הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 127.5KG שיא אישי ובדיקת טכניקה לביקורת

כול הכבוד על המשקל!
בסרטון זה נראה שאתה מאד מתאמץ וקשה להעביר ביקורת על טכניקה כשעובדים עם משקל שיא, עדיף שתעבוד עם 10%-20% פחות בשביל סרטון לביקורת לטכניקה.
בקשר לטכניקה, אתה יושב אחורה טוב בתחילת התנועה אבל הורס את זה בעלייה שלך מהתחתית. בעלייה מהתחתית אתה "קורס" עם המשקל ודוחף את הבירכיים קדימה. אתה בעצם מאבד חלק המתח שהחזקת משמירה על הבירכיים במקום ולקיחת האגן אחורה. אתה בטח מרגיש את זה בעלייה. כשאתה מתחיל להעלות אתה פתאום קורס קצת עם המשקל קדימה ונאבק לשמור על גב זקוף כדי לא ליפול קדימה דבר שלוקח לך הרבה מאד אנרגיה.
עוד משהו שתורם לכך שאתה לא יושב מספיק אחורה בתחתית זה שאתה מסתכל למעלה. אתה עושה סקוואט מול מראה וזה מפתה להסתכל על עצמך כדי לראות איך אתה עושה, אבל אתה צריך להבין שזה לא טוב לסקוואט. תתן מבט למטה, זה בדרך כלל יוצא איפה שהמראה והרצפה נפגשים ותשמור על מבט שלך שם. זה יעזור לך לא לקרוס בתחתית.
דבר נוסף שיעזור לך לא לקרוס בתחתית זה לדחוף את הבירכיים יותר החוצא. יכול להיות שאתה כבר דוחף אותם החוצא ואתה לא מסוגל לדחוף אותם יותר החוצא פיזית אבל אתה צריך שזה יהיה לך בראש "בירכיים החוצא" זה יעזור לך לייצב את הבירכיים בעלייה ולא לקרוס איתם.

דבר נוסף שכבר אמרתי בתחילת התגובה שהמשקל הזה הוא משקל כבד בישבילך וכמעט כול אחד שעושה סקוואט עם משקלים כבדים יקרוס קצת עם הבירכיים. תנסה לראות עם משקלים שנמוכים ב10%-20% אם גם שם אתה קורס עם הבירכיים.

הסקוואט בכללי נראה טוב, הקריסה עם הבירכיים היא לא נוראית, תחילת התנועה נראית בסדר גמור.

• פותח/ת השרשור
כול הכבוד על המשקל!
בסרטון זה נראה שאתה מאד מתאמץ וקשה להעביר ביקורת על טכניקה כשעובדים עם משקל שיא, עדיף שתעבוד עם 10%-20% פחות בשביל סרטון לביקורת לטכניקה.
בקשר לטכניקה, אתה יושב אחורה טוב בתחילת התנועה אבל הורס את זה בעלייה שלך מהתחתית. בעלייה מהתחתית אתה "קורס" עם המשקל ודוחף את הבירכיים קדימה. אתה בעצם מאבד חלק המתח שהחזקת משמירה על הבירכיים במקום ולקיחת האגן אחורה. אתה בטח מרגיש את זה בעלייה. כשאתה מתחיל להעלות אתה פתאום קורס קצת עם המשקל קדימה ונאבק לשמור על גב זקוף כדי לא ליפול קדימה דבר שלוקח לך הרבה מאד אנרגיה.
עוד משהו שתורם לכך שאתה לא יושב מספיק אחורה בתחתית זה שאתה מסתכל למעלה. אתה עושה סקוואט מול מראה וזה מפתה להסתכל על עצמך כדי לראות איך אתה עושה, אבל אתה צריך להבין שזה לא טוב לסקוואט. תתן מבט למטה, זה בדרך כלל יוצא איפה שהמראה והרצפה נפגשים ותשמור על מבט שלך שם. זה יעזור לך לא לקרוס בתחתית.
דבר נוסף שיעזור לך לא לקרוס בתחתית זה לדחוף את הבירכיים יותר החוצא. יכול להיות שאתה כבר דוחף אותם החוצא ואתה לא מסוגל לדחוף אותם יותר החוצא פיזית אבל אתה צריך שזה יהיה לך בראש "בירכיים החוצא" זה יעזור לך לייצב את הבירכיים בעלייה ולא לקרוס איתם.

דבר נוסף שכבר אמרתי בתחילת התגובה שהמשקל הזה הוא משקל כבד בישבילך וכמעט כול אחד שעושה סקוואט עם משקלים כבדים יקרוס קצת עם הבירכיים. תנסה לראות עם משקלים שנמוכים ב10%-20% אם גם שם אתה קורס עם הבירכיים.

הסקוואט בכללי נראה טוב, הקריסה עם הבירכיים היא לא נוראית, תחילת התנועה נראית בסדר גמור.

מוניטין גדול על התגובה !! ותודה ! זה סט שלישי האמת הוא היה הכי קשה כי כבר הייתי מותש משני הסטים הקודמים שבהם היה קצת יותר חלק והצלחתי להוציא ברכיים כמעט בכל החזרות , אני שם לב לקריסה של הברכיים אני יעבוד על זה אימון הבא ולגבי המבט זה משו שהעירו לי בעבר והצלחתי להתגבר על הבעיה הזאת אבל משום מה שכחתי מזה עם הזמן והמבט חזר קדימה - זה באמת מציק שיש מראה ממול וקשה להתסכל למטה אבל אני ייתן לזה דגש אימון הבא .
במשקלים של 10-20 אחוז פחות זה לא קורה לי אבל במשקלי שיא שלי אני מנסה להוציא ברכיים עוד מהירידה ואיכשהוא בתחתית הבור אני מאבד את זה אימון הבא אני ינסה אולי פיסוק קצת יותר רחב ואלי ממש טיפה יותר אצבעות החוצה יש מצב שזה הסיבה אני ינסה לראות אם זה יעזור .
לגבי העומק - זה מספיק העומק או שזה גבולי ?
ותודה על כל הדגשים אני ינסה לעבוד על הכל באימון הבא - מעריך את העזרה שלך תודה !

דבר ראשון תוריד קצת משקל.
1.חסר לך עומק, פתח ברכיים חזק יותר לצדדים ותתיישב יותר אחורה.
2. רד יותר מבוקר.
1. זה LB אתה בטוח לגבי העומק ? לגבי הברכיים אני מסכים איתך זה היה הסט האחרון בתרגיל והייתי כבר מותש אני יעבוד על ההוצאה של הברכיים החוצה אימון הבא
2. רוב החזרות הירידה מבוקרת זה לא שאני "נופל" לבור כמו שהייתי עושה בעבר....

העומק גבולי, לפי דעתי זה מספיק. אתה יכול לרדת עוד אם זה מפריע לך.
תסתכל בסרטון פה איך הוא מקובע עם הבירכיים:
חסר לו טיפה עומק אבל זה לא נורא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
העומק נראה לי טוב. גם הטכניקה טובה בשביל מאמץ כזה.

כנראה שאתה מתקרב לסוף התוכנית מבחינת הסקוואט.
אני אפילו הייתי משנה כבר את התוכנית כדי להמנע מכשל, אבל אולי אתה יותר אמיץ ממני.

• פותח/ת השרשור
העומק נראה לי טוב. גם הטכניקה טובה בשביל מאמץ כזה.

כנראה שאתה מתקרב לסוף התוכנית מבחינת הסקוואט.
אני אפילו הייתי משנה כבר את התוכנית כדי להמנע מכשל, אבל אולי אתה יותר אמיץ ממני.
תודה ! אבל אפילו הפאקים הקטנים בטכניקה יחמירו ככל שהמשקל יעלה אם אני לא ישים לב אליהם בשלב הזה .
אני מתגייס עוד 3 שבועות השאיפה שלי עד אז היא 140 לחמישייה אולי אני ייתן אפילו עוד איזה פוש קטן עם התזונה של עוד איזה אקסטרה 300 קלוריות לשבועיים הקרובים מקסימום לא נגיע למטרה עדיין הגעתי לתוצאה נחמדה יחסית השלב הבא זה להתקדם רק פעמיים בשבוע מקווה שיילך טוב , והאמת ששאר משקלי העבודה שלי דיי נמוכים עדיין יחסית ... תודה על הביקורת אני עושה לינארית בחיטוב וזה כבר יהיה בצבא מקווה לשמור איכשהוא על המצב הקיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית