הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פריצה ו2 בלטי דיסק בצוואר ואימון כושר

דניאל שרון

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי בשל כאבים שהורגשו לאחר תאונות דרכים בכל אימון קל מאוד הרגשתי כאבים וזו תוצאת הבדיקות mri

C4-C5-פריצה מרכזית קטנה הנושקת לש' התקאלי ללא לחץ על החוט
C5-C6-בלט דיסק דיפוזי קל משיק לשק התקאלי
C6-C7-בלט דיסק מרכזי על בסיס רחב ,קל ,מעט משיק לשק התקאלי ללא לחץ על חוט

גובה D3-4 מודגם דיסק שאריתי של איחוי אלמנטים אחורים וריאנט של klipel feil ללא לחץ על חוט

מבחינת הרופא הוא אמר לי שזה לא דברים משמעותיים והם מולדים ,כך שמבחינתו אני יכול לחזור לאימון מלא .
בעיקר יש לי כאב תמידי קל באזור צוואר ובזמן האימון וכמה שעות אחריו מצטרף גם נימול קל בידיים שחולף לאחר כמה שעות.

השאלה שלי היא התוצאות לא משמעותיות ואני יכול להתאמן משקלים קלים מבלי לפחד מהחמרה?ואם כן איזה אימונים?

אלה ממצאים ממש לא רציניים , וכמו שהוא אמר, סיבה רצינית לכאבים אין ממש, אולי פיזיותרפיה יכולה לעזור

• פותח/ת השרשור
אלה ממצאים ממש לא רציניים , וכמו שהוא אמר, סיבה רצינית לכאבים אין ממש, אולי פיזיותרפיה יכולה לעזור
תודה על המענה.השאלה שלי היא האם אני יכול להתאמן?
האם ישנם מכשירים או משקלים מסויימים שאסור לי לנסות ולקחת סיכון?

תודה על המענה.השאלה שלי היא האם אני יכול להתאמן?
האם ישנם מכשירים או משקלים מסויימים שאסור לי לנסות ולקחת סיכון?
בעיקרון אפשר להתאמן כרגיל, תמנע פשוט ממה שגורם לך כאב

הרופא שלך אמר מי אנחנו שנשלול את זה:rolleyes-71:

הרופא שלי אמרה לקחת הפסקה בגלל לחץ דם נמוך ,אם רופא חושב שיש סיבה אחת שתסכן אותך היא ישלול לגמרי אז אין לך מה לדאוג.

אתה יכול להתאמן רגיל ואם אתה חושש אז פשוט לך למפגש עם פיזיו ספורט שיבחן אותך בתנועה ובאימון ומשם אפשר לתת הנחיות לתוכנית האימונים שלך..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית