הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ביקורת טכניקת דדליפט

נראה טוב, כול הכבוד!
2 דברים, זה נראה שאתה לא מסיים את התנועה. אתה נשען אחורה אבל זה נראה שיש לך עוד מה להתיישר (יכול להיות שזה נראה ככה בגלל הזווית של הצילום) תנסה בסוף כול חזרה לכווץ את התחת.
דבר שני, למה אתה עם גירביים עד למעלה? אם זה בגלל שהמוט מגרד לך את העור זה בגלל שאתה עם הבריכיים קדימה מידי. השוקיים שלך שלך צריכות להיות מאונכות לקרקע.

• פותח/ת השרשור
תוציא את התחת יותר, ותרים חזק את החזה, תסתכל למטה, חבל על הצוואר שלך.

מה זאת אומרת להוציא את התחת יותר?
תודה.

אתה לא מסיים. העמידה רחבה מדי. צוואר.

תודה על העזרה. בקשר לעמידה - כפות רגליים צריכות להיות מקבילות אחד לשניה?

נראה טוב, כול הכבוד!
2 דברים, זה נראה שאתה לא מסיים את התנועה. אתה נשען אחורה אבל זה נראה שיש לך עוד מה להתיישר (יכול להיות שזה נראה ככה בגלל הזווית של הצילום) תנסה בסוף כול חזרה לכווץ את התחת.
דבר שני, למה אתה עם גירביים עד למעלה? אם זה בגלל שהמוט מגרד לך את העור זה בגלל שאתה עם הבריכיים קדימה מידי. השוקיים שלך שלך צריכות להיות מאונכות לקרקע.
אחלה , תודה רבה

מה זאת אומרת להוציא את התחת יותר?
תודה.

תודה על העזרה. בקשר לעמידה - כפות רגליים צריכות להיות מקבילות אחד לשניה?

אחלה , תודה רבה
עמידה של נחיתה מקפיצה, אצבעות טיפה פונות החוצה.
ותוציא את התחת החוצה תכווץ גב תחתון ותוציא תחת קצת כמו גיי.

• פותח/ת השרשור
עמידה של נחיתה מקפיצה, אצבעות טיפה פונות החוצה.
ותוציא את התחת החוצה תכווץ גב תחתון ותוציא תחת קצת כמו גיי.

לפי מה שאני זוכר בדדליפט קלאסי גב תחתון לא בהכרך צריך להיות מקושט, יכול להיות שאני טועה...אני יבדוק את זה.

לפי מה שאני זוכר בדדליפט קלאסי גב תחתון לא בהכרך צריך להיות מקושט, יכול להיות שאני טועה...אני יבדוק את זה.
הכוונה היא לא למוקשט או הייפר אקסטיינשיין.
כוייץ הגב התחתון עוזר להוציא את הישבן ולישר גב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית