוצה כתבתי לך הכל ואין לי כח להכנס לדיון איתך אם אתה שונא את התכנית ולא משנה מה אני יגיד אתה פשוט תפסול את זה מראש....

SS זו רק דרך אחת להשיג מטרה אין בעיה לעבוד במתכונת של AB ולהתקדם גם יפה פשוט ההבדל שבSS המשקלים יעלו יותר מהר בגלל המבנה שלה.
סבבה... אבל אתה מדבר כאילו היא תכנית קסם לכוח בסיסי, כאשר מה הבעיה תוך חצי שנה אימונים להגיע לבנץ 80 ועוד בנפח? כאשר אתה צובר הרבה יותר היפרטרופיה ויש לך כוח.
אני אוטוטו מגיע לזה ואני מתאמן גם בערך 8 חודשים, על כל ק"ג וחצי שאני מעלה לגוף התקדמתי ב5 קילו על המוט.
שכחת מהעובדה שהשריר גדל במנוחה? זה שאתה מעמיס עליו בהמון סטים, לא קורע את השריר עוד יותר, רק מפריע לו להתאושש.
ממש לא. יש מתאמנים שעושים 20 סטים לכל שריר גדול, בסה"כ זה יותר נפח=יותר גירוי להיפרטרופיה, השריר גדל במנוחה אחרי האימון, נפח+עצימות זה שם המשחק בשבילי, לא מעניין אותי להרים כבד לקצת חזרות בלי מסה.

סבבה... אבל אתה מדבר כאילו היא תכנית קסם לכוח בסיסי, כאשר מה הבעיה תוך חצי שנה אימונים להגיע לבנץ 80 ועוד בנפח? כאשר אתה צובר הרבה יותר היפרטרופיה ויש לך כוח.
אני אוטוטו מגיע לזה ואני מתאמן גם בערך 8 חודשים, על כל ק"ג וחצי שאני מעלה לגוף התקדמתי ב5 קילו על המוט.

ממש לא. יש מתאמנים שעושים 20 סטים לכל שריר גדול, בסה"כ זה יותר נפח=יותר גירוי להיפרטרופיה, השריר גדל במנוחה אחרי האימון, נפח+עצימות זה שם המשחק בשבילי, לא מעניין אותי להרים כבד לקצת חזרות בלי מסה.
לא אמרתי שזאת תכנית קסם ודרך אגב יש כאלו שבתכנית הגיעו בכמה חודשים גם לבנץ' 110+ אם אתה רוצה להשוות ...
אם היית עושה SS חודשיים לפני התכנית שלך רק כדי שתבין את הדוגמא היית מגיע גם ל90-100 לנפח בכיף
ותן לי להציג לך נוסחא קצת שונה - יותר משקל על המוט =יותר גירוי = גדילה .... אין נוסחא אחת לגדילה , יש כמה דרכים ...
אחת מהשיטות הידועות זה גם לעבוד תקופה של עצימות(כח) ותקופה של נפח ...
אם אתה רוצה לעבוד בדרך שלך היא לא פחות טובה מהSS זו פשוט דרך אחת להגיע למטרה ואתה כן תתקדם בדרך שלך (ועובדה שאתה באמת מתקדם) וכן תגדל , וממש לא חשבתי אחרת . קיצור שיהיה בהצלחה הדיון הזה לא ממש מוביל לאיזשהוא מקום כל אחד רק מתחפר בעמדה שלו והיו פה מספיק דיונים בנושא אני רק מציע לכם לסגור את הנושא כבר עכשיו כי מפה לא תגיעו לשום מסקנה מיוחדת בקרוב , אבל זכותכם ותעשו מה שבא לכם אני רק מציע

אם היית מבין משהו היית יודע שבגלל שבגיל ההתבגרות ההורמונים משתוללים (טסטוסטרון והורמון הגדילה במיוחד) בתוספת גירעון ו-3 גרם חלבון לקילו התוכנית תעבוד בחיטוב. וזה עובד לי מעולה כרגע.
;azban

Back
למעלה תחתית