הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עקמת וחדר כושר

White_Hulk

משתמש מתחיל
54
0
נק' מוניטין:
14
54
0
היי,
הייתי פעיל (יחסית) פה לפני בערך שלוש שנים... התחלתי SS והייתה לי התקדמות יפה דווקא עד שהפסקתי בגלל הצבא.
עכשיו לקראת סוף השירות אני רוצה לחזור להתאמן כמו שצריך אבל הבעיה (שלא נתתי לה מספיק דגש פעם שעברה שהתאמנתי) היא שיש לי עקמת דיי מינורית - אבל קיימת...
השאלה היא האם אני יכול להזיק לעצמי גם אם אפעל בטכניקה נכונה?
אני מודע לעובדה שאתם לא רופאים (לפחות רובכם) ואף אחד מכם לא בדק אותי פיזית וראה את הבעיה, אבל הייתי שמח לחוות דעת כללית - אולי על בסיס ניסיון? האם מישהו פה מתאמן עם עקמת?
בנוסף, אני לא צריך ללמד אותכם שרוב הרופאים והאורטופדים בארץ היום הם ליצנים שמתרחקים מנושא אימוני הכוח כמו מאש. אולי יש לכם שם של אורטופד טוב ומקצועי שלא יחשוב שסקוואט או דדליפט זה מילה גסה? רופא ספורט כלשהו? תמליצו אם אתם מכירים בבקשה...

מצטער על החפירה, אני משתדל לעשות את זה נכון הפעם ;)

אני עם עקמת קלה בגב תחתון ומתאמן(מתאמן מתחיל, גם עושה SS)
לך לאורתופד לקבל אישור עקרוני..אם זו לא עקמת חמורה לא אמור להיות בעיה אבל אף אחד פה לא יגיד לך כן / לא, רק רופא שמאבחן ומכיר את המצב שלך יגיד לך אם זה בסדר או לא

בוא נגיד ככה, אם האורטופד מאשר לך לשחק כדורגל / כדורסל עם העקמת שיש לך - אתה יכול להרים משקולות.
חפש Lamar Gant בגוגל בשביל קצת העשרה / השראה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית